Megtévesztő hadművelet: DK elnökének portréja virít több fővárosi hirdetőoszlopon is, a nemzeti konzultáció hívatlan vendégeként. Ismeretlenek Gyurcsány Ferenc fotóját ragasztották a koronavírusról szóló nemzeti konzultáció több fővárosi plakátjára, több olvasói levelet kaptunk a plakáthekkelésről. Az egyik Népszavának küldött kép a Harminckettesek terén készült – a hirdetőoszlopon Gyurcsány mosolygós képét a „Te országod, A te hangod” - felirat alá illesztették. A DK elnökének portréja kiugrik a plakáton látható több tucatnyi reklámarc közül, így úgy tűnhet, mint a Gyurcsány Ferenc szeretne konzultálni a koronavírusról a lakossággal – vagy a kormány a DK vezetőjével.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
@Shikari: Gyurcsány nem lövetett a tömegbe, azt a fideSS-es képviselők hiányolták. Az éles lőszert..- aki meg behajol amikor a rendőr oszlat, az meg igy járt. Miért nem takarodott haza a jó anyukája mellé, amikor felszólitott a rend őre.Ja, akkor nem lett volna "szabadságharcos".
Orbán nem lövet(még), elintézteti az egészségüggyel, meg a remdőrautó hátsó ülésén, meg a bécsi nyugdijassal. Azt hiszed el van felejtve a kórházi kiürisités, és a kórházi fertőzésben meghalt 32.000 ember? azt hiszed nem lesz felelősségre vonva, az aki nem engedélyezi a tesztet- mert felesleges, és kifizetteti, ha netalán negativ??? A negativ teszt esetéegesen feltétele egy műtétnek, egy kezelésnek- és az elmaradhat a teszt hiányában, Na akkor mi is lesz Cecile?? Gyilkos- orbánnal egyetemben, merthogy a parancsot ó adja. Ha Gyurcsány lüvetett, akkor orbán mmeg gyilkosságra utasit.Bozgor.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tudode
Mekkora különbség a két miniszterelnök között:
.
-- az egyik -- saját tehetsége gyümölcseként -- gazdagon,
-- a másik kódisként érkezik az un. politikába, és dúsgazdagon távozhatna már ahelyett, hogy pacKÁZIK az adófizetők, és az EU lóvéjával!
.
Ami kiábrándító -- többek között
.
--- Tömegek veszítik el munkájukat, közben épül Orbán kastélykomplexuma
.
ezalenyeg.hu/kozugy/tomegek-veszitik-el-a-munkajukat-kozben-gozerovel-epul-orban-kastely-komplexuma-4067
.
!!!
tudode
@Szeparepa2: .
Azért legyünk különbek önáluk
.
----- Mácsai Pál: Dicsőséges nagyurak (Petőfi Sándor verse)
.
www.youtube.com/watch?v=5UxjWISWslg
csak úgy....
@Shikari: bezzeg a tramplival a tömegbe lövetnél,gyogyós tibi ha tehetnéd! :)
kulabombaafityiszre
@Shikari: ma, 17:54
Már megint többet ittál a kelleténél tőkés feri.
Rohadtál volna a román anyádba.
kulabombaafityiszre
@kulabombaafityiszre: Ja ez lemaradt.:))))))))))))
kereső
Jó poén! "Az Ön hangja, az Ön véleménye"=Gyurcsány.:)))))))))
kereső
@Shikari: Gyurcsány nem lövetett a tömegbe, azt a fideSS-es képviselők hiányolták. Az éles lőszert..- aki meg behajol amikor a rendőr oszlat, az meg igy járt. Miért nem takarodott haza a jó anyukája mellé, amikor felszólitott a rend őre.Ja, akkor nem lett volna "szabadságharcos".
Orbán nem lövet(még), elintézteti az egészségüggyel, meg a remdőrautó hátsó ülésén, meg a bécsi nyugdijassal. Azt hiszed el van felejtve a kórházi kiürisités, és a kórházi fertőzésben meghalt 32.000 ember? azt hiszed nem lesz felelősségre vonva, az aki nem engedélyezi a tesztet- mert felesleges, és kifizetteti, ha netalán negativ??? A negativ teszt esetéegesen feltétele egy műtétnek, egy kezelésnek- és az elmaradhat a teszt hiányában, Na akkor mi is lesz Cecile?? Gyilkos- orbánnal egyetemben, merthogy a parancsot ó adja. Ha Gyurcsány lüvetett, akkor orbán mmeg gyilkosságra utasit.Bozgor.
kereső
@Shikari: Hülye vagy Te bozgor? Magyar rendőröket titulálsz terroristáknak? persze, ha úgy nézem, hogy nem a 93030 négyzetkilometeren belülről irod az agymenéseidet, neked akár azok is lehettek/lehetnek. Ahhoz mit szólsz, hogy éppen a hős hazafiak oldalán hangzott ukrán szó! Ezt csiripelik a verebek. Izrael meg orbán barátja, igy aztán vakot éls bakot lőttél.Sőt, azt mondanám-hogy 2006/2010 között minden külföldi orbánnak drukkolt,és elhitte minden hazug szavát- Merkeltől kezdve ,mindenki. Kivéve a gyevi birót- ( Obama elnököt). Az éles lőszert hiányoló fidess-hez mit szólsz??? Na meg ahhoz, hogy fordult a kocka- és most már legalábbis szavak szintjén a magyar rendőr "nem lesz az út szélén hagyva"- jó lenne ha az eszedbe vésnéd- el a szájatokkal a magyar rendőrtől, mert orbán apátok megharagszik.
kereső
@Shikari: Egyezzünk meg- azt a rendőri felső vezetés elismerte, hogy nem volt azonositó a rendőrökön( rendőrfőnöki parancsra).- egyetlen napon .Utána volt.A többi mind-mind fideSS/ és harctéri urban legend.(a).
Gyütt Mönt
@Shikari: lebuktál, te érted a hébert :)))
kereső
@Shikari: Porrá vertek mindenkit? Nem eléggé- mert az utcaharcosoknak még azután is volt kedvük autókat gyujtogatni, kirakatokat betörni, barrikádot emelni- szabadságharcost játszani. Bozgor! Tudod az a nagy fene helyzet, hogy ezt a világ egyetlen valamire való hatlma sem tolerálja- hogy egy büdös lábú suttyó felbújtására felgyútsanak egy fél várost, és még jól is lakjanak túró rudival a TV büféjében. Ja, azt kifizették már? Vagy azt is benyelte a hülye magyar paraszt, mint a Kossuth tér altalaj cseréjét 4 milliárdért, ahol is minden este más-más fidesses pontentát mondott gyujtó hangú beszédeket, meg csörgette a vekkert.
Aki Én
@Shikaritkahülye: Amikor magyar, választott képviselők, törvény adta jogaikkal élve beléptek a tv székházba és jogtalanul, önbíráskodva kibaszták őket tanulatlan biztonsági őrök, akkor azt mondtad, hogy jól tették.
Mikor felspanolt huligánok szétverték a várost, rendőrökre támadtak, betörtek és kirabolták a tv székházat, ugyancsak azt mondtad, hogy jól tették.
