Két hónapig még biztos rácsok mögött marad a Deák téri vérontással gyanúsított Cs. Krisztián.

Két hónappal meghosszabbította a Fővárosi Törvényszék a kettős emberöléssel gyanúsított Cs. Krisztián letartóztatását. De nemcsak ő, hanem a csoportosan és felfegyverkezve elkövetett garázdasággal gyanúsított két bűntársa sem.

Elkeresedtem, hogy rács mögött marad a fiam. Jóindulatú gyerek ő, a drogok miatt sodródott idáig. Tudomásul veszem a bíróság döntését és várom, hogy újra találkozhassak vele

– mondta a Blikknek Cs. Krisztián édesanyja. Akinek fogalma sincs arról, hogy a fiát milyen bűncselekmény elkövetése miatt körözte korábban a rendőrség.

A Deák téri gyilkos körözés alatt állt, amikor a két embert megölte

A gyilkos édesanyja úgy véli, a gyámhatóságnak is szerepe volt abban, hogy az események ilyen tragikusra fordultak, hiszen gyermeke mindennap kiszökött az intézetből. Szerinte ha a négy fal között tartják a gyerekét, akkor nem jut droghoz sem.

A büntető törvénykönyv értelmében a bűncselekmény elkövetője tartozik büntetőjogi felelősséggel a tettéért

– szögezte le a bulvárlapnak Gősi Tamás, a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság osztályvezetője.

Cikk- és címlapkép: Pixabay

(blikk.hu)

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
Ott tanyáztak a Deák téren, eddig egyetlen rendőr sem igazoltatta őket?
Ja, hogy nem terjesztettek rémhíreket. Akkor minden rendben velük. :(
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tudode
@Gyütt Mönt: .
Előfordulhat, hogy nem is 16., hanem 15 életév a tankötelezettség, amelyet abból következtetek, hogy a KSH munkaerőpiaci adatai 15-64 éves korig adnak adatokat
.
2.1.2.2. A 15–64 éves népesség munkaerőpiaci státusa 2020. I. negyedévében
.
www.ksh.hu/docs/hun/xstadat/xstadat_evkozi/15_64_abra_2003.pdf
.
Követhetetlen!
Málna
@Gyütt Mönt: Te nem elszörnyedtél, hanem megijedtél, amikor érvekbe ütköztél.:-) Már harmadszor emlegeted fel a témát, de csak ennyi, semmi gondolat nincs mögötte.
Áruld már el nekem, te örültél volna, ha ez a Cs. Kriszitán nevű elkövető a gyereked mellett ült volna az iskolapadban a gyilkosság elkövetésének napjáig? Csak mert muszáj?
Gyütt Mönt
@Málna: egyetlen érvet sem olvastam tőled. Én kb
egy A4-es oldal terjedelemben írtam, amit sommásan hülyeségnek nyilvánítottál. Ezt érvnek nem tudom elfogadni. De a két következő alapigazságot nem vitathatod:
1. a képzett ember mindig nagyobb értéket képes létrehozni, mint a képzetlen.
2. a képzett embert jobban megfizetik, mint a képzetlent. Érdemes tovább gondolni.
Málna
@Gyütt Mönt: Akkor pörgess vissza, mert én mindig érvelek!
Most sem válaszoltál a kérdésemre. Szerinted ezt az elkövetőt is ott kellett volna tartani az elmúlt két évben az iskolában? A tanulni vágyó, normális gyerekek között? Akkor ember lett volna belőle? 16 éves koráig nem tanult, de 16 és 18 között minden más lett volna?
Gyütt Mönt
@Málna: ennek a csávónak a sorsát már korábban elmeszelték a szülei azzal, hogy nem ők nevelték, hanem az utca, illetve a galeri. Ez esetben erre a fiatalra tényleg kár lett volna bármi. Ám ne egy-két egyedi esetből induljunk ki, hanem abból, hogy szükség van képzett, tanult emberekre. Ahogyan Széchenyi megfogalmazta, egy ország erejét a tudományos emberfők mennyisége adja.
Málna
@Gyütt Mönt: És szerinted erőszakkal lesznek az emberek képzettek és tanultak? Ebből a szempontból teljesen mindegy, hogy hány év az iskolakötelezettség, aki akar, az úgyis tanul, aki nem akar, az pedig nem.
Nem egy-két esetből indulok ki egyébként, láttam pár embert kihullani az általános iskolából, és még párat, akinek kár volt végig ottmaradnia, mert csak a többieket húzták vissza - így még a tanulni akarókból is nehéz tudományos emberfőket nevelni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.