Megtévesztő hadművelet: DK elnökének portréja virít több fővárosi hirdetőoszlopon is, a nemzeti konzultáció hívatlan vendégeként. Ismeretlenek Gyurcsány Ferenc fotóját ragasztották a koronavírusról szóló nemzeti konzultáció több fővárosi plakátjára, több olvasói levelet kaptunk a plakáthekkelésről. Az egyik Népszavának küldött kép a Harminckettesek terén készült – a hirdetőoszlopon Gyurcsány mosolygós képét a „Te országod, A te hangod” - felirat alá illesztették. A DK elnökének portréja kiugrik a plakáton látható több tucatnyi reklámarc közül, így úgy tűnhet, mint a Gyurcsány Ferenc szeretne konzultálni a koronavírusról a lakossággal – vagy a kormány a DK vezetőjével.

(Forrás: nepszava.hu, Északi által)

57 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
@Shikari: Gyurcsány nem lövetett a tömegbe, azt a fideSS-es képviselők hiányolták. Az éles lőszert..- aki meg behajol amikor a rendőr oszlat, az meg igy járt. Miért nem takarodott haza a jó anyukája mellé, amikor felszólitott a rend őre.Ja, akkor nem lett volna "szabadságharcos".
Orbán nem lövet(még), elintézteti az egészségüggyel, meg a remdőrautó hátsó ülésén, meg a bécsi nyugdijassal. Azt hiszed el van felejtve a kórházi kiürisités, és a kórházi fertőzésben meghalt 32.000 ember? azt hiszed nem lesz felelősségre vonva, az aki nem engedélyezi a tesztet- mert felesleges, és kifizetteti, ha netalán negativ??? A negativ teszt esetéegesen feltétele egy műtétnek, egy kezelésnek- és az elmaradhat a teszt hiányában, Na akkor mi is lesz Cecile?? Gyilkos- orbánnal egyetemben, merthogy a parancsot ó adja. Ha Gyurcsány lüvetett, akkor orbán mmeg gyilkosságra utasit.Bozgor.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
@Shikari: Akkor légy szíves linkeld be azt a videót, amelyiken az van, amikor az egyik vidéki rendőrnőtől - aki éppen Bp-en volt "továbbképzésen" - az egyik "békés tüntető elvette a pisztolyát" !
Lehet, hogy azt nem őrzi az archívum? Elhiszem!
Shikari
@bencemacska: Ha hivatkozol valamire, ne velem idéztesd be!
bencemacska
@Shikari: Nem tehetek róla, ha nem érted, amit írtam!
De a válaszodból biztos, hogy nem nézted egyenes közvetítésben a TV székház Szabadságtér-i "ostromát"-t.
Shikari
@bencemacska: Romló emlékezeted ne rajtam kérd számon!
csak úgy....
@Shikari: neked ma különösen vastagot zartak a buksidba..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.