Egy életre rács mögé kerülhet.

Döbbenet: internetes videóban jelentette be a férfi, hogy gyilkosságot fog elkövetni, aztán meg is tette

Féltékenység miatt leszúrta volt élettársa barátját egy polgári férfi- A Hajdú-Bihar Megyei Főügyészség sajtóközleménye

A Hajdú-Bihar Megyei Főügyészség előre kitervelten elkövetett emberölés bűntette és más bűncselekmények miatt emelt vádat az ellen a férfi ellen, aki egy városi rendezvényen a közösségi oldalán élőben közvetítette hogyan áll bosszút volt élettársa partnerén.

A vádlott és a sértett nő 2015-től élettársi kapcsolatban éltek Polgáron. A kapcsolatukból két gyermek született. A pár nem dolgozott. Csak néha végeztek alkalmi munkát, ezért folyamatosan anyagi nehézségekkel és lakhatási gondokkal küzdöttek.

A vádlott egy gyerekkori barátja és a nő között kölcsönös vonzalom alakult ki, ezért az asszony gyermekeivel együtt hozzá költözött, hogy együtt éljenek.

Miután a vádlott ezt megtudta, a közösségi oldalakon rendszeresen megfenyegette a sértetteket. A vádlott féltékenysége egyre nagyobb lett, ezért többször megöléssel fenyegette volt élettársának új barátját.

2019. augusztus 2-án a vádlott Polgáron tartózkodott, ahol az utcán meglátta volt élettársát. Odament hozzá és a hajánál megragadva lerántotta a kerékpárról az asszonyt, majd többször ököllel fejen ütötte. A bántalmazás következtében a sértett nőnek 8 napon belül gyógyuló hámhorzsolásos sérülése keletkezett.

2019. augusztus 19-én este Polgár főterén rendezvény volt, amelyen részt vettek a sértettek családtagjaikkal együtt és a vádlott is, aki kést vitt magával. Mobiltelefonján élőben közvetítette, hogy éppen mit csinál és azt hangoztatta, hogy meg fogja ölni volt élettársa barátját. Meglátta a neki háttal álló sértett férfit és ráugrott. Mindketten a földre estek. A dulakodás során a vádlott késsel megszúrta a sértettet a derekán és a nyakán.

A szúrás következtében a sértett férfi olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a kialakult belső elvérzés miatt kórházba szállítása közben meghalt.

A Hajdú-Bihar Megyei Főügyészség a jelenleg letartóztatásban lévő, többszörös visszaeső vádlott ellen előre kitervelten elkövetett emberölés bűntette, súlyos testi sértés bűntettének kísérlete és más bűncselekmények miatt emelt vádat a Debreceni Törvényszéken. A főügyészség a vádiratban a vádlottal szemben halmazati büntetésül életfogytig tartó fegyházbüntetés és közügyektől eltiltás kiszabását indítványozta. A főügyészség a vádiratban a büntetés konkrét mértékére is indítványt tett arra az esetre, ha a vádlott a törvényszék előkészítő ülésén a terhére rótt bűncselekmények elkövetését beismeri és lemond a tárgyaláshoz való jogáról.

Forrás: Ügyészség

Kép: Pixabay

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gyütt Mönt
Ha a közügyektől nem tiltják el, akkor szavazhat is.
CarolRL86
Szia! Кéгjük, szаvаzzon az oldalаmоn található erоtiкus kéреimért --> www.k­­i­­­­ssia.club

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.