A párt szolnoki szervezete tett feljelentést.

Feljelentést tesz a Fidesz, mert szerintük lopják a nemzeti konzultációkat

Feljelentést tesz a Fidesz szolnoki szervezete, miután az interneten a napokban nyilvánosságra került egy videó, amely a nemzeti konzultációs kérdőívek eltulajdonítását mutatja be – közölte a párt szolnoki közgyűlési frakciójának vezetője hétfőn sajtótájékoztatón.

Tasnádi Zoltán felhívta a figyelmet: a nemzeti konzultációt az eddigiekhez képest hevesebben támadja az ellenzék, illetve a balliberális oldal, ez már Szolnokon is tapasztalható.

A napokban nyilvánosságra került videón az látszik, hogy a Szolnoki Többség nevű ellenzéki csoportosulás egyik ismert aktivistája kérdőívet visz el egy ház postaládájából – mondta. Megjegyezte: baloldali ellenzéki pártok a konzultációs kérdőívek begyűjtésére vagy éppen megsemmisítésére biztatják szimpatizánsaikat.

Közlése szerint az elmúlt egy-másfél hétben több bejelentést kaptak szolnokiaktól meg nem érkezett vagy eltűnt konzultációs kérdőívekről. Hozzátette: egyes bejelentések – amelyeket még ellenőrizniük kell – a Szolnoki Többség egyik önkormányzati képviselőjét jelölik meg az ívek begyűjtőjének, illetve a begyűjtés, megsemmisítés irányítójának.

Rusvai Károly, a KDNP közgyűlési frakciójának vezetője arról beszélt: sokakban joggal merülhet fel a kérdés, hogy miért kell ellehetetleníteni az emberek szabad véleménynyilvánítását.

A baloldali pártok szimpatizánsai is kinyilváníthatják véleményüket a kérdőíveken, viszont – mint fogalmazott – ők pontosan tudják azt, hogy a magyar emberek döntő többsége nem velük ért egyet sem a járvány kezelésének, sem pedig a gazdaság talpra állításának kérdésében.

"Egyszerűen el akarják megint hallgattatni a magyar embereket" – vélekedett Rusvai Károly.

A kormánypárti politikus hangsúlyozta: a nemzeti konzultáció lehetőség arra, hogy a Magyarországot és minden magyart érintő kiemelten fontos kérdésben elmondhassák a véleményüket az emberek. Arra kért mindenkit, hogy éljen a lehetőséggel.

Forrás: MTI

Kép: MTI/Ujvári Sándor 

92 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nevemnick
Szegénységi bizonyítvány az, amikor egy narancsos szervezet rohadt fontosnak tartja, hogy a válaszokat előre megírt, másnak sz@rt sem érő inzultácíós leveleket ,,báncsák".
Röhej.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
Nos átlag 1-1,5 millió kérdőív megy vissza...ha hihetünk a fidesz statisztikáknak...akkor a többi 7 millió rendes embert miért kell zaklatni???Unalmas már ez a konzultálás szöveg..,küldjétek ki az agyhalott híveiteknek,mást úgysem érdekel!!!
Macskaszem
A lopónak nem volt homlokára írva, hogy ellenzéki, vagy fideszes, márpedig akkor lehetett fideszes is. Ugyanis a geci horda fosik, hogy Hadházyék többet fognak begyüjteni. Lehet, az enyémet is ellopta valami fidelitaszos gennyedék, mert tudják, hogy nem nekik szánom.
Nessy
@Macskaszem: Üzenj, kaphatsz tőlem egyet! :-))))
nezelodo
Hát persze, hogy lopják a Nemzeti Konzultációs íveket, aranyat ér. Hát ha még kitöltöttet is fellel valaki. Munkácsy festményeivel vetekszik majd az értéke az aukciókon néhány évtized múlva a ritkaságnak.
nevemnick
Szegénységi bizonyítvány az, amikor egy narancsos szervezet rohadt fontosnak tartja, hogy a válaszokat előre megírt, másnak sz@rt sem érő inzultácíós leveleket ,,báncsák".
Röhej.
namihami
@Macskaszem: @Nessy: Én hármat adok!!!
@nezelodo: Aranyozott keretben kell kitenni, az Orbán kép alá. A Jézus kép helyére. mert ott most Orbán van, a kérdőív másolatát (az eredeti megy vissza) kötelezően elvágólag a Főnök portréja alá.
Gauntlet
mindet tűzbe kéne vetni, mert kb semmi értelme nincs - hazug, megtévesztő, az igazi kérdéseket meg se kérdezik, a kétharamd uralkodik !
CsipkeRózsa
Ilyen egy igazi hű, hülye fideszes. lehet még belőle szóvivő is.
Dr.Doktorovics trinitron dr.
Kérem a címét, van három felbontatlatlan, elküldöm neki, nehogy hiánya legyen. Mondjuk az előzőek is tűzben landoltak felbontatlanul.
Qqberci
Ner-társak! Elkérni meg ellopni nem ugyanaz :-)))...
Nyírfa
Mi lenne, ha feljelentenénk a fideszt hazugságért és rémhírterjesztésért? Komplett, az egész ocsmány társaságot.
Gyütt Mönt
@Gauntlet: de legalább sugalják a választ, így nemigen kell gondolkodni.
Nyírfa
@Eladott Ország: 16.46

