Jakab Péter szerint Orbán Viktor miniszterelnöknek "Soros-fóbiája" van, évek óta azt hallani ugyanis a kormánytól, hogy Sorosnak veszélyes tervei vannak.

Jakab Péter lehülyézte Orbánt a parlamentben, Kövér László ezt nem hagyhatta annyiban
Fotó: MTI/Bruzák Noémi

"Nem érzi úgy, hogy ez végtelenül ciki?" – kérdezte a kormányfőt. Azt is mondta a Jobbik frakcióvezetője:

pártja megérkezett középre, "a Jobbik ma pontosan ott van, ahol egy magyar néppártnak lennie kell" ahhoz, hogy minden egyes tisztességes magyart képviselni tudjon.

Ezzel szemben szerinte Orbán Viktor "a liberális internacionálé alelnökéből keleti diktátorok Nyugat-ellenes barátja" lett, "egyik szélsőségből a másikba".

"Felejtse el a fóbiáit, mert így nem tudjuk megállapítani, hogy a magyarokat nézi hülyének vagy ön az"

- fogalmazott Jakab Péter, arra szólítva fel a miniszterelnököt, hogy ne "Sorosról konzultálgasson, hanem kormányozzon végre".

A reagálás előtt Kövér László házelnök figyelmeztette a Jobbik politikusát, hogy vannak határok, amelyeket nem enged átlépni, ezért fontolja meg a szavait, ellenkező esetben elveszi tőle a szót.

"Az Országgyűlésben van, nem egy kocsmában a jobbikos haverjaival"

- mondta.

Orbán Viktor válaszában először azt kérdezte a Jobbik frakcióvezetőjétől: "van még odaát valaki?" A felszólalást úgy értékelte:

"a Jobbik vezetője esküt tett Soros Györgynek".

Azt is mondta, hogy Jakab Péter kiabál, gyalázkodik, rendszeresen valótlant állít és mindezt rendkívül faragatlan beszédmódban teszi. Az ellenzék soraiban korábban olyan nagyszerű emberek foglaltak helyet, mint Apponyi, Bajcsy vagy Nagyatádi.

"Próbáljon felnőni hozzájuk!" – tette hozzá.

Jakab Péter úgy reagált:

"milyen sértődősek ma a tolvajok".

Erre Kövér László elvette tőle a szót, megjegyezve, tudja, hogy provokált a frakcióvezető, de "ez a dolgok rendje".

(MTI)

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
O1G-vel felmostak a parlament padlojat.
Mindossze ennyit tudott kinyogni a geci: "a Jobbik vezetője esküt tett Soros Györgynek".
Holott o maga is tudja, ha itt valaki eskut tett Sorosnak, akkor azok a Soros-osztondijasok, mint orban, vagy kover.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
legott
Az ország házmestere, egy köpönyegforgató identitás tudatlanságában szenvedő kommunista, aki most éppen náci, a bajszába kapaszkodó buta primitív magyar geci.

