Összeomlott az élete, és nem talált kiutat a helyzetéből. Ezzel magyarázza fia, Dénes a pátyi boncmester tettét, azt, hogy miért vitte haza apja az amputált végtagokat.

Nemrégiben besurranó tolvajok buktatták le azt a boncmestert, aki emberi maradványokat hordott haza munkahelyéről pátyi otthonának kertjébe. A bűnözők lebukásuk után elszörnyülködve mesélték a rendőröknek, miféle borzalmakat láttak az ingatlanban.

Az amputált emberi végtagokat vödrökben és fekete zsákokban találták meg a házkutatás során, s úgy tudni, a hatvan év körüli R. Dénes legalább 30 éve dolgozik boncmesterként. Bár a rendőrség nem indítványozta a férfi őrizetbevételét, a nyomozók lázasan dolgoznak az ügy felderítésén.

Arról, hogy R. Dénes miért vihette haza a maradványokat, fia nyilatkozott.

A végtagokat el kellett volna szállítania megsemmisítésre, de azonnali hatállyal kellett költözködnie Pátyról. Minden borult az életében, a pénzt pedig pakolászta össze-­vissza, és megpróbálta úgy intézni, hogy jusson is, maradjon is

– kezdte a Borsnak a volt boncmester fia.

Apámat megnyomorították, ellehetetlenítették, ő pedig megpróbált a helyzetéből kievickélni. Apa anyagilag teljesen padlóra került. 2007-ben elveszítette az autóját, bebukta a lakáshitelét, tehát gyakorlatilag mindene odaveszett. Hatvan felett jár, így még száz évig kellene élnie, hogy a nyugdíjából vonni tudják a hiteltartozását. Annak idején húszmillió forintot vett fel, de a pénzintézet már százmilliót szeretne visszakapni.

Újabb részletekre derült fény a pátyi boncmester ügyében

A boncmester fia továbbá hozzátette, R. Dénes egy fővárosi klinika boncmestereként dolgozott, ám egyetlen tollvonással elvették állását. Azt mondták, megszűnt a pozíciója, ám aztán mégis felvettek utána egy másik dolgozót. Bár apjának van bejelentett lakcíme, az is elképzelhető, hogy hajléktalan lesz.

 A munkája mellett közel húsz évig sikeresen vezette a halottszállításra, illetve az amputált testrészek megsemmisítésre vitelére szakosodott vállalkozását, és nem volt semmi problémánk. Amikor összecsaptak a feje felett a hullámok, valamiért nem vitte el időben a végtagokat a megfelelő helyre

– magyarázta a lapnak a boncmester fia, akinek testvére, Dóra szerint egy fontos dolgot figyelembe kell venni az ügy kapcsán.

Az apám szakmájában dolgozók számára egy emberi végtag ugyanolyan tárgy, mint nekem, aki egy cipőboltban dolgozom, egy női szandál. Muszáj magukat érzelmileg távol tartaniuk a munkájuktól, hiszen máshogy nem tudnák azt elviselni

– mondta Dóra.

Cikk- és címlapkép: Pixabay

(borsonline.hu)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
"Ember tragédiája" a 21.században. Hihetetlen mire lesz képes egy ember, ha egyszer kicsúszik lába alól a talaj... :(((
vacsi
"Az apám szakmájában dolgozók számára egy emberi végtag ugyanolyan tárgy, mint nekem, aki egy cipőboltban dolgozom, egy női szandál" - Hát, ez nagyon nem igaz - már, ha valaki tisztességes!
Na, szép kis család! Amilyen az apa, olyanok a gyerekei is! Azért a disznókkal való feletetést már nem is emlegetik, nehogy felvetődjön, hogy mi lett tovább a disznók sorsa?! Jó, levágták, és a kondérban felfőzték őket, de kikkel etették meg?!
És azt sem értem, hogy tudta megtenni, hogy ekkora tételben (hisz itt tonnákról van szó!) ellopja az állítólagos "amputált végtagokat". Nem vezettek róla jegyzőkönyvet?
Ráadásul nagyon is elképzelhető, hogy az "amputált végtagok" közé becsúsztatott 1-2 teljes hullát is...
Ezt egyedül nem tehette volna meg, nyilván voltak segítői is.
Van itt kérdés bőven, és a vizsgálatnak minden egyes részecske azonosítására ki kell térnie - nem lesz kis pénz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.