Megtévesztő hadművelet: DK elnökének portréja virít több fővárosi hirdetőoszlopon is, a nemzeti konzultáció hívatlan vendégeként. Ismeretlenek Gyurcsány Ferenc fotóját ragasztották a koronavírusról szóló nemzeti konzultáció több fővárosi plakátjára, több olvasói levelet kaptunk a plakáthekkelésről. Az egyik Népszavának küldött kép a Harminckettesek terén készült – a hirdetőoszlopon Gyurcsány mosolygós képét a „Te országod, A te hangod” - felirat alá illesztették. A DK elnökének portréja kiugrik a plakáton látható több tucatnyi reklámarc közül, így úgy tűnhet, mint a Gyurcsány Ferenc szeretne konzultálni a koronavírusról a lakossággal – vagy a kormány a DK vezetőjével.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
@Shikari: Gyurcsány nem lövetett a tömegbe, azt a fideSS-es képviselők hiányolták. Az éles lőszert..- aki meg behajol amikor a rendőr oszlat, az meg igy járt. Miért nem takarodott haza a jó anyukája mellé, amikor felszólitott a rend őre.Ja, akkor nem lett volna "szabadságharcos".
Orbán nem lövet(még), elintézteti az egészségüggyel, meg a remdőrautó hátsó ülésén, meg a bécsi nyugdijassal. Azt hiszed el van felejtve a kórházi kiürisités, és a kórházi fertőzésben meghalt 32.000 ember? azt hiszed nem lesz felelősségre vonva, az aki nem engedélyezi a tesztet- mert felesleges, és kifizetteti, ha netalán negativ??? A negativ teszt esetéegesen feltétele egy műtétnek, egy kezelésnek- és az elmaradhat a teszt hiányában, Na akkor mi is lesz Cecile?? Gyilkos- orbánnal egyetemben, merthogy a parancsot ó adja. Ha Gyurcsány lüvetett, akkor orbán mmeg gyilkosságra utasit.Bozgor.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szegfue
@Shikari: 8:04 Valóban, én nem tudok olvasni:)) Te viszont igen, csak éppen nem érted, mert kompetencia zavarod van!:))) Egyébként meg nincs igazad... ezt a cikket is ugy "véleményezted", hogy "Ez a patkány újra a tömegbe lövetne ha tehetné! ", pedig egyetlen ember sem szólt még Hozzád... mi ez ha nem gyülölet?! Vitatkozhatnék még Veled, de a méregtől mindig "leszáll a köd" a szemedre, az agyadra... tehát semmi értelme...
bencemacska
@Shikari:
Te most bebizonyítottad, hogy amit itt elmondtál, azt olvastad, videón nézted, stb.
Nem régen volt ám 2006. Nagyon sokan élünk még, akik akkor is magyarok voltunk és itt éltünk.
Mit csinált a Hír TV közvetítő kocsija?
Én nem voltam ott, csak a TV elé szögezve néztem az eseményeket, egyenes adásban.
Nehogy már ne zavarjon, hogy nem azt nézed, amit akkor lehetett látni!
Talán A TV2 archívuma még őrzi azt a képet is, amely bemutatja, miért nem közvetítettek ők is!?
És még csak a TV székház ostrománál tartok!
bencemacska
@Shikari: Akkor légy szíves linkeld be azt a videót, amelyiken az van, amikor az egyik vidéki rendőrnőtől - aki éppen Bp-en volt "továbbképzésen" - az egyik "békés tüntető elvette a pisztolyát" !
Lehet, hogy azt nem őrzi az archívum? Elhiszem!
bencemacska
@Shikari: Nem tehetek róla, ha nem érted, amit írtam!
De a válaszodból biztos, hogy nem nézted egyenes közvetítésben a TV székház Szabadságtér-i "ostromát"-t.
csak úgy....
@Shikari: neked ma különösen vastagot zartak a buksidba..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.