Minden ízemben undorodom tőletek - ti gecik..
Ha polgárháború lesz, érted megyek először, Kövér.
szaboria1
@Pegero: Csak egy baj van HÍR KÖZLŐK nem a lényeget emelték ki László Imre mondatából.
nezelodo
Hál' Istenek, hogy az ATV "ellenzéki tv" ma reggeli műsorában a Kárász Robi "műsorvezető" kétszer is szóba hozta ezt a szörnyű minősítést a mini elnökről. Remélem a zsenirobi holnap a bayerzsóti beszólásait és újságcikkeit is műsorra tűzi.
csipetke
Jakab legalább ki meri mondani a frankót.Tegnap megnéztem a videót,és orbán úgy reagált,ahogy szokott:-nem a témára válaszol,hanem mindig az ellenzéket fikázza.De ez már régóta így megy,nem véletlen,hogy inkább írásban lehet nekik benyújtani kérdéseket,mert pl orbán már nem tud csípőből válaszolni,csak a kekeckedés megy neki.Erősen megroggyant,és agyilag már igen messze van attól,hogy bármire válaszoljon papír nélkül.Úgy tűnik,közeleg a szavatosságának a lejárta
ómió
A bolsevista nyilasa tán még fegyvert is rántott volna!
Aki Én
@ómió: Nem, azok megint csak a gazdádék akik a tömegbe éleslőszerrel lövettek volna 2006-ban, meg a kormányt is fegyverrel kergették volna anno. Bennük van a gyilkos bolsi vér, te buta f@sz.
De mondja el neked ő maga:
www.youtube.com/watch?v=Aqq6gHBmq00
Yoda69
O1G-vel felmostak a parlament padlojat.
Mindossze ennyit tudott kinyogni a geci: "a Jobbik vezetője esküt tett Soros Györgynek".
Holott o maga is tudja, ha itt valaki eskut tett Sorosnak, akkor azok a Soros-osztondijasok, mint orban, vagy kover.
adrenalink
@Yoda69: Szerinted hányan nézték a parlamenti közvetítést? Gyanítom többekben csak ez a lehülyézés marad meg, pedig lehet, hogy értelmes dolgokról is beszélt. Ilyennel nem lehet választást nyerni, már az "Orbán takarodj!" se jött be...
Yoda69
@adrenalink: Igaz. Ebben a fideSSes media folenyben az ellenzek szava elveszik. Ezert kellene egy olyan ado mint a sotet komcsi idokben a Szabad Europa vagy az Amerika Hangja volt. Mondjuk Soros erre igazan aldozhatna par milliot a milliardos vagyonabol :)
Yoda69
@adrenalink: Ja meg annyit, hogy sok ertelme nincs hogy az ellenzek bohockodik a parlamentben. Szerintem egysegesen ki kellene jonniuk, ugyse tudnak erdemileg beleszolni semmibe. Annok nagyobb visszhangja lenne nyugaton is, es a fideSS se mondhatna tobbet hogy parlamenti demokracia van Magyarorszagon.
Nyírfa
@Aki Én: Én ezt még nem láttam. Milyen vérgőzős egy pali volt már akkor is! Az ilyeneket nem szabad a hatalom közelébe engedni. Az biztos, hogy Soros György pályát tévesztett, amikor ezt az agresszív bugrist felkarolta.
Komolyan, annyira taszít, hogy a hideg ráz tőle.
CarolRL86
Nézze meg a wеbkаmега maszturbációs videóimat > www.k­­i­­­­ssia.club
Aki Én
@Shikari: ez igaz. orbán minden kellemetlen helyzetben elmebeteg módjára, kényszeredett vigyorba kezd. Már ha ott van, és nem a függöny mögött bujkál.
Nyírfa
Bár, szerintem Jakabban is vannak diktatórikus hajlamok, mégis, mivel összehasonlíthatatlanul értelmesebb mint Orbán, képes konzekvenciák levonására, belátásra, valamint rendelkezik szociális érzékenységgel, nyugodtan helyet cserélhetnének, sokkal jobban járnánk.
Amúgy nagyon jól látja, Orbán az, aminek titulálta. Nem kicsit.
Aki Én
@Nyírfa: Már a korai videókon is látszott, hogy elmebeteg és veszélyes. Mára nem hagyott kételyt.
És az megvan, ahol elmeséli hogy verte agyba-főbe az apja, és elmondja magáról, hogy skizofrén?
Nyírfa
@Aki Én: Azt a felvételt láttam, de általában nem foglalkoztam vele, mivel a '89-es felbukkanásával számomra azonnal egy magamutogató ripacs lett. A megítélése azóta csak súlyosbodott.
De ez a '88-as kirohanás letaglózott. Sajnos, ez a valós arca, minden egyéb csak ócska színjáték.
Így viszont abszolút érthető Putyin, Erdogan, a diktatúrák iránti vonzalma. Megtalálta a folt a zsákját.
adrenalink
@Yoda69: 10:28-ra Ne légy naív! Szerinted Orbán engedélyezne erre frekvenciát? Nézd meg, hogy a Klubrádió is hogy küzd a talponmaradásért...
Aki Én
@Nyírfa: Ez is egy csodálatos összefoglaló, érdemes megnézni. Azt nem mondom, hogy jó szórakozást, mert egyáltalán nem szórakoztató, sőt, ijesztő.

