A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség indítványára a Tatabányai Járásbíróság nyomozási bírája meghosszabbította a letartóztatását annak az 55 éves férfinak, aki 2019. december végén egy oroszlányi lakásban megölt egy 36 éves nőt.

Letartóztatásban marad a férfi, aki szilveszter hajnalán halálra vagdosta-szurkálta a 36 éves hajléktalan nőt Oroszlányban

A megalapozott gyanú szerint a férfi 2019. december 30-án 16 óra és 2019. december 31-én 06 óra 30 perc közötti időben Oroszlányon egy lakásban megölt egy 36 éves oroszlányi hajléktalan nőt úgy, hogy elvágta a nyakát és mellkasát, hasát többször megszúrta. A sértett belehalt a sérülésekbe – olvasható az ügyészség honlapján.

Az ügyészség korábban beszámolt arról, hogy a járásbíróság nyomozási bírája az ügyészség indítványára – az indítványban foglaltak szerint- egy hónap időtartamra, 2020. február 3-ig elrendelte a férfi letartóztatását. 

Az ügyészség 2020. január 24-én indítványt tett a nyomozási bírónak, hogy hosszabbítsa meg a gyanúsított letartóztatását három hónappal tekintettel arra, hogy a gyanúsítottal szemben továbbra is fennáll a szökés, elrejtőzés veszélye.

A járásbíróság nyomozási bírája az indítványnak helyt adott és annak megfelelően a férfi letartóztatását további három hónappal, 2020. október 3-ig meghosszabbította.

(Ügyészség)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gyütt Mönt
Ahelyett hogy rögvest elítélnék. Mire várnak? Arra, hogy feltámad a nő?
csak úgy....
@Gyütt Mönt: várólista van már a bíróságokon és a börtönökben is ,- minden rendes bünözö türelmesen várja ki a sorát !
KisGenyo2
Ezexerint nem romapajtás az elkövető. Az már otthon lenne... ;-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.