Magyarországon sosem fogják magukra hagyni az egyenruhásokat – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök szombaton Budapesten, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) Rendészettudományi Karának tisztavatóján.

A kormányfő a budai Várban, a Kapisztrán téren tartott ünnepségen – ahol 102 hallgató tett tiszti esküt a Szent Korona másolata és a történelmi zászlók előtt – azt mondta, az egyenruhásokra váró jövő nem ígérkezik egyszerűnek, meglepő és felkavaró dolgok történnek ugyanis: jómódú országok egészségügyi rendszerei omlottak össze néhány nap alatt, gazdag országok indultak el a pénzügyi összeomlás irányába, példátlan erőszakhullám perzsel végig nagyvárosokon.

A fegyveres szervezeteket megalázzák az utcán és a politikában is, a közrend őreit rasszistának minősítik, az egyenruhások iránti közmegbecsülést köztéri szobrokkal együtt döntik le, az állam és a törvény kivonul az utcáról

– fogalmazott Orbán Viktor.

Orbán Viktor: az egyenruhásoknak nem lesz egyszerű jövőjük

Hangsúlyozta ugyanakkor: Magyarország nem ilyen ország, és nem is lesz ilyen. Magyarország pénzügyei rendben vannak, gazdasága egészséges, az emberek tudnak és akarnak dolgozni, a növekedési tartalékok magasak.

Mi, magyarok, feketeöves válságkezelők vagyunk, bármekkora is körülöttünk a zűrzavar, nálunk a fejekben rend, a karokban erő, a szívekben lojalitás uralkodik.

És önök biztosak lehetnek abban, hogy mi sohasem fogjuk magukra hagyni az egyenruhásainkat, akiket megbecsülés, tisztelet illet, mert

vásárra viszik a bőrüket a mi biztonságunkért és az otthonaink békéjéért

– nyomatékosította a hallgatók előtt.

A miniszterelnök azt is mondta, Magyarországon minden élet számít.

Mi azt a világot szeretjük, ahol rendezettség van, ahol a józan ész uralkodik, ahol a törvény az ártatlanokat, és nem a bűnözőket védi, ahol megvédjük magunkat a migrációtól, ahol az erőforrásokat a családok és a gyermekek jövőjébe fektetik

– jelentette ki, rámutatva, hogy ennek a világnak a fennmaradásához, ahhoz, hogy Magyarország a mai zavaros időkben is a béke és a biztonság szigete maradhasson, szükség lesz a most esküt tettek elkötelezettségére, helytállására és becsületes munkájára.

Arról biztosította őket, hogy szolgálatuk minden percében érezni fogják: Magyarország önök mögött áll.

Orbán Viktor beszélt a hazaszeretet fontosságáról is, szimbolikusnak nevezve, hogy a budai Várban, az ezeréves magyar állam központjában, szíve közepén tartják az ünnepséget.

A mi hazánk szíve közepe a törvényesség, a jog és a rend

– hangoztatta, a magyar kultúra legnagyobb jótéteményeinek minősítve ezeket, mert belőlük fakad a biztonságos, békés és szabad élet.

A hétköznapi hazaszeretet a mindennapos érzete annak, hogy az ország, amelyben az ember él, a hazája, amelyből csak egy van. Ha ez az egy elvész, az ember csak olyan helyen folytathatja életét, amely valaki másé, és ahol

mi csak megtűrtek, jobb esetben befogadottak lehetünk

– fejtette ki.

Ezért készen állunk, hogy nemzedékről nemzedékre megtartsuk, ha kell, megharcoljunk érte, mert ez a legértékesebb, amit a gyerekeinknek adhatunk

– mondta a miniszterelnök, úgy fogalmazva: a hazaszeretet érzése

befon minket egy közös sorsba, amely nagyszerű és kivételes, csak a miénk, és amelynek nagyszerűségében mindannyian osztozunk.

Úgy folytatta:

ez az érzés a magyarokban különösen erős, és nélküle aligha tarthattuk volna meg az országot ilyen hosszú időn keresztül. Csak a magyar nyelv képes egyetlen szóba belesűríteni az országot, a népet, a szülőföldet és az otthont, ahogy ezt a haza szó teszi

– emelte ki.

Hozzátette ugyanakkor, hogy ha a most esküt tettek jó rendőrök, tűzoltók, katasztrófavédelmisek akarnak lenni, a hazaszeretet mellett szükség van önbecsülésre is.

