"A baloldal újabb szintet lépett a gyalázatos akciókban: már nem csak kamuvideókat gyárt, a nemzeti konzultációs íveket is lopja" - közölte a Fidesz országgyűlési frakciószóvivője szombaton sajtótájékoztatón Debrecenben.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Ha esze is lenne ennek a lénynek akkor kétlábon járna, nem négykézláb.
luiz
Agyhalott, most már kár gyűjteni Hadházynak az íveket, ráfogja majd a fidesz, hogy mind lopott
Eladott Ország
Nessy
@luiz: Nem az ívek lopottak, hanem a ráköltött milliók! Arról nem is beszélve, részben már kész az eredmény, részben úgyis azt csinálnak, amit úri kedvük diktál, hiszen "válsághelyzet" van!
Eladott Ország
@luiz: ma 14:22 ◘ Ne adj tippeket a fidesznek, mert rászerveznek és a fizetett bértapsolók mintájára fizetett feljelentők lesznek, hogy ellopták a postaládájukból a kérdőíveket. Közben meg a többség leszarja az egészet! A bűnöző prosti cigány csak felméri a terepet, hogy még mennyi birka van a szavazótáborában, de a geci azt is lerendezi a saját választási programlemezével, ahogy idáig is csinálta( legjobb a 2010-es évjáratú lemeze)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.