2020. június 25-én, a balatonfüredi Vitorlás téren tartott sajtótájékoztatót a Gattyán Alapítvány, valamint az Önkéntességet és Adományozást Koordináló Akciócsoport, melynek keretében egy – a legkorszerűbb eszközökkel felszerelt – mentőautót adományoztak a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Egy nagylelkűnek is lehet mögé nézni

Az egyik leggazdagabb mentőautót adományozott a vízimentőknek

Az eseményről szóló beszámolónak adott cím szerint „Gattyán György új mentőautóval lepte meg a balatoni vízimentőket”. Ami már magában is mókás. Persze az, hogy nagy csinnadratta mellett meglepték őket. Persze az is meglepetés, hogy a csónak valahogy jobban kellett volna. Persze érthető a dolog a derék polgár nem akart legatyásodni. Bocs ez kétélű volt, ösmervén az első milliók forrását.
Azonban a dolog igazi pikantériája a banzájt celebabráló „Önkéntességet és Adományozást Koordináló Akciócsoport” adja. Melyet a kormány hozott létre és Révész Máriusz kormánybiztos, országgyűlési képviselő vezetésével … tüsténkedik a mások adományaim körül!!! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: egy barátom reagált egy kérdéssel: miért kellett kiemelni,, hogy az autó ÚJ???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.