Az ünnepségen a kormányfő mellett jelen volt Pintér Sándor belügy- és Benkő Tibor honvédelmi miniszter, továbbá a tábornoki kar.

Az NKE Rendészettudományi Karáról 70-en a rendőrségnél, 11-en a katasztrófavédelemnél, 21-en pedig a büntetés-végrehajtási szervezetnél kezdik meg szolgálatukat.

Az ünnepségen kiosztott sajtóanyagban kiemelték: a koronavírus-járvány a tisztjelölt hallgatók életébe is számos új kihívást hozott. A távoktatás mellett szolgálatteljesítési kötelezettségeiknek is eleget kellett tenniük, két és fél hónapon keresztül a veszélyhelyzetből adódó rendészeti feladatokat láttak el.

A most végzetteké az első olyan alapképzéses évfolyam, amely 2017-ben már a Ludovika Campuson kezdte meg tanulmányait. Szintén 2017-ben kezdődött meg az átállás a hároméves tisztképzésről a négyévesre, emiatt a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnak idén nem bocsát ki pénzügyőr tisztet az egyetem – közölték.

Cikk- és címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd

(MTI)

63 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Hogyan tudott Orbán ennyi marhaságot, össze nem tartozó, az egyenruhásokat nem érdeklő témát összehordani!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkafőző Rézüst
Nem bizony! Emberekbe kell lőniük majd, és nem gumilövedékkel...ez tudniuk kell... Lelkük rajta...ha van...
Qqberci
"Mi, magyarok, feketeöves válságkezelők vagyunk"

Bármikor képesek vagyunk válságot csinálni!...
Béla333
"Orbán Viktor: az egyenruhásoknak nem lesz egyszerű jövőjük"

Aki nem tagozódik be a Pintér vezette maffia részlegbe, annak nem sok jövője lesz a testületben...
lampa laz
Na, sikerült a dagadt törpének jól orrbavágni az USA-t... csak nehogy visszakapja. Ez a dagadék sejt vagy nagyon is tud valamit a jövőjét illetően, azért veszi magát körül rendőrökkel meg katonákkal. A történelem viszont azt igazolja, h az ilyen tróger diktátorok mellől el szokták pártolni az egyenruhások.
Málna
@Pálinkafőző Rézüst: Még jóhogy...Többek között ez a dolguk, hogy lőjenek, ha kell. Aki ezt nem bírja, annak semmi keresnivalója itt.
Nyírfa
A hazaszeretet szimbóluma az is, amikor a köztársasági palota előtt megalakult a magyar gárda. Ugye, Viktor?
Jut eszembe: minden őrült meg van arról győződve, hogy az ő fejében rend van. Pontosabban: az ő fejében van a rend.

Kedves Ifjak, ne azt figyeljétek, amit mond, hanem, amit tesz! Az ember, akinek ez az egyetlen egy igazság hagyta el hosszú pályafutása alatt a száját, ugyanis, megrögzött hazudozó.
simmering73
A nép nagy részének pedig semmilyen jövője sincs ebben a tejjel és mézzel folyó Orbanisztánban.
Clavigo
Esetleg le is szophatnád a párttitkár faterodat,,te Gyökér.!!Hálából...hogy nem rugdosott tovább,,mint kellett volna... .
ómió
Pedig "haladóilag ádáz harc" folyik a liberális anarchiáért!
Eladott Ország
kolnidre
Orbán az oka,hogy a magyarokat mindenütt utálják.Értve ezalatt azok, az országokat,amik számítanak.
Clavigo
Fasza " Csávó " ,,ez a faluvégi putris ,senki,,,az öt purdéjával,,, Ezt a telibe szart- fingott ,,Zsebberecskázó Cigánybárót védik ,,,,,a Szolgáljatok és Szívjatok,,,- nevű ,,,egyenruhás zenekar ?? Ezt a Telibeszart Majmot védik az egyenruhások ?? Ezt ???
CsipkeRózsa
Hogyan tudott Orbán ennyi marhaságot, össze nem tartozó, az egyenruhásokat nem érdeklő témát összehordani!
Clavigo
@CsipkeRózsa: Egyszer csak megunják ezt a zsebberázó senkit,,,,( akitt szolgálnak és védenek "...,,,Oszt felragasztják tek - estől ,- kevlár- bugyistól ,,ezt a csúzliszájú Ringlispier- kezelőt ,a felcsuti kocsma plafonjára
Gauntlet
Az biztos! Mert téged meg a cinkosaidat kéne vinniük a Népbïróság felé!
@CsipkeRózsa: sajnos mellébeszélésben profi !
tudode
Ahelyett, hogy saját kútfejéből mondaná el mondóKÁJÁT, felolvassa azt. ami "kötésig" nem az ő szavai, úgy pacekba 30 év alatt nem megy:
.
--- Tisztavatás
.
www.youtube.com/watch?v=rJAB_GCn-S8
.
Magyarország olyan ország, amelyre a honfoglalás óta nem volt példa, amúgy KÖZJOGILAG smanca!
verőce21
Mi azt a világot szeretjük, ahol rendezettség van, ahol a józan ész uralkodik, nem a megbízott zavarkeltőktől hangos a média...!
lusta
@Nyírfa: Merthogy a pofázáson kívül - amit ugyi fekve is lehet, by Moldova, kedves ifjak, egy huncut vasat sem kaptok.
Clavigo
@verőce21: Aha... Akkor Rólad nem jelentett ( eltávért )'a Győri Gábor nevű ,társadalmi együttműködő,,,,,,
Clavigo
Nem lesz egyszerű az életük,,,,,,,ha a családjuk ellen vezényled őket ,,te telibeszart ,,kevlárbugyis. Hulladék...
justhpeter
A falu bolondjában újra feltámadt, hogy már egy hónapja nem volt fickós, ezért most verbálisan akart erős lenni, de papírból olvasva az sem lehet ütős, főleg ha nem érti amit a csicskák odaírtak neki. Általában akkor ennyire "összeszedett, amikor a hullámok kezdenek összecsapni a feje felett - 2012-13.
Nyírfa
@lusta: Utána nézek, hol olvastam, hogy pluszban csak feladatokat kap a rendvédelem, pénzt nem. Még bele is gondoltam, hogy de jó, ha legközelebb kivonulunk, nem kell farkasszemet nézni a rendőrökkel, mert inkább velünk tartanak. :)
Nyírfa
@justhpeter: Ezt is olvasta? A Fletónak nem kell a papírt bámulnia. Láttam ma egy jó képet Viktorról, megosztom veletek.

Itt van a fekete öves válságkezelő:

24.hu/belfold/2020/06/27/orban-veszelyhelyzet-valsaghelyzet-felhatalmazasi-torveny-parlament-velemeny/

Én előbb nézném leszedált betegnek mint miniszterelnöknek, de hát, kis ország , kis választék.
Macskaszem
Hát minimálbérből nem lesz egyszerű a jövőjük, az biztos. .
RonaGyuri
Reméljük mihamarabb te fogod hallgatni más egyenruhás kollégáik utasításait! =)) Naná hogy BV-s!!
Eladott Ország
Lassan minden kerületben és megyeszékhelyen megtörténik az új polgármesterek beiktatása, ami azt is jelenti, hogy megkezdődhetnek az elszámoltatások. Természetesen – mint ahogy azt előre lehetett tudni, de persze a rendőrséget nem zavarta – az előző kormánypárti polgármesterek a legutolsó iratig kitakarították a polgármesteri hivatalokat. Nem hagytak ott semmi olyat, amiről úgy gondolták, hogy még bajba sodorhatja őket. Iratok ezreit, tízezreit semmisítették meg, vagy vitették el olyan helyekre, ahol aztán már nem fognak soha rájuk találni. Több helyen teherautónyi mennyiségben vittek el fontos iratokat – ez persze feltételezés, de valós rendőrségi munka hiányában ez nem is csoda –, amelyek bizonyíthatták volna, hogy maffiaszerűen lopták szét a rájuk bízott kerületeket és városokat. Ezzel pontosan tisztában volt mindenki, mégsem sikerült megállítani őket. Minden gond nélkül takarították ki az irodáikat Ferencvárostól Miskolcig azok az egykori polgármesterek, akik egy jogállamban hamarosan már csak a börtönkosztot élvezhetnék. Hogy ez Magyarországon valaha is meg fog-e történni, azt ebben a pillanatban sem lehet tudni. Ha Polt Péter marad a legfőbb ügyész, Pintér Sándor pedig a belügyminiszter, akkor sok jóra nem lehet számítani, hiszen az ő munkájuk következménye is az, hogy a kormánypárti polgármesterek megtehették azt, amit megtettek. A feljelentések vélhetően meg fognak történni, azonban mivel a hatóságok hagyták, hogy ezek az emberek gond nélkül megsemmisíthessék a nyomokat, így nehéz lesz bizonyítani azt, amit egyébként is mindenki sejt. Ez bűncselekmény, de csak akkor, ha ez bizonyításra is kerül. Ezért sem nehéz azt elképzelni, hogy egy választási vereséget követően Orbán nem fogja átadni a hatalmat csak úgy. A kezében van az erőszakszervezetek többsége, amelyeket véleményem szerint nem félne bevetni saját nemzete ellenében sem. Ne legyen igazam, de én úgy vélem, 2022 egy olyan történelmi év lehet, amelyet soha nem fogunk elfelejteni.
Pálinkás Pál
@Málna: hogy te mekkora tévedésben vagy!!! egyáltalán nem kell lőniük egy diktátor rögeszméje miatt ,sehol a világon!!!a történelem azt mutatja...általában a katonaság buktatja meg a hatalommániás népnyúzókat...lásd Románia...nem is olyan régen volt...talán még emlékszel a kárpátok géniuszára, ő is azt hitte hogy sérthetetlen...
Eladott Ország
@Macskaszem: ma, 16:08 ♦ 130-150 ezer forintos nettó fizetésektől tartva már az iskolapadban megjelenik a pályaelhagyási kedv. Ebből a pénzből a városokban legfeljebb az albérlet ára jön ki, de akkor még nem evett semmit. A fővárosban sok helyen még az albérlet ára sem jön ki ( kivéve a fideszes politikusoknak önkormányzati bérlakások Budán.) Őket szolgálják és védik a "kisrendőrök," nekik nem jár kuss van!
nepszava.hu/i/10/12/0/1268280.jpg
jesz
aki azt a zakót készítette Orbánnak, ami a képen látható, azt azonnal sóbányába...ráadásul senki nem szólt neki, hogy főnök, itt egy másik zakó...