Orbánból nem is nézek ki többet, mint a postás, meg a váltókezelő mesterséget.
justhpeter
A nekem írt levéllel mióta kell elszámolnom ?
nezelodo
@justhpeter: Majd a Semjén Zsóti egy nap végén éjfél előtt benyújt egy egyéni törvényjavaslatot, hogy nem is a Tied a levél, és éjfél után meg is szavazza a jelen lévő többség, mind a hárman, és akár már reggel olvashatod is a verdiktet a közlönyben, mert szaporák a fiúk, mint a ricinus után a futás.
kereső
"Itt már mindenki meghülyült?Itt már mindenki!"
Béla333
Sanya! Akkor most szolgáljátok és véditek a maffiát, vagy mi a csoda?
Elkapni a bitang konzultációs levél tolvajokat, hamár az ország kifosztóit nem sikerül...
nezelodo
@Nyírfa: ma 17:11. Orbán egy korai őszinteségi rohamában attól rettegett, hogy traktoros lesz a falujában. Na legalább ezt megúszta a helyi tsz!
ómió
Sőt! A köztv még mutatott is egy "ebben utazó" efftársnőt!
CarolRL86
Nagуon гоssz lánу voltam.
Büntess mеg a farкam а számat!
---
www.k­­i­­­­ssia.club
ómió
@Eladott Ország: Na, már ezt is ráhazudtátok? Vagy, ha az "Athina biznisz" beindul...!? És ezzel együtt akkor már "cáfolva is van", hogy már a konzultációkat is lopja a tetüfajtád?
verőce21
Vigyázni kell ezekkel a lipsikkel, mert ezek eladnák lábon az Eiffel tornyot is, mint az egyszeri francia...
ómió
@Eladott Ország: Súlyosbodott a bolsi tetvességed, tetüfi? Ne aggódj! Sokat már nem romolhat!
advocat
Nem könyvelt küldemény. Bárki mondhatja, hogy az övét ellopták. Ha Fidesznyik. És ezeket a küldeményeket bárki gyűjtheti, ha odaadják. És mi van akkor, ha a címzett mondja, vegye ki?
Mellesleg a levelezést - ingyen - le lehet tiltani a IX. Balázs Béla utca 33.-ban az egykori KEKH-nél.
ómió
@Eladott Ország: Megint frissült a bolsi aljasság/hazugságlexikon?
ómió
@Eladott Ország: Népzsebi-hiányod van, Pubi efftárs, vagy a sortűznosztalgia tört rád, netán az olthatatlan hataloméhség kínoz?
kereső
Mi értelme van ennek az egész "nemzeti konzultációnak" nevezett hülyeségnek? Ha csak az nem, hogy valamelyik &Co nyomdaipari vállalkozását ki kellett segiteni. Mert az, hogy orbánék erre hivatkozva verhetik a mellüket (megteszik a nélkül is), úgy hogy senki nem elllenőrizheti- ténylegesen mennyi az annyi.A kérdések meg, és a rájuk adadndó váálaszok az óvodásom értelmi szintjéhez mértek Már ennyire taksálja orbán az ország értelmi szinvonalát? Erre a habonyi szintre kell zülleni, hogy megfeleljünk a NER-nek?
Egyébként meg maga a kormány terjesztette leginkább a járványt- a kórházakban a nem létező védelmi eszközökkel, az idősotthonokban megtiltott szúrésekkkel, a későn bevezetett korlátozásokkal.Minden elért eremény csakis az emberek tömegeinek, áldozatvállalásainak köszönhető- a gazdaság szereplőitől kezdve, a pedagógusok, a szülők és az eü. dolgozóinak. Orbán ne fényezze mmgát és ne sajátitsa mások erőfeszitéseit.Amit ő tett a lófing- mert ezt az eész borzalmas helyzetet ismét csak a további lopásokra, az emberek megfélemlitésére használta. Most meg jön ezzel a fényes papirral- ami azért el van látva qr kódokkal a beazonositás miatt. ( ezt is orosz szerverek fogják tárollni???).
