A fővárosi önkormányzat el szeretné kerülni, hogy egyszerre sokan zsúfolódjanak össze a tömegközlekedési eszközökön.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Karácsony már felvetette ezt a gondolatot a kormány felé, a járvány elején is.
Nessy
@CsipkeRózsa: De miután nem Orbán találta ki, ördögtől valónak fogják minősíteni az egyébként értelmes javaslatot!
Pálinkás Pál
Vazze...a politikusok jósok??? milyen második hullám??? persze lesz,mert azt fogják mondani...és újra életbe léphet a rendkívüli jogrend.../ami igazából most is fut,csak más néven/...és senki emberfia nem tudja ellenőrizni ...ha valaki nyitott szemmel jár az utcákon,láthatja hogy az embereknek már tele van a púpjuk ezzel a marhasággal!!!
Pálinkás Pál
Kiegészítés...karácsony jó lesz ha befogja a pofáját, miatta szívtak a budapestiek...még sehol nem volt kötelező,ez már elrendelte a maszkviselést...azt továbbra is itt volt a legtöbb "fertőzött".../tudom hogy miért...de ez nem lényeges.../sehol nem mutatható ki klinikailag.../adatokkal/ hogy a maszkviselés bármivel is befolyásolná a fertőzést!!! elég ha csak a zsúfolt börtönökre,hajléktalanszállókra gondolunk...sehol nem tört ki a járvány...talán mert nem krónikus beteg,idős emberekkel van tele!!! és utoljára...ugye 6 éves korig nem kell maszk...nos kérdem én...gyermekbarát kormányunk hagyná a kincseit veszélynek kitenni??? no ugye...ja..és az ilyen korú gyermekeknek gyenge az immunrendszere,még nincs kifejlődve...ergo a vírus igazán a beteg legyengült,idős szervezetre veszélyes!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.