Te egy skizofrén elmebeteg vagy, akinek a hazudozás a lételeme?
igen!
szegfue
@Shikari: Nem hiszem, hogy tisztában vagy azzal: a "tömegbe lövetéssel" és a "porrá vertek mindenkit" kijelentésed mennyire tulzott ... hogy finom legyek. U.is ekkor 150 ember sérült meg (+17 rendőr), akik közül mindössze 28 ember inditott kártéritési pert, igy a BM nem sokkal több, mint 7.200 eFt kártéritést fizetett ki összesen. Nyilván ebben a számban benne van az a 2 személy, akik egyik szemüket elvesztették egy becsapódott gumilövedék miatt. Akkor a többi "porrá" vert ember miért nem perelt? Aztán milyen "népet ütöttek, vertek"? Azokról beszélsz, akik az MTV székházban 232 milliós kárt okoztak, meg felgyujtották a környéken parkoló autókat?! Ne tedd nevetségessé Magadat.
szegfue
@Shikari: Ezeket az adatokat nem a "kutfejemből" vettem, hanem a Pesti Srácok + a wikin irták! Az igaz, hogy 2 db kilőtt szemet már többes számban mondunk, de ahogy Te irod, az tulzás. A kérdésem továbbra is az: miért nem tettek feljelentést, miért nem pereltek, ha valóban ennyi "sulyosan sérült" ember volt? És persze nem ez a "nép" verte szét a székházat és nem is ők gyujtogattak, akkor ők kik voltak? Tán nem is magyarok? Biztos ők is "azonositó nélküli terroristák" voltak:)))
kereső
Na igen. "Porrá veretett mindenki"- azért is került 300-nál is több rendőr kórházba. Hagyjuk már ezeket a fideSS-es hazugságokat. @Shikari: EGY fél szem kilőve!( megsérült a szeme-nem ki lett lőve))- ebből hogy lettek "szemek"???
Sámannus
@szegfue: Sokkal több volt ott az ukrán terrorista akiket a maffia beszervezett. Elhiszem, hogy voltak magyarok is közöttük, de a kemény mag jól képzett specznazos irányítású beszervezettek voltak, akik kihasználták, hogy az akkori rendőrségnek addig nem volt szüksége a modern rendőri felszerelésekre, mert azokat addig európai szinten sehol nem kellett alkalmazni.
Orbán és csürhéje addig megbotránkoztató dühvel támadta meg az ország fővárosát. Tüzet gyújtottak, és építőanyagokból fegyverkeztek fel, Rátámadtak a gyengén felszerelt rendőrökre, amivel kikényszerítették a súlyosabb védekező eszközök használatát. Tudatában voltak annak is hogy ez mivel fog járni. Nem csak tüntetőnek, de rendőrnek is megsérült ekkoriban a szeme nem a sortűztől, hanem a támadóktól. Ezt általában elfelejtik demagógék. Van még más bűncselekény is a rovásukon. Amikor ugyanis gyújtogattak az utcákon, a tűzcsapokat is megnyitották ahol randalíroztak, hogy ne lehessen oltani a tüzeket. Ezzel mérhetetlen károkat okoztak a fővárosnak. Akkor a rombolást szervezték, ma pedig a demagóg hazugságokat szajkózzák, holott tudjuk, hogy hatalmi érdekek húzódtak meg a háttérben. Orrbánék kiszolgáltatják az országot ennek a hatalomnak, és azok csak arra ügyelnek, hogy minden pénzt lenyúljanak az országtól
Mai hírekben má könnyűzenei kórmány biztos is fog gondoskodni, hogy semmí értelmes dologra ne lehessen költeni a pénzünket. Eddig csak stadion nagyhaatalom voltunk, most már más is lesz kizárólag felesleges népnyúzásra mehet a pénz
Sziszifusz
@Shikari: 13:51
A rendőrök, több alkalommal is, teljesen jogtalanul, nem szólították fel a távozásra, a békésen demonstráló, galamb lelkű embereket. Sőt, amikor azok távozni akartak, a rendőrök szadista hajlamaikat kiélve, visszatartásuk érdekében, súlyosan bántalmazták őket . Nnnna ez történt. Hazudik az aki gyújtogatásról, törés-zuzásról, rendőröket ért támadásokról beszél.
Macskaszem
@Shikari: Az orbán-kubatov által hergelt B közép, és fasiszta csőcselékének hőzöngésére, békés gyujtogatására, utcakő dobálására, kukaborogatására mégis mit kellett volna reagálni? Megsimizni a buksijukat, agyatlan?
Sziszifusz
@Shikari: 14:51
Na ez aztán a ba..zd.meg ! Tényleg ? Ezt még nem hallottam. Honnét tudod, hogy így volt ?
Lehet, hogy az ürgebőrbe bújt terroristák, a Kossuth térnél kimásztak a Dunából és elvették a rendőrök egyenruháját . Ezután a pucér rendőrök, szégyenükben, elvegyültek a tömegben . A rendőr ruhás terroristák pedig csihi-puhi, neki a tömegnek. Így már értem, miért voltak rendőr sérültek is.
Tiszta a kép !
Sziszifusz
@Shikari: 15:35
Hol keressük az igaz híradásokat ? Csak nem a kormánypárti sajtóperek sokaságát elbukó fake news oldalakat kellene megbízható , objektív hírforrásnak elfogadnunk ?
Kérlek világosíts fel minket .
szegfue
@Shikari: 14:13 Veled nem lehet normálisan beszélgetni! Egyszerüen, ha a politikáról van szó, elönt valami rettentő méreg és gyülölet és csak ez vezérel... észre sem veszed, hogy mennyire logikátlan vagy ilyenkor. Pont ilyen ez a mondatod is "...évekig koncepciós eljárásban üldözték őket". Na most, amiről beszélünk az 2006. őszén volt. Akik pereltek, azok közül 28-ban itélet született 2008-ban( érted?!), a többieké még tart. 2009. márciusától Bajnai volt a miniszterelnök, majd 2010. májusától Orbán. Ebben semmi "koncepciós üldözés" főleg nem évekig (!) Gyurcsány által nem volt. Fel sem merem feltételezni, hogy nem tudod a koncepció jelentését. Tegyél ide egy linket, ahol az akkor rendőrök által "bántalmazott" embereket koncepciós perbe, vagy üldözésbe fogták!
Nyírfa
@Sámannus: Ezt tisztességesen összefoglaltad! :)
szegfue
@Shikari: 8:04 Valóban, én nem tudok olvasni:)) Te viszont igen, csak éppen nem érted, mert kompetencia zavarod van!:))) Egyébként meg nincs igazad... ezt a cikket is ugy "véleményezted", hogy "Ez a patkány újra a tömegbe lövetne ha tehetné! ", pedig egyetlen ember sem szólt még Hozzád... mi ez ha nem gyülölet?! Vitatkozhatnék még Veled, de a méregtől mindig "leszáll a köd" a szemedre, az agyadra... tehát semmi értelme...
bencemacska
@Shikari:
Te most bebizonyítottad, hogy amit itt elmondtál, azt olvastad, videón nézted, stb.
Nem régen volt ám 2006. Nagyon sokan élünk még, akik akkor is magyarok voltunk és itt éltünk.
Mit csinált a Hír TV közvetítő kocsija?
Én nem voltam ott, csak a TV elé szögezve néztem az eseményeket, egyenes adásban.
Nehogy már ne zavarjon, hogy nem azt nézed, amit akkor lehetett látni!
Talán A TV2 archívuma még őrzi azt a képet is, amely bemutatja, miért nem közvetítettek ők is!?
És még csak a TV székház ostrománál tartok!
bencemacska
@Shikari: Akkor légy szíves linkeld be azt a videót, amelyiken az van, amikor az egyik vidéki rendőrnőtől - aki éppen Bp-en volt "továbbképzésen" - az egyik "békés tüntető elvette a pisztolyát" !
Lehet, hogy azt nem őrzi az archívum? Elhiszem!
bencemacska
@Shikari: Nem tehetek róla, ha nem érted, amit írtam!
De a válaszodból biztos, hogy nem nézted egyenes közvetítésben a TV székház Szabadságtér-i "ostromát"-t.
csak úgy....
@Shikari: neked ma különösen vastagot zartak a buksidba..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.