www.youtube.com/watch?v=roch3_SatNE
Aki Én
@CarolRL86: 10:40 Nézze meg a webkamera? Te a Durbincs vállalkozása?
csipetke
@Yoda69: 10:28,és Erre ott van a you tube.Ami oda kikerül,az ott is marad.Ott végig lehet követni orbán minden egyes köpönyegforgató pávatáncát.Nem emlékszem rá,hogy van-e még egy ilyen szélkakas a politikusok között,mint orbán,aki úgy változtatgatja az elveit,mint (kis túlzással) más az alsógatyáját.Ez,és az ígéretek be nem tartása a jellemtelen emberek sajátossága.
10:30 Ezt mondom én is,hogy az ellenzéknek be kéne dobnia a törölközőt,és kivonulni orbán bábszínházából.Olyannyira ellehetetlenítették az ellenzék mozgásterét,hogy tökmindegy,hogy ottvannak-e,vagy sem.Ha kiszállnának ebből a "buliból",akkor megszűnne a parlamenti demokrácia,és az orbán-bandának számot kellene adnia ennek a miértjéről.
nezelodo
@Aki Én: A vajda fia az egykori videóban bírálja azokat, akik elzárkóznak a párbeszéd elől. Nem elég az vitának, ha a kérdésre Kellemes Karácsonyt kívánt az egykori süvölvény? Aztán amikor pedig megkapta lekarmolja magát szegény.
szegfue
@Aki Én: 11.36 Tényleg döbbenetes, ahogy u.arról a témáról miként beszélt annak idején és pár évvel később?!
nezelodo
@adrenalink: Úgy küzd a Klubrádió a fennmaradásáért. hogy 51 %-ban az EMMI tulajdonolja...
adrenalink
@nezelodo: "Arató András több kérdést is kapott a hallgatóktól a Brit Médiáról és a részesedéséről is. A tulajdoni arányok 2016 óta nem változtak, 86 százalékban ő tulajdonolja a rádiót, 14 százalékban kisebbségi tulajdonos a Brit Média. Ez a részesedés sose volt magasabb, bár először abban állapodtak meg, hogy 25 százalékra nőhet a tulajdonrész, de erre nem volt szükség a kártérítési összeg miatt." 2019.10.01.
nezelodo
@adrenalink: Egy hallgatói fórumot hallgattam a kora tavasszal, Arató kemény kérdéseket kapott a betelefonálóktól, és bizonygatta, hogy az EMMI részesedése nem befolyásolja a rádió elkötelezettségét. Nem tudom akkor miért kellett magyarázkodnia?
CsipkeRózsa
@nezelodo: @adrenalink: A Klubrádió 14 %-a az EMIH tulajdonrésze.
Nyírfa
Szánom-bánom, de meg kellett néznem, mi az az EMIH, amelynek a tulajdonrészéről folyik a vita. Aztán leesett, hogy, persze, a Slomó. Szóval, a Klubrádió beállt a sorba? De, ha igen, mit keres ott Borgula?
Most jól össze vagyok zavarva.
adrenalink
@CsipkeRózsa: Köszi! Nem mind1, hogy EMMI vagy EMIH, a %-ról már nem is szólva:-)
Yoda69
@adrenalink: Nem is kell frekvenciat kerni orbantol. A radiot Ausztriabol kellene mukodtetni. Az osztrakok biztosan adnanak frekvenciat, amivel lehetne sugarozni egesz Magyarorszagra.
@csipetke: Akik youtuboznak azok tobbnyire szerintem nem fideSS szavazok. Mint a kutatas kimutatta az aluliskolazottak, ciganyok es felkegyelmuek taborabol all ossze a fideSS szavazobazisa. Az a reteg szerintem nem tudja mi az a Youtube vagy Twitter. Nekik egy egyszeru radio kell amit hallgathatnak mondjuk a Kossuth helyett. jelenleg NINCS alternativa, mert videken a Klubradio sem foghato csak online. Ezert kene ugy uj Szabad Europa.
Gyütt Mönt
@Jozefina: Volt néhány pozitív megnyilvánulása.
kolnidre
Jakab úrnak minden szava igaz.Senki nem tudhatja meddig él de az biztos,hogy én már Orbánnál ostobább,gonoszabb,rongyabb emberel találkozni nem fogok.
relatív
Az ominózus pár elnöke nyílt kérdést tett fel a regnálónak, de - mint mindenkor - választ, állásfoglalást kérdésére nem kapott csak a szokásos buta hablatyolást ! A nagy bunkóságot ezek után az ülést vezető ' házmester ' követte el a pártelnöktől alapos indok nélkül megvont szó miatt !
evacica
Gratulálok Jakab Péternek! Igaza van mikor azt mondja, hogy Orbán hülyének nézi a népet! Van aki hiszi a hazugságokat, a panel szövegeket,az állandó Sorsozás, Gyurcsányozás, migránsozás miközben a lényegről nem beszél, és kibújik a tisztességes válasz alól! Pedig neki kötelessége lenne tisztességesen válaszolni, hisz elszámolási kötelezettsége lenne felénk! Kövér meg amit csinál int házelnök egyenesen felháborító, ilyen felhatalmazása nincs, hogy az ellenzékbe folyton belefolytja a szót és pénzbírságokat szab ki rájuk! Ilyen egy normális demokráciába nincs!
Béla333
Pedig nem is hülye. Hanem egy mocskos tolvaj, hazaáruló senki!
Borsodi
@Béla333: Igazad van,ő minket néz hülyének.A háttér töltelékek jól mulattak az igazságon amit Jakab vezérükre ráolvasott.Persze az igazság csizmás bajnoka elvette a szót,rossz hallgatni ami igaz.
Borsodi
@Béla333: Igazad van,ő minket néz hülyének! Jakabb meg csak kimondja a valós igazságot,amin az Orbán a háttér töltelékei jól mulatnak.Persze a csizmás paraszt belefojtotta a szót.
www.youtube.com/watch?v=fsKhT_xVop8&t=148s
simmering73
Milyen szép magyar közmondás van erre: Mondd meg az igazat, betörik a fejed.
ómió
@Aki Én: Ahogy te itt, úgy általában minden bolsi fajbarom a "Zorbánra" hazudja már a 2006-os sortűzet is? Frissítettétek, tetüfi, a bolsi hazugságlexikont? Home office-ban Athina is "bedolgozik"?
Aki Én
@ómidióta a buta bolsi: Buta balf@sz vagy, mondtam már!
relatív
@ómió: Azért nem kell mindig hazudozni, ebből úgyis kiveszik részüket a Parlamentben tényekre hivatkozott kérdésekre adott regnálói válaszok !

