Szerintük jelen formájában nem jó ötlet a dolog.

A Jobbik szerint is csak propagandaeszköz a nemzeti konzultáció

Jelen formájában propagandaeszköznek nevezte a nemzeti konzultációt pénteki budapesti sajtótájékoztatóján Nunkovics Tibor, a Jobbik országgyűlési képviselője.

Az ellenzéki politikus arról beszélt: elméletben nagyon jó, a demokrácia erősítésére alkalmas eszköz a választók véleményének kikérése, feltéve, hogy az emberek valódi válaszokat adhatnak.

A gyakorlatban nincs másról szó, mint egy kommunista propagandaeszközről, amellyel tulajdonképpen az emberek szájába adják a válaszokat – jelentette ki, hozzátéve, a feltett kérdések zömére adandó válasszal a emberek túlnyomó többsége egyetért.

Nunkovics Tibor szerint a nemzeti konzultációval a Fidesz saját támogatottságát kívánja felmérni a válság közepén, holott sokkal inkább a munkahelyek védelmére kellett volna fordítani a kérdőívekre költött összegeket.

Hozzátette: a Jobbik is beszáll a kérdőíveket összegyűjtő ellenzéki kezdeményezésbe, majd az íveket használt papírként leadja, az így befolyó összeget pedig jótékony célra fordítja.

Forrás: MTI

Kép: Facebook

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ómió
Kisnyilaséknál a közvetlen demokrácia "propagandaeszköz"?
Aki Én
@ómió: Demokráciában azt kérdezik először, hogy miről kérdezzenek. Ezt az irányított pénzlenyúlást csak ti, buta bolsi hazaárulók éljenzitek, mert ezt sem értitek. Mindegy, csak a gazdátok tegye. Agyatok nincs felfogni. De hát ismerjük a ti bolsi demokráciátokat.
kokopelli
@Aki Én: A nemzeti konzultáció egy magyar találmány! Amennyiben megálasztottak egy kormányt,úgy az dolgoz-
zon és próbálja megvalósítani amit ígért!Igaz hogy jól hangzik Józsi néninek és Mari bácsinak de az akkor is kamu!
Akik hatalomra kerülve a liberális érzületét illiberálisra cseréli,az más mocskosságokra is képes! Mi lesz a következő
jobbra át után? Nemzeti Szocializmus? Az is volt már!!
ómió
@Aki Én: Megint erőt vett rajtad, hogy a tetves bolsiságodat rám hazudd? De legalább a mai Internacionálé kvótádat elénekelted már? Demokráciában meg először választanak egy kormányt, amelyik kormányoz - vagy, ha bolsi, úgy "elkúrja" és hazudozik "reggel, éjjel meg este - és, hogy a felmerülő alternatívák közül merre folytassuk, demokratikusan megkérdezi a "népet" - tudod, amit eleid még magukra hazudtak - majd a többségi döntésnek megfelelően folytatja! Tudom, ez nálatok efftársilag "elfogadhatatlan", de majd, ha reinkarnáljátok Rákosi, vagy Kádár efftársatokat, aki megkékcéduláz magának némi hatalmat, azonnal meg fog szűnni! Ahogy az agyatok, már rég!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.