Ja, hogy mi lesz az egyenruhásokkal? Majd megoldják, éhen nem halnak.
namihami
@jesz: És a dolgot még elkeserítőbbé teszi, hogy ezek a funkciók és betöltőik mégcsak nem is saját zsebből ruházkodnak.
Tehát, ahogy malacodik a fazonja, úgy cserélődik a ruhatára. Én abban sem vagyok biztos, hogy van-e egyáltalán a környezetében (és ha mégis---hallgat-e a tanácsaira) egy olyan szakember, aki az etikettben profi módon jártas. A diplomácia (benne a megjelenéssel) egy szakma. Nem kell mindenkinek érteni hozzá. De alkalmazni és HALLGATNI kell az azt magas szinten űzők tanácsaira.
És akkor nincs ilyen zakó, nincs trottyos gatya...
Nyírfa
@LindaLE74: Kösz, nem élek vele. De próbálkozz Borkai Zsoltnál: Győr, valamilyen utca, valamelyik házszám. Jelen pillanatban valószínűleg nem a jachtján tartózkodik. Jó mulatást, nem szükséges visszatérned.
Cicamama55
Régen a rendőröknek tekintélye volt, manapság meg könnyű célpontokká váltak a bűnözők előtt. Nem is tudom mi késztet fiatalokat, hogy ezt a pályát válasszák. Sem a fizetés nem vonzó, sem a biztonság, ami a tevékenységüket segítené...Ha intézkedik meghurcolják, sokan közülük inkább hátat fordítanak a problémáknak, abból nem lesz bajuk. Le a kalappal azok előtt, akik becsületesen, önfeláldozóan, segítőkészen teszik a dolgukat!
Nyírfa
@Eladott Ország: 16.13