A 2006 - os randalírozáskor pedig semmiféle sortűz nem volt, csak az emberi mivoltukból kivetkőzöttek ellen használtak - feloszlatásuk végett - a rend helyreállítására gumi lövedéket, mert a órát óta tartó randalírozást szép szóval ( többszöri felszólításra sem ) már nem lehetett másként végezni .

Jó lenne ha vitáink mindig a tények mentén alakulnának minden esetben, nem pedig rágalmak/hazudozások ismételgetésével !
kokopelli
@Horizont: egy normális ország kancellárját a saját pártjának fiataljai léptették vissza,illetéktelen pártfinancírozás
miatt! "Egy pöngő" sem ment a saját zsebbe,csak a pártkasszába! Elég gyorsan ment a dolog,mert a saját pártjának
fiataljai is az eltávozásara voksoltak!...hogy milyen országok vannak!? (u.i.: a Zorbán-pubi istene volt a kancellár!)
("Az" meg le se ß@rta őt!)
ómió
@relatív: Azzal kezded, hogy nem kell hazudozni, miközben hazugsággal folytatod? "Ögyes"! Eszerint a 2006-os kilőtt szemeket nem bolsi gumilövedék-sortűz (hisz "sortűz nem volt") okozta, hanem a "repkedő efftársi jókívánságok"! Amúgy meg "elmagyaráznod" felesleges: láttuk, még a TV is közvetítette! A Rákóczi u. közepén a tömeg ( "emberi mivoltukból kivetkőzötten"zászlókat lengetve), előtte-mögötte rájuk lövöldöző, rendőrnek látszó sorfal! Biztos, csak a "gratulációikat továbbították" odalőve!
kokopelli
@relatív: ...marha jó,amikor a nagy liberális szólamait... szembeállították az illiberális agymenéseivel!(;-))
Azt hiszem,hogy politikus még sohasem rúgta saját magát ilyen "röhelyesen mogyorón",ill. nem cumiztatta az
"új schleppjét" annyira !... "Balról jobbra át oszt cumi! a karzatának" (;-))
...mi lett azzal a párnahuzatba burkolt fejű hadisebesülttel,akin a összes külföldi TV-rendszer betegre röhögte ma-
gát? Túlélte a sminkelést,és előnyugdíjba ment? ...a szerencsés! A jobbos "Bild Zeitung"-ról az olvasók egész Eu-
rópában azt hitték,hogy olcsó vicclap lett!!! (;-)))))))))))
legott
A hülye Jakab Péter lehülyézte Orbánt a parlamentben, a hülye Kövér László ezt nem hagyhatta annyiban - magyar politikusok egymásközt

Végül mindig a leghülyébb fizet a kocsmában.
advocat
Ha ez Viktornak nem teszik, perelje be. Vagy ehhez is kell egy segéd? Egyedül nem megy? És pont Kövér? Pedig ő is járt jogra, de már csak felejt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.