Radnóti Zoltán, a Bét Shalom Zsinagóga rabbija közösségi oldalán írta le véleményét László Imre polgármester rendkívül szerencsétlen mondata és a hazai politikusok reakciói kapcsán. “Engem nem érdekel se a DK, se a Fidesz, se a Momentum… Engem az érdekel, hogy a náci eszméket soha, de soha ne lehessen relativizálni...

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

legott
Undorító a Városi Kurír reklámadagolása.
Egy kezemen meg tudom számolni, hogy egész életemben hányszor léptem be oda, hogy végigolvassak egy cikket.
Most is beléptem, de az erőszakos reklámzuhatag legyőzte a kíváncsiságom. Inkább nem érdekel, hogy mit gondol Radnóti Zoltán.

Két gondolat:

1. A fideszesek már megint nem ismernek magukra. László Imre arra próbált utalni, hogy azért mert egy rohadék gazember tesz jót is (és el is ismerik azt világszerte), alapvetően egy rohadék gazember, aki végső soron romba dönti az országot. Lásd: Orbán Viktor

2. Hogy a zsidók régen elérték (a kor, idegen, pogány politikai vezetőjénél), hogy megfeszítsék Jézust, Isten fiát, az egy dolog. De hogy közel 2000 év után is osztoznak az atyáik vétkeiben, és még mindig nem fogadják el, Isten fát... Nos, az elég aggasztó.
És erre nem mentség, hogy a keresztények kiforgatják a Bibliát, és ezért nem lehet semmi közösségük velük. Nem is kell, hogy közösségetek legyen velük, ez csak üres kifogás - ezt értsd már meg !!!
Alapvetően a zsidók is kiforgatják a Bibliát. Nem kicsit. Nagyon. Pl. a Talmudnak nem is szabadna léteznie !!! Sok zsidónak fontosabb a Talmud (emberek okoskodása), mint a Biblia (isten bölcsessége).

A zsidók tényleg okosak. De sajnos a rosszban. És hiába tagadják, Mammon az igazi istenük.
"Aki jó a rosszban, az nem jó. Az rossz." /én/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.