A VI. kerületben követte el a lopásokat az egyelőre ismeretlen személyazonosságú nő, a rendőrség körözi.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közlése szerint a rendelkezésre álló adatok alapján egy ismeretlen nő 2020. június 12-én 16 óra 30 perc körüli időben bement Budapesten a VI. kerületben egy fodrászüzletbe, és onnan egy táskából ellopott egy pénztárcát a benne lévő bankkártyákkal, valamint 10 ezer 500 forinttal. Ezt követően a pénztárca tulajdonosa értesítést kapott, hogy egy VI. kerületi automatából 2020. június 13-án 7 óra 43 perc és 7 óra 44 perc között több alkalommal a bankkártyájáról pénzt akartak levenni. A pénzfelvétel sikertelen volt, mivel a kártya tulajdonosa addigra a kártyát letiltotta.

Fodrászüzletből és szoláriumból lopott egy nő, a rendőrség keresi – videó

Fotó: BRFK

Egy ismeretlen nő 2020. június 13-án 13 óra 30 perc körüli időben szintén Budapesten a VI. kerületben egy szépségszalonban ment be, ahol beszédbe elegyedett a vendégekkel és a fodrászokkal. A beszélgetés során az egyik széken lévő táskából ellopta a pénztárcát a benne lévő 26 ezer forinttal, bank-és hitelkártyával valamint személyes iratokkal, majd távozott az üzletből.

A kamerafelvételek kielemzését követően a kerületi rendőrök megállapították, hogy mindkét bűncselekmény elkövető személye ugyanaz.

A feltételezett elkövetőről felvétel készült.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható nőt felismeri, személyazonosságával, fellelhetőségi helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-1-461-81-41 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy írjon a [email protected] e-mail címre.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
érdekes,hogy itt senki sem cigányozik...
LauraEM99
Hi mi a helyzet?
Vоlt tеgnар а bагátоmmal.
Szеretnе szеxet elkötelеzettség nélkül.
-----
www.lovexx.club

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.