Keményen fogalmazott az ellenzéki párt.

A DK szerint Müller Cecília lesz a felelős, ha valaki azért hal meg a koronavírustól, mert nem tesztelték

Új utasítást adott ki a koronavírustesztekről csütörtökön Müller Cecília tiszti főorvos, aki arra figyelmeztette a kórházakat, hogy csak az aktuális eljárásrend szerinti Covid-gyanús esetekben teszteljék a betegeiket, különben nekik kell kifizetniük a vizsgálatok költségét.

A Demokratikus Koalíció közleményben reagált, az ellenzéki párt szerint

Müller Cecília lesz a személyi felelős, ha valaki azért hal majd meg, mert a kórházak nem tesztelték!

„A DK szerint csak a leggyávább és leggyengébb kormányok gondolkoznak úgy, hogy egy esetleges második hullámot nem megállítani, hanem eltitkolni kell, márpedig tesztek nélkül nem fogjuk tudni, hogy mikor üti fel újra a fejét a koronavírus. A DK szerint egyetlen elvégzett koronavírus-teszt sem felesleges, nem a magyarok egészségére kellene sajnálni a pénzt”

– olvasható a Varga Zoltán országgyűlési képviseli által jegyzett szövegben.

A párt emlékeztet arra, hogy a járvány eslő hullámában éppen amiatt halhattak meg emberek és alakulhattak ki járványgócok kórházakban és idősotthonokban, mert nem teszteltek időben. A DK ezért úgy véli, az Orbán-kormány semmit nem tanult a járvány első hullámából.

Forrás: 24.hu

Kép: kormany.hu

Nagyvilág - 2020. July 6., 09:04
Meghalt Ennio Morricone
Itthon - 2020. July 6., 09:51
Szijjártó Péter látja az új világrendet

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@RonaGyuri: A 300 milliárd nem volt drága a lélegeztetőgépekért, aminek a fele is bőven elég lett volna, de pár millió forint tesztekre sok!
Ilyenkor az ember nem tudja ki az idióta!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
magatoknál vagytok egy NER-társnő FELELŐS??? =)) NEM SZOKÁSUK!!!
Nessy
@RonaGyuri: A 300 milliárd nem volt drága a lélegeztetőgépekért, aminek a fele is bőven elég lett volna, de pár millió forint tesztekre sok!
Ilyenkor az ember nem tudja ki az idióta!
görbetükör
Naivitás.
Ha nem tesztelték, akkor ha meg is hal, nem bizonyított, hogy a koronavírustól halt meg.
Tudják honatyáink, hogy mit csinálnak, tessen már tudomásul venni!
namihami
Nincs szándékomban Cilimamit védeni, de ez a szerencsétlen nem több, mint egy szimpla ujjbáb. A Viktor alulról bedugta az ujját és most úgy és azt csinál, ahogy mozgatja neki. Persze, nem ingyen.
Ahogy a régi mondás:: ""Aki bérbe adta a se..ét, az tartsa!"" És Cilinéni, mivel eladta a szüzességét, mostmár nem tud kilépni a dologból. Talán mára már ő is szégyelli, de a boriték azért nagyban csökkenti arcának pirulását.
Szeparepa2
Jaj szegény kelekótya anyókát ne bántsák már. Nyilvánvaló hogy náci hazug hazaáruló rablógyilkos országromboló nemzetpusztító parazita patkány szarbángeci csicskája marionett bábuja szerencsétlen... Képes valaki elhinni azt a hülyeséget, hogy ennek a nyomorult elmeroggyant kamudoki nyunyóka-anyókának bármi önálló gondolata van, hogy bármit önállóan mondhatott a nyomoratív pörsenés szánalmas kamu tájékoztatóin..? Nevetséges...
Szeparepa2
@namihami: Aztán mit kezd a vén picsa a pénzzel? Gyógyszerre költi legfeljebb... dekadens kicsapongó dolgokra nem költheti, hiszen pap ugyebár, és amúgy is a konzervatív kamuértékeket ugyebár tartani kell szépen hazug álszent és képmutató módon ahogy azt kell...
görbetükör
@Szeparepa2: Nem csípem Müller Cecíliát sem.
De azért ezt a közönséges, sértő, kulturálatlan stílust nagyon nagy kár átvenni. Egy idős nőről beszélsz, bármit mond, vagy tesz. Magadat teszed közönségessé a jelzővel!
Hogy nem tanítják az embereket gyerekeiket tapintatra, tiszteletre, az sajnos igaz. Mert mivé lettek azok, akinek tanítani kellene az ilyent?
Mert tiszteletet megadni a másiknak csak az tud, aki maga is tisztelettudó és a közönséges jelzőit nem ellenérvként, nem emberi mivoltában való megalázásként használja. Annyi mindent lehetne mondani róla, de ehhez szókincs kellene és az, hogy általában a nőben embert és anyát is lássanak.
Olyan lavina indult el ezekkel az alpári szóhasználatokkal, ami sárba tiporja a használóját is -- és ki tudja hol áll meg, kit hogyan talál meg...
Jozefina
Pedig lenne kkiktől tanulni, csak, hát az nyugaton van!!
https://propeller.hu/nagyvilag/3550199-bajoro...
A bajoroknál ingyen tesztelik a teljes lakosságot!!!
csak úgy....
ezzel a dk. issoráz bakot lött,mert nem a cilinene a törzsfönök! nem azok a felelösek akik a teljhatalmasok? mondjuk a cilinéni ,-bünbaknak marha jó ha arra kerül a sor..
justhpeter
@csak úgy...: SandraAI97 esetében ugye nem agyi tesztre gondoltál ?
Törzsfőnök Cecilia esetében eltaláltad a lényeget, hiszen a mamuska csak egy jól fizetett bűnbak. Arra is fogják használni az operett törzzsel együtt.
csak úgy....
@justhpeter: SandraAI97 is a mi kutyánk kölke,-sosem gondoltam volna,hogy magyarországon egyszer ennyi nö kénytelen eladni magát ,hogy etethesse a fiókáit és a közmunkából tengödö urát..
csak úgy....
@Rockxy: köne nekem egy jó tanácsadó,szerinted már álmos vagyok ?
ómió
Inkább a "Zorbánra" kéne hazudni, efftársak! Nem?
namihami
@Szeparepa2: Ahogy, gondolom nálatok is, nála is a befolyó pénz a családé. És a famíliakassza, szerinte, megéri a pofája égetését. És az összeg nagysága mellett még számold mellé a Pozíciót. Nagy P-vel. Ő már nem útszélen maradó. Nem hagyják az útszélén...
liwidi
Szeretne érezni egy gyönyörű lányt? Látogassa meg ezt az oldalt -> http://3sex.club...
liwidi
Szeretne érezni egy gyönyörű lányt? Látogassa meg ezt az oldalt -> http://3sex.club...
Borsodi
Akkor ezért akarják kitüntetni?
NancyRR76
Nézze meg a webкameга mаsztuгbáсiós vidеóimat > http://www.k­­i­­­­ssia.club...
Pegero
@Nessy: Tök mindegy Neked mit lép a kormány! Az is probléma, ha van rajtuk sapka, meg az is, ha nincs! Gyújts inkább rá! Mindegy, hogy mit szívsz van nálam füstszűrős és füstszűrő nélküli is! Sőt, szivarom is van! De ha nem dohányzol akkor is van nálam amit szívhatsz!
Nessy
@Pegero: Most mi a problémád? Mondtam valaha, hogy ne teszteljék elsősorban a veszélyes, gócpontnak számító helyeken élőket, dolgozókat? Reálisnak tartod, ha Orbán azt mondta 8500 lélegeztetőgépre lenne szükség, amiből kb. 2500 - 3000 rendelkezésre állt, ergo 5 - 6 ezer valóban megfelelő lélegeztetőgép kellett volna a hozzátartozó egyszer használatos szerelékekkel és az intézményekben megfelelő központi oxigén ellátás, akkor veszünk 16000 részben lélegeztető gépet, részben légzést segítő készüléket, mely ebben az esetben felesleges, teljesen más a funkciója.
Egyébként köszönöm, van saját cigarettám! És nem segélyből veszem!
Pegero
@Nessy: Még a végén kidreül, hogy nem kukázásból élsz! Nem akarod, hogy feleségül vegyelek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok