Már egy órával az ételosztás kezdete előtt legalább hatvanan álltak a sorban, köztük nagyon sok kisgyerek. A hőség ellenére folyamatosan érkeztek a vendégeink, a 150 adag töltött káposzta gyorsan gazdára talált. A múlt hónapban zuhogó eső, most tikkasztó forróság fogadta a meleg ebédre várakozókat...

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Talán a beteg gyermekét egyedül ápoló édesanyára nem fog felzengeni a "munkakerülő, segélyre váró, azt italra és cigarettára költő ,élősködő" jelzőket tartalmazó kórus! Bár, ki tudja!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Nessy: mázlid,hogy nem vagyok haragtartó mit shikari! @Horizont: is lóg még nekem egy elnézéssel de ha ti ketten lefogjátok a közös barátunkat és én seggbe rúghatom úgy istenigazából...
csak úgy....
@Shikari: a mindenben járatos "fogyi" gyermek...
csak úgy....
@division: nem tudtad vagy nem akartad értelmezni,hogy mit is akartam mondani a málnádnak ? így 10 óra után és ennyi prosti között fogalmazhatok nyíltan! ?
aki otthon vakarássza naphosszat a pitscháját az ne szólja meg azt aki ugyan azt müveli!
remélem értesz!
különben te unalmadban kevered a szezont a fazonnal? foglalkozz inkább a jólmenö céged gazdasági ügyeivel , még a koldus bot elött..
division
@csak úgy...: Honnan tudod, mit csinál Málna amikor otthon van? Te mit csinálsz például? Persze, azt írsz amit akarsz, ez itt az internet. Neked milyen jogod van bárkit is megszólni? Gondolkozz el egy kicsit, mielőtt koldus botot emlegetnél, mert enyhén volt csak röhejes. Egyébként Hitler tényleg jó ember volt? Érdekes ez a DK, nem gondolod? :-)
dr. prédikátor
@Shikari: te mocskos klozetlakó szarzabáló nyikari cerkóf, te szarházi román köpőcsésze !!!inkább a románcigány kurva anyádat baszd száujba mint itt ugass!!! te mocskos ingyenélőü parazita bélféreg!!!
Málna
@csak úgy...: Nem engem tart el a köz és nem az én szám sír, hogy nem tudok megélni. Tehát én nyugodtan vakarászhatom egész nap a picsámat otthon, ha úgy tartja kedvem, senkinek semmi köze hozzá. Pláne vasárnap.
De csak hogy érezd, mennyire nem tudsz logikusan gondolkodni: ez tegnap délelőtt volt és délután már dolgoztam.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.