Idén csökken az időskorúak járadékának vásárlóértéke, ráadásul kiesik a nyugdíjprémium összege is. Az ellátás összege egyre inkább elszakad a keresetektől. A nyugdíjasok kéréseiből egyelőre semmi nem teljesül a jövő évi költségvetésben, szervezeteik módosító javaslatait ugyanis nem fogadta el a kormánypárti többség, ahogy a Nyugdíjas Szervezetek Egyeztető Tanácsának (NYUSZET) arra a felvetésére sem érkezett válasz, hogy a járványhelyzet és az elszabadult infláció miatt a 150 ezer forint alatti ellátásból élők kapjanak egyszeri 50 ezer forintos támogatást.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
S nem csak a kosarat ürítik ki

közben a propaganda hatására a szerencsétlen nuggerek tapsikolnak, hogy ha jó kedve lesz Őfeneségének ajámdékoz nekik 1 heti nyugdíjat.

A Népszava „Kiürül a nyugdíjasok kosara” című írása szerint Idén csökken az időskorúak járadékának vásárlóértéke, ráadásul kiesik a nyugdíjprémium összege is. Az ellátás összege egyre inkább elszakad a keresetektől.
Nos túl azon, hogy idén IS!! Sőt – ahogy erre később céloz is – a torvényben előírt kompenzációt is el fogják csalni.
„Gulyás Gergely kancelláriaminiszter kormányinfón elhangzott szavai alapján - a 2,8 százalékos inflációhoz vakon ragaszkodik a kormány”, pedig a monetáris tanács számítása 3,3 százalékos inflációt feltételez, a jegybank pedig tegnap jelentette be 3,5 százalékos inflációs várakozását!
S ne feledjük, hogy ezek egyértelműen manipulált a valós tények (a piaci árakban mutatkozó értékek) töredékét sem mutató számok!
csipetke
Remélem,hogy a nyuggereknek '22-ben is eszükbe jut,hogy ez a kormány pont lesz@rja,hogy mennyiből élnek az idősei.
Sajnos a legtöbb közülük az M1 orbáni mocsármédiát nézi,amibe jövőre még 20 milliárddal többet tolnak,mondván,hogy plusz-feladatai lesznek a csatornának.Hát persze,közeleg a választás,és már jövőre reggeltől estig nyomni fogják orbán hőstetteit.De szerencsére egyre többen vannak azok,akik orbánt kilőnék a Holdra.De csak oda,nem retúr

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.