A rendőrség gyorsan az érdi helyszínre küldte a járőröket.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint június 24-én délután kapták a következő telefonhívást:

„Megölöm a családom”

- majd a hívó bontotta a vonalat. 

"Megölöm a családom" – ezzel hívták a rendőrséget a napokban

Fotó: police.hu

A segélyhívó központ kezelője azonosította a telefonhívás helyét (Érd), és már a közelben jártak a riasztott egységek, amikor újabb, ezúttal már segélykérő hívás érkezett ugyanonnan. A bejelentő elmondta, hogy fia és a bejelentő élettársa összeszólalkoztak, egyikük megsérült. 

"A járőrök egy nőt és két teraszon ülő férfit találtak a helyszínen. Az egyik férfi combja erősen vérzett, ezért mentőket kértek a házhoz. Az egyik férfi combja erősen vérzett, ezért mentőket kértek a házhoz. A sérültet kórházba vitték, a helyszíni szemle, az adatgyűjtés és a lehetséges tanúk kikérdezése megkezdődött. Néhány órával később körvonalazódni látszott a történet.

"Megölöm a családom" – ezzel hívták a rendőrséget a napokban

Fotó: police.hu

A gyanú szerint a házban élő, 41 éves S. János aznap többször meglátogatta a közeli kocsmát, sörből és borból annyit fogyasztott, hogy délután 4-re elmondása szerint úgy tért haza, ahogy szokott, közepesen piásan. Emlékei szerint a konyhában állva kezében tartotta legtöbbször evéshez használt kését, amikor jött egy gondolat, hogy megszúrja anyja élettársát. A 66 éves férfi elhárította a hadonászó mozdulatokat, a kést szorító kéz elütése közben azonban a támadó saját combjába szúrta fegyverét. A vérzés miatt bepánikolva hátulról ájulásig szorította áldozata nyakát, akiről végül az anya rángatta le fiát.

A kórházban ellátott sérült támadó beismerte tettét, a gyanúsítás közlésekor az őt kihallgatónak annyit válaszolt: „Teljesen úgy volt, ahogy felolvasta”.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Alosztálya S. János ellen emberölés bűntette kísérletének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást, egyben kezdeményezték az őrizetbe vett férfi letartóztatását"

- áll a közleményben.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok