Balatonfüreden a Vitorlás téren tartott sajtótájékoztatót a Gattyán Alapítvány, valamint az Önkéntességet és Adományozást Koordináló Akciócsoport. A rendezvényen megtudtuk, hogy a legkorszerűbb eszközökkel felszerelt mentőautót (esetkocsit) adományoztak a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának.

Forrás: bankarmagazin.hu
Feltöltő: bankarmagazin.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Némi, nemi igazsága van az ügyeletes szócsőnek abban, hogy az a "politika" amit művel pártja, és kormánya, az meg sem közelíti az ÉRTELMES POLITIKAI VITA művészetét abban, sem, hogy miközben éhkoppon élnek a végeken a zemberek, akik nevében százmilliárdokat költ a kúrmánya sportra, és felekezetekre:
.
www.google.com/search?q=Milli%C3%A1rdokat+k%C3%B6lt+Orb%C3%A1n+a+sportra&oq=Milli%C3%A1rdokat+k%C3%B6lt+Orb%C3%A1n+a+sportra&aqs=chrome..69i57j33.12286j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
Erre vajon mit dobna az ügyeletes megmagyarázó pártkatona, sportszerű-e a fontossági sorrend félcédulával osztogatni, fosztogatni szinte minden szinten!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.