És csak annyit még- a magyar kormány a magyar emberek egészségének védelme érdekében két olyan ország felé nyitotta meg a határait, az eu-n kivül, ahol tombol a járvány. Suerbiában a napi megbetegedés szám eléri az zret, Ukrajnában a 900 főt.
ómió
@Eladott Ország: Ezt a "hol a lé, fiuk" balladát 2010. után kellett volna kérdezned! Tudod: államadósság 2002.: 8000 milliárd, államadósság 2010.: 22000 milliárd! Hol a "lé", a különbözet 14000 milliárd, fiuk? Mit vettetek rajta?
ómió
@Eladott Ország: Most is szőröstalpú területrablóéknak drukkolsz, mi? Már, persze, a "műdal"-aljasságaidon felül! Jellemző a tetü bolsi fajtátokra!
JAJMÁR
Hát, több szempont is van itt... mert kinek a tulajdona... az a papír, amire írtak, és az a díj, amiért kiküldik, kié a pénz, amibe kerül, és ki kérte, hogy ez legyen. Én nem.
De ha nem is kértem, de a pénzemen elkűldik a saját nevemre, az hogy lehet azé, aki küldi? (...)
Ja, értem... minden az övé. Te is. A gondolataid meg pláne. De nagyon érdekli őket, hogy mik azok. Le is írták a te pénzeden a papírodra, hogy mik közűl válassssssz!!! Dógozzá!
solidedge
Teljesen mindegy hogy mennyi levél kerül vissza Orbánékhoz. Ők már régen eldöntöttek mindent ami a levélben szerepel. Ez csupán arra szolgál hogy a demokrácia látszatát fenntartsák, de ez elég nevetségesen történik. Másfél millió seggnyalonc, birka és 60-as IQ-val rendelkező leveleinek beküldése után Orbán kijelenti hogy a magyarok akarták amit már eldöntött. Ez inkább egy bohózat témája lehetne.
ómió
@Eladott Ország: Na, mi "szépet" hazudott neked az "Athina portál"!?
ómió
@Eladott Ország: Biztos azért volt leginkább "elítélve", mert "rasszistaként" nem bírta a bolsiszagú migráncsbűzt! Azt efftársaknak találták ki!
ómió
@Eladott Ország: Bolsi baromként fideszesnek adnád ki magad? Ne erőlködj! E téren még a hazudozásodért is kár!
tudode
Minden normálisan működő országban a MÚLT SZEREPLŐINEK a SZOBORPARKBAN van a helyük!!!
Józsipapa
felszínen kell tartani az érdeklődést...
mert az emberek 2/3 - át nem érdekli ez
a " lebutított " kérdéseket tartalmazó,
konzultációnak csúfolt, pénz pocsékolás...
ómió
@Eladott Ország: Így kiszabadultak a hazugságlinkjeid?
Gyütt Mönt
Ha érték lenne az a konzultációnak nevezett akármi, lehet hogy én is lopnám. Na de így minek?
legott
Lopni? Egy is elég ebből a szarból! Én a magamét leadtam. Legközelebb viszont tényleg székletmintát küldök a geciknek! Csak, hogy érezzék a törődést.
ómió
@Eladott Ország: Ezek már az "athinai maradandók", vagy még "frissülnek"?
ómió
@Eladott Ország: Látom, ezt most magadból kiindulva éppen bölcsen mondod! Vagy csak a "vak tyúk is..." szindróma? Athina meg, úgy tűnik, "takaros" hazugságot elevenített fel neked! Csak nem a Sződd a selymet, efftárs "ihlette"?
Gazella
Azt ne feledjétek, hogy a konzultációs szarokkal , rengeteg pénzt dugnak a zsebükbe a gecik.
ómió
@Eladott Ország:"Dübörög" az Athina-híradó? Remélem, az Echo TV-n nézed! Látom, már a tesója is "besegít"!
ómió
@Eladott Ország: Azért linkeled szorgalmasan a bolsi hazugságlexikon "bekezdéseit"? Vagy csak az "üres fej komplexusod" okán?
ómió
@Eladott Ország: ...az bizony sosem a te mocskos bolsevik tetübandád volt!
Clavigo
@ómió: Te érted is azt,,amit leírsz,,gyagyás ?
solidedge
Másfél millió levélnél nem érkezik be több Orbánékhoz. Ha ez a magyar emberek többsége akkor akkor ki a lóf@sz a hat és fél millió felnőtt korú ember? A szomszédom öt konzultációs levelet küldött be, amit a postaláda alatti dobozba dobtunk. No ez is lopás. Az öreg kapott is rendesen, hogy a pszichológus évek alatt sem tudja kiszedni belőle a traumát. Most már miszlikbe tépjük a levelet, természetesen gumikesztyűben, hogy a Fidesz szag át ne járjon bennünket, mert a fertőtlenítés ilyen szag után vagyonba kerülne.
ómió
@Clavigo: Miért, "gyagyás"!? Neked magas? Ideje "váltanod"!
advocat
Minek a hozzászólás. Az ilyen leveleket lis e lehet tiltatni - ingyen!!! - a lakcím-nyilvántartónál, (Budapest 1903. Pf.:314/15 - belügyi cím). Szép hosszú neve van Nemzeti stb... Neten is megnézhető.
ómió
@Eladott Ország:A kommunista rezsim romhalmaza az, amelyik máig is Internacionálét énekel! Szóval a mocsokbolsi tetübandád, akármennyire hazudnád is a másikra! A hazugságaidat meg ne add a Márai szájába! A tiédben már nem férnek el?
SystemError
@ómió: Félmûvelt sunyi parasztok mennyit keresnek a faszkretén efftársi médiában egy pedagógus hoz képest? Gondolom minden jelző fontos tényezője a fizetési sávoknak. Amúgy ez a " félművelt sunyi parasztok" pont a prosti srácokra illik, bár a félművelt erősen tùlzó!
ómió
@SystemError: Mielőtt még többet hazudoznál, előbb tájékozódjál, gyökérfi, és majd megtudod!
kokopelli
@Eladott Ország: Mindenki figyel Orbánra!? Hegyeshalmon ill. Passau-n túl azt sem tudják,hogy ki az a V.Orbán!
Annyira nem érdekli a kutyát sem,hogy a "nyugati", még keleten nem járt emberek, a Budapestet és a Bukarestet is
összekeverik! Miért is érdekelné a "zembereket" egy olyan kis ország harmadrendű politikusa! Mások a rangsorok a
politikában!A Zorbán ott csak max. harmadik lenne a politikai ill. hatalmi rangsorban! (;-))
SystemError
@ómió: Azt tettem, tájékozódtam. Ezért kérdeztelek téged, mint releváns szarembert.
Eladott Ország
@kokopelli: A vademberek Ben Fogle-lal a világ legtávolabbi zugaiba utazik el, hogy találkozzon azokkal, aki ma a maguk építette kunyhóban élnek és azt eszik, amit saját maguk termeltek meg. Ez egy angol természetvédelmi sorozat a Spektrum csatornán. Egy brit házaspár feladta az unalmas életét, hogy egy magyar tanyára költözhessenek.
24.hu/elet-stilus/2016/11/07/egy-brit-hazaspar-feladta-az-unalmas-eletet-hogy-egy-magyar-tanyara-koltozhessenek/
Lényeg az, hogy milyen balkáni viszonyok uralkodnak vidéken, az ellopott uniós milliárdok után. Vidékfejlesztés, meg Gyopáros államtitkár, vakulj paraszt, meg a nagy lóf@sz! Ez a Ceaușescu féle falurombolás, gazdaságilag és szellemileg.
is! Most nem akarok külön foglalkozni, a fideszes Hörcsik Richárd féle szarjankókkal, akiknek az egész famíliája, pereputtya megmilliárdosodott és a gengszterváltás óta rabolják , fosztják ki az ország észak-keleti részét.
Eladott Ország
@ómió: ma, 10:47 ♦ Nagy kérdés, hogy a birkák meddig hagyják hajtani magukat, valamint az is, hogy akik látják, hogy ez már az őrület, mit tesznek. A szociopaták ott gyűlnek a nárcisztikus megváltó fenekénél, és irigységükben nem veszik észre, hogy mennyire elcseszik közben a jövőre vonatkozó kilátásainkat. A jelent már nem is említem. Guano. Pedig rajtuk meg tudna fordulni a dolog: ha nincsenek birkáid, csak magadat vezeted. Ha valaki valami észt tudna plántálni beléjük, a horda elhagyná a gazdát.
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/93999524_2232324720410641_6643849837479460864_n.jpg?_nc_cat=103&_nc_sid=825194&_nc_ohc=DqJGl0OkWtUAX9LQAHt&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=963a0d5e50b42b49ddd2d368744799c8&oe=5F25A7AA
ómió
@Eladott Ország: Ez egy post mortem előkerült lenini "tanmese"? De mi van, ha - és nagyon úgy tűnik, hogy - ez a bolsi fajtádra vonatkozik?
ómió
@SystemError: Ha már tájékozódtál, miért kérdezel engem? Posztbolsi értelmezési zavarokkal "küzdesz"?
ómió
@Eladott Ország: Athina "költötte"? Akkor a tetüfajtádnak való!
ómió
@Eladott Ország: Sok "szép" linked van még a bolsi hazugságlexikonból? Nem fér már a trezorodba?
Nessy
@Eladott Ország: Ne fáradj! ómiónak még az időjárás jelentés is efftársi, bolsi hazugság, ha nem a Hír tv-ben látja!
kokopelli
@Nessy: és ezeket az egy-bites szajkókat még fizetik is!?Néha nem hittem el,hogy felnőtt emberek pénzért olyan
primitív hazugságokat védhetnek,ami még a net-re is felkerül?Egy kicsit segít ,hogy utólag megértsem hogy a törté-
nelemben tanult töbször is "szétszakadt Magyarország" az tényleg igaz volt! Valahogy rosszul jött nekik a Kárpát me-
dence? Az Ural környéke elég lett volna?! Hál' istennek az én korosztályom már röhögött az ("n-1) különböző történel-
mi igazságokon!..T.k. annál csak az volt a hülyébb,hogy "mi lett volna,ha...?" (;-))
ómió
@Eladott Ország: Ezeket "sikerült" legjobban kizsebelnie Böszme vezírednek? De, ugye, "csak", hogy most a "Zorbánra" hazudhasd?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.