Szerintük elégedettek az emberek a kormánypárttal.

Nagyon jól jött ki a Fidesz a koronavírusból – és ezt kormánypárti elemzők ismerték el

Jól jött ki a járványhelyzet kezeléséből a nagyobbik kormánypárt – erről Mráz Ágoston Sámuel és Závecz Tibor beszélt az InfoRádióban.

– A magyarok 79 százaléka volt inkább elégedett az egészségügyi intézkedésekkel, még az ellenzékre szavazók több mint fele is elismerte a kormány munkáját. Az ellenzékben némi mozgolódás van, az MSZP tovább kopik, de kissé erősödik a Momentum

– mondta Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont Intézet vezetője.

Závecz Tibor, a Závecz Research intézet vezetője szerint az adatok rímelnek arra, amiket ő ismer, több kutatás is alátámasztja, hogy – bár a Fidesz népszerűsége nem nőtt számottevően – a kormány munkájával sokan elégedettek.

– A Momentum–DK verseny a DK javára látszik eldőlni, de meg kell várni, lesz-e közös miniszterelnök-jelölt, mert az újabb átrendeződést hozhat. Kérdés, hogy a Jobbik meg tudja-e tartani pozícióit, vagy tovább morzsolódik

– említette Závecz Tibor.

Forrás: Blikk

Kép: Pixabay

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Kevesebb tudatmódosítót kellene szedni a kormánypárti elemzőknek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
@ómió: Hiányzik bizony...,mert gyurcsány legalább elismerte ,nem úgy mint a puhos...
ómió
@Pálinkás Pál: Szóval, a "Zorbánnak" is el kéne ismernie?? És csak azért, mert te meg a bolsevik tetübandád ezt hazudja rá?? Nem lesz ez egy picit kevés? Valami fajsúlyosabb hazugságotok nincs?
Aki Én
@ómió: Te Gyurcsányról sem tudtad, hogy hazudik, mert szellemi mélyszegény vagy. Azt is úgy súgták meg neked.
Hogy orbán elismerje, arra várhatsz. Pedig ez IQ 30 felett már tisztán látszik. Nem a te szellemi képességeid döntik ezt el, egysíkú fajankó.
Olyan van, hogy ha ennyit beszélsz, néha mondasz is valamit?
ómió
@Aki Én:Ó, persze! Olyanokat "csak te tudsz", bolsiék fajkreténje meg a hazudozó bolsitársaid, akik nem győzik szalonképessé hazudni! A bolsi "szellemi magaslatokról" - a latrina aljáról! Athinával karöltve! Odavalók vagytok!
kokopelli
@Aki Én: Őszintén!Érdemes az "alumegvilágított fideszesekkel" vitázni,amikor csak sértegetni tudnak? A vezérlő
szócsövük a Juditka is csak ismélteli önmagát,és mindenhol tiltakozik,holott leß@rják őt nyugaton!..ha egyáltalán
ismerik,mivel azoknak a polgároknak a szabijuk fontosabb,mint egy törpe-ország hőzöngő luvnyájára figyelni! Va-
laki azt találta mondani (kb) "Valljuk már be,hogy akkorák vagyunk,mint amekkorák!"
vitriol
A kormánypárti elemzők bármit elismernek, ha ez az elvárása orbánnak. Majd ha az ellenzék fogja elismerni a kormány "áldozatos" munkáját a járvány elleni védekezésben, akkor annak lenne értéke. Sajnos ez nem történt meg, mert a kormány hosszú ideig nem tett semmit, csak szerencsétlenkedett, végül az ellenzéki javaslatok egy részét felhasználva kezdett cselekedni, de ez is nagyon kevésnek bizonyult mert a civil segítők nélkül sehol nem lennénk. Ami pedig a gazdaság beindítását illeti, abban végképp kudarcot vallott. Más országok ontották a pénzt a munkahelyek megtartása érdekében, a mi kormányunk inkább megszorításokat eszközölt, a legszegényebbektől is pénzt vont el, és jövőbeni igéretekkel halmozta el a "magyar embereket". Ezek után mondhatjuk, hogy "nagyon jól jött ki a fidesz a koronavírusból!"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.