Ha Gyurcsányékon múlna, már sokaknak se munka, se álláskeresési támogatás nem lenne – reagált a Fidesz a Demokratikus Koalíció (DK) ügyvezető alelnökének keddi kijelentéseire.

Fidesz: ha Gyurcsányékon múlna, már sokaknak se munka, se álláskeresési támogatás nem lenne
Fotó: MTI/Kovács Tamás

Molnár Csaba keddi online sajtótájékoztatóján egyebek mellett azt mondta, még a legfrissebb kormányzati számítások szerint is több mint 425 ezer munkanélküli van Magyarországon, és az álláskeresési támogatást csak három hónapon keresztül folyósítják.

A Fidesz reakciójában az áll, "elképesztő", hogy Gyurcsányék a járvány elleni gazdaságvédelmi intézkedéseket is támadják.

Az álláskeresési támogatást minden, az államhoz, a kormányhivatalokhoz segítségért forduló jogosultnak meg kell kapnia a törvényben előírt határidőn belül – közölték.

"Ha Gyurcsányékon múlna, már sokaknak se munka, se álláskeresési támogatás nem lenne. Ők ugyanis nem bér- és munkahelyvédelmi támogatással kezelnék a válságot, hanem megszorításokkal, ahogy kormányzásuk alatt is tették"

- hangsúlyozták.

Hozzátették, hogy most sem támogattak egyetlen gazdaságvédelmi intézkedést sem, és már azt is kijelentették, hogy a jövő évi költségvetést sem szavazzák meg, amely a magyar gazdaság és a munkahelyek védelmére 2500 ezer milliárd forintos pénzügyi alapot biztosít.

(MTI)

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A fidesz nem a saját népét boldogítja, ha nem a saját csürhéjét gazdagítja:
https://scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0...
Ez Orbán valódi válságkezelése:
https://scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@Nessy: És a multat már "végképp eltörölted"? Akkor "jó efftárs" lehetsz!
Nessy
@ómió: Bocsánat, de a múlt átírása nem az én műfajom! Azt megteszi pártunk és kormányunk, akár hetenként. Egyébként lehet, hogy "jó efftárs" lennék, de egyetlen pártnak sem voltam és már nem is leszek a tagja, így nem tudhatom.
vacsi
@Nessy: Az orvosok jelentős része mindig is elvárta a plusz pénzt, a vizitdíjtól függetlenül... Gondolj csak a szülésekre, a nagyobb műtétekre, stb.
Nessy
@vacsi: Nem mindig volt így. Egyébként az esetenkénti 300 forint, ami a hetedik alkalomnál megállt, azaz 2100 forint éves szinten nem hiszem valakit földhöz vágott volna. Mint a 6000 forintos tandíj, ami helyett most zokszó nélkül sokkal többet fizetnek, miközben csökkent az állami létszám, és lett több fizetős. De hát ezt akarják a zenberek!
Szeparepa2
Ez a fizeSS maffia idióta patkányfalka FELTEVÉSE... ezzel szemben ím itt van 10 év valósága a tények... a náci hazug hazaáruló csaló rablógyilkos NER-SSevik maffia tatárjárása letarolta, feldúlta, kirabolta az országot, elpazaroltak és elloptak mindent, kiirtottak több mint egymillió magyart, elüldöztek másik millió magyart (főleg fiatalt és vagy értelmiségit, pl az orvosok szinte eltűntek)... a munkaügy az egyik legnagyobb szégyen... a náci hazaáruló rablógyilkos NER-SSevik maffia két "vívmányt" ért el... állami kényszermunka, azaz közmunka rendszer, ahol kiszolgáltatott nyomorult emberek százezreiből csinált rabszolgát, és van pofájuk beírni ezt a munkaerőpiaci statisztikába és döngetni a mellüket, hogy lám hogy csökkent a munkanélküliség. A közmunkás egy munkanélküli, zömmel alkoholista nyomorult, akinek a munkája többnyire nullát ér. Kotorássza a ganajt az út szélén semmibe révedve... teljesen értéktelen szegmense a magyar munkaerő rendszernek... a másikféle NER-SSevik rabszolgamunka, a nyugati nagyvállalatok (főleg autóipar) betanított alulfizetett munkásai, azaz ázsianizálta az országot ez a náci hazaáruló csaló patkányfalka.. és még ezek után van pofájuk Gyurcsányozni... szánalmas és undorító és nagyon nagyon csúnyán meg fognak lakolni ezért is...
ómió
@Nessy: Az eltörlésből átírