Embertelen bűncselekmény.

Embertelen: két csecsemőjét is megfojtotta a sárkeresztúri nő – megszületett az ítélet – VIDEÓ

Húsz év fegyházra ítélte a Győri Ítélőtábla azt a sárkeresztúri nőt, aki három éven belül két újszülött gyermekét is megfojtotta. Súlyosbítottak az elsőfokú ítéleten, akkor 18 évet kapott.

A 24 éves nő, K.K 2016-ban egy internetes társkereső oldalon ismerkedett meg párjával, nem sokkal később teherbe esett, novemberben ultrahangos vizsgálatot végeztek nála, ahol megállapították, hogy 8 hetes terhes. Csak párjának mondta el, hogy gyermeket vár, mindenki más előtt titkolta. Mindketten bizonytalanok voltak a gyermekvállalásban, így a férfi a nőre bízta a döntést, hogy megtartja-e a gyereket.

A nő továbbra is titkolta a terhességét, majd azt hazudta a párjának, hogy spontán elvetélt. A nő egészen a szülésig érezte a kisbaba mozgását, de nem járt terhesgondozásra és nőgyógyászhoz sem. 2017. május elején – 31 hetes terhesen – a a barátjánál volt éppen, amikor a reggeli órákban vajúdni kezdett, de erről nem szólt neki. A férfi elment otthonról, a vádlott pedig a fürdőszobában megszülte az életképes leánygyermekét.

Elhatározta, hogy megöli őt. A lábáról lehúzta a térdzokniját, azt a kisbaba nyaka köré tekerte, megszorította és megcsomózta. Ezt követően a már mozdulatlan csecsemőt a méhlepénnyel együtt egy szemeteszsákba tette, és a ház előtti kukába kidobta. Másnap, miután látta, hogy a kukát kiürítették, hazament a barátjától.

A csecsemő halálát a nyak leszorítása során kialakult fulladás okozta, a csecsemő holtteste a szemétszállítás során megsemmisült – írja a Győri Ítélőtábla közleményében.

A nő 2018 nyarán ismét várandós lett a szintén interneten felszedett akkori barátjától, de ezt előtte és a környezete előtt is eltitkolta. Terhesgondozásra nem járt, és orvosi ellátásban nem részesült. 2019 márciusában barátja nevelőapjának házában, egy melléképületben ismét egy kislánynak adott életet. Miután megszülte egy műanyag csövet kötött a baba nyakára, majd megfojtotta. Ezután lezuhanyozott, átöltözött, majd hazavitette magát a párjával. A hátrahagyott halott csecsemőt a nő párjának az apja találta meg, amikor tűzifáért ment a hátsó épületbe.

A beismerő vallomást tevő nőt 18 év fegyházra ítélték első fokon több emberen, tizennegyedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés miatt, de az ügyészség súlyosításért, a nő és védője pedig enyhítésért fellebbezett.

A Győri Ítélőtábla 20 év fegyházra súlyosította a nő büntetését. Enyhítő körülményként értékelték a nő tényfeltáró beismerő vallomását, és az időmúlást. Súlyosító körülményként vették figyelembe az elvetemült elkövetési módot, és azt a közömbös, közönyös magatartást, amit a nő tanúsított a bűncselekmények elkövetése után.

Forrás: Blikk

Kép/Videó: Police

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szeparepa2
Lehet, túl sok Sziámit hallgatott... "Ha előrelátó csecsemő lettél volna, felkötöd magad a köldökzsinórra..."... és sajnos van benne valami... ki kell mondani, bárhogy is fáj...
namihami
Remélem, hogy a cellatársnői, a velük eltöltött ""szép napok alatt"" sokszor (akár naponta többször is) ""boldoggá teszik"" ezt a szerelmet kívánó izét. A talélékonyságukra bízom, hogy a cella mélyén hogyan és mivel elégítik ki cellatársnőjük szexuális igényét. Csak ötlet:: wc-pumpanyél. Sokszor és a tökéletes kielégülésig.
És, még ezután is úgy vélem, hogy olcsón úszná meg.
jesz
@namihami: ne reménykedj...mindenki csicskája lesz, éjjel-nappal ugrásra készen(illetve térdre)...nem fogják bántani, csak az első napokban, akkor fogja megtudni, ki a főnök, kit kell elsőnek kielégíteni...aztán mindenkire moshat, wc-t pucolhat...

...na persze ha a cellában még guggol még két gyerekgyilkos, akkor más a helyzet...azt már nem tudom, mi van akkor.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.