És, ha az erőszak-szervezetek az új kormány mellé állnak, sőt, már a választás évében vagy azt megelőzően is elkezdik tenni a dolgukat Pintér és Polt ellenében is? A magyar nem jellemes nép, ha ég a ház, bárkit kiszolgál, csak oltsa el a tüzet. De nem vetem el annak a lehetőségét sem,. hogy megszólal a kollektív lelkiismeret.
Nyírfa
@Cicamama55: A hatalom! Nagy késztetés.
Rockxy
a zorbán példátalan módon megfenyegette az egyen ruhásokat!
türhetetlen továbra is hogy állandóan a putyin kezét fogja és a horti a szomszéggya!
ijjet nemlehet egy jogálamban!
esetleg kettőben.
lusta
@Nyírfa: Megsúgom nekik. Nem fogják megkapni. A járványban sokat tett egészségügyi dolgozók, szociális munkások is szelektálva lettek. Természetesen a magyar megalkuvó társadalom kussol. Örül az egyén, hogy ő kapott és nem saajnálja azokat, akik nem kaptak. Egy egészséges országban a szelektáltak a lábukra állnának és kijelnetnék, vagy mindenki, vagy senki. Erre és ehhez hasonlókhoz ebben az országban senki se számítson.
Borsodi
Ha Orbán marad senkinek sem lesz aki becsületes munkából akar megélni.
Józsipapa
" a mi hazánk szíve közepe a törvényesség, a jog és a rend " - mondja fénylő csillagunk;
de talán ezt átgondolhatta volna, mielőtt
kimondta...,
amúgy egy semmitmondó zagyva beszéd volt
megint - olyan liberális imperializmusos ...
és ezzel a dumával szédítette a 102 tisztet !!
Nyírfa
@Cicamama55: Nagyon fejlett személyiség kell, hogy legyen az, akinek nincsenek hatalmi játszmái. Az érett embernek kifejlett rendje van, nincs szüksége arra, hogy mások szabják meg a számára, vagy ő határozza meg, és tartassa be a közösséggel. Azonban a legkisebb intelligencia.deficit is arra billenti/billentheti az embert, hogy gyakorolja azt a hatalmat, amit a képességei, habitusa, pozíciója révén szerzett. Gondolj csak bele a szülő-gyermek kapcsolat harcaiba, ki hogyan próbálja érvényesíteni az érdekeit. A hatalom, annak érzése, birtoklása, adott esetben az általa megélt mámor a mindennapjaink része. Sajnos.
tudode
Az nem csoda, hogy az ifjú rendvédelmisek nem nevették el magukat az öregharcos pátoszos felolvasása közben, de aki látta a baráti társaság összeröffenését, ahol jót nevettek a hadicselen, amikor szétrámolták a belvárost, a tévészékház sem úszta meg a bulit, talán az az, megy a hogy volt szívből jövő az az aranymondás, hogy
.
"""A mi hazánk szíve közepe a törvényesség, a jog és a rend""""
.
index.hu/video/2008/03/30/orban_nevetve_nincs_is_kormany/
.
Ahhoz képest, hogy alkotmányos válságban szolgálják és védik azokat, akiknek ha lehull a csillaguk amiatt, mert
.
www.google.com/search?q=alkotm%C3%A1nyos+v%C3%A1ls%C3%A1g+van+magyarorsz%C3%A1gon&oq=Al&aqs=chrome.0.69i59j69i57j69i59j35i39j0l4.4393j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
Nyelvében él a nemzet, de nyelvével még senki nem nemzett!
Cicamama55
@Nyírfa: Én még a sérült-autista-gyermekeket is egyenrangú félként kezeltem mindig, soha nem uralkodtam felettük. Onnan indul ez el, hogy a másik felet elfogadom, tisztelem,segítem, támogatom, s együttműködve haladunk a cél elérésének érdekében. Hála Istennek, nagyon sok sikerélmény ért engem a pályám során így is. Az én megítélésem szerint, gyenge emberek azok, akik csak a hatalommal kezükben képesek cselekedni. Szakmaiságra és a feladatokhoz való pozitív hozzáállásra van szükség. Ennek birtokában határozottá, magabiztossá válik az ember, melyet a környezete is elismer, s viszi magával a közösséget, lendületet ad másoknak is.
Málna
@Pálinkás Pál: Milyen diktátorról beszélsz? Én csak azt mondtam, hogy a rendvédelmi szerveknek kell megvédeni az embereket, akár a fegyverük használatával is. Vagy szerinted ez kinek a dolga?
Gyütt Mönt
Az ilyen szónokoktól mentsd meg uram a te népedet.
verőce21
@bakcsubakka: "Így írtok ti" - stílusparódia!
verőce21
@RonaGyuri: Praktikus és hasznos ajándékkal kedveskedhet azoknak, akik közel állnak az Ön szívéhez. Húsvétra, születésnapra, vagy akár az unokaöcs ballagására is igen praktikus, személyre szóló szuvenír az Orbán Viktor mellszobor!
És biztos lehet benne, hogy a megajándékozott élete végéig hálás lesz Önnek. :)
Pálinkás Pál
@Málna: Jól mondod...megvédeni az embereket...és nem vegzálni, ahogy mostanában politikai megrendelésre teszik a pintér huszárok,meg a polpot bandája!!!
RonaGyuri
Nem ám csak úgy vaktában

Őfenesége okadatolja is a mondókáit

Orbán Viktor miniszterelnök szombaton Budapesten, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Karának tisztavatóján, a budai Várban, a Kapisztrán téren tartott ünnepségen szónokolt.
Érdekes dolgokat mondott:
Állítás: „A mi hazánk szíve közepe a törvényesség, a jog és a rend, ezek a magyar kultúra legnagyobb jótéteményez, mert belőlük fakad a biztonságos, békés és szabad élet”
Bizonyíték: „a budai Várban, az ezeréves magyar állam központjában, szíve közepén tartják az ünnepséget.”
Állítás: „Mi, magyarok, feketeöves válságkezelők vagyunk, bármekkora is körülöttünk a zűrzavar, nálunk a fejekben rend, a karokban erő, a szívekben lojalitás uralkodik. ”,
Bizonyíték: „Magyarország pénzügyei rendben vannak, gazdasága egészséges, az emberek tudnak és akarnak dolgozni, a növekedési tartalékok magasak.”!
S még szemtelenkedett is: „Mi azt a világot szeretjük, ahol rendezettség van, ahol a józan ész uralkodik, ahol a törvény az ártatlanokat, és nem a bűnözőket védi, ahol megvédjük magunkat a migrációtól, ahol az erőforrásokat a családok és a gyermekek jövőjébe fektetik”.
Nos a rend is véleményes a rendezettség meg baromság, a józan ész meg még fosztóképzővel is erős túlzás.
Azonban az, hogy az erőforrások a családokba fektetik az igaz. Az ország saját és kapott erőforrásainak nagy részét a saját családjukra fordítják, azaz ELLOPJÁK! =))
RonaGyuri
@verőce21: ha van ilyened akkor spájzolj, mert - remélhetőleg - hamarosan igény lehet rá a céllövöldéseknél! =))
csipetke
Csak a címre:-Ebben az országban akkor lesz majd az embereknek "egyszerűbb",ha a fidesz végre eltakarodik,és olyan kormányzat lesz,ahol az emberek nem szaré-húgyé dolgoznak,ahol az orvosoknak,vagy éppen a rendőröknek,(de írhatnék bármelyik szakmáról) nem kell második,harmadik munkát vállalniuk,hogy eltartsák a családjukat.Mert a fidesz hangoztatja ugyan,hogy mennyire családbarátok,nemigen vesszük észre.Bár,ha belegondolunk,tényleg családbarátok,a saját pereputtyuk,és persze a haverok családjainak a barátai.
lampa laz
@bakcsubakka: tegnap 22:19...inkább bemásolom a "gyöngyszemeket", mert nem fogja megnyitani.

Szocialista Magyarországért kitüntetést kapták:

Orbán Viktor elvtárs, Székesfehérvár Városi Pártbizottság másodtitkára, a város és Fejér megye szocialista fejlődése érdekében kifejtett elvszerű, több évtizedes munkájáért

Dr. Schmitt Pál elvtárs, a MOB elnöke, több évtizedes szocialista sportvezetői munkájáért és nemzetközi érdeklődést kiváltott tudományos munkásságáért

Kövér László elvtárs, az MSZMP Párttörténeti Intézet munkatársa, két évtizedes ideológiai kutatásaiért

Tarlós István elvtárs, tanácstag, a III. kerületi tanács városfejlesztési bizottságában kifejtett munkásságáért

Bakondy György elvtárs, az Országos Védelmi Bizottság párttitkára

A Munka Érdemrend arany fokozatát kapták:

Semjén Zsolt elvtárs, az Országos Egyházügyi Hivatal titkára

Demján Sándor elvtárs, a Gorsium ÁFÉSZ elnöke

Csányi Sándor elvtárs, az OTP V. kerületi fiókjának vezetőhelyettese

Áder János elvtárs, Csorna város pártbizottságának másodtitkára

most akkor ki a libsi, bolsi efftárs? ómió, málna, farok, pegero, sikari + a többi fizetett troll, ezeket kellene szembeköpnötök, nem nekünk írogatni baromságokat.
Nyírfa
@Eladott Ország: Fura, nem hasonlítanak egymásra, mégis egyre többször asszociálok Ceausescura, amikor meglátom Orbán egy-egy képét.
Biztosan van valami közös a karakterükben, és ezt nem csak belsőleg értem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.