Féltucat állami vezetőt fosztana meg egyik pozíciójától egy kormánypárti javaslat, amely miatt például Szijjártó Péter (41) külügyminiszter helyettese havi 700 ezer forinttól esne el – derül ki a Blikk gyűjtéséből.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A valós okok persze csak találgathatók

ennél csak az eredeti indok ködösebb

Persze intenzívebb figyelem mellett nem lenne újdonság: „Magyar Levente, a külügyi tárca parlamenti államtitkára és miniszterhelyettese azonban a közel 1,3 milliós államtitkári fizetése mellett 700 ezer forintot kap frankofón (francia nyelvterületekért felelős) biztosként.”.
A mondat a blikk.hu „Bukhatják a pozícióikat a minisztériumi vezetők” című cikkéből van. S a címmel ellentétben nem az elképesztően sok államtitkár és helyettes államtitkár számosságot – sőt nagy valószínűséggel még csak a különféle biztosok/biztosságok számát sem akarják csökkenteni – akarják csökkenteni. Csak és csupán arról szól a fáma, hogy „egy módosító indítvány kizárná, hogy államtitkár, közigazgatási államtitkár vagy helyettes államtitkár miniszteri biztos IS legyen.”.
Persze lehet ő nem jó példa – bár akkor nem értem a mostani „fosztogatás”-nak miért is ő az egyik áldozata – lévén ő már vagy 10 éve különleges eset (a Nemzetgazdaság miniszter szerint) volt pedig csak Magyar és nem Rác(z)!! =))

Apropó nem hallani afelől, hogy hogyan is áll az egyetemi tanulmányaival a derék Zsófi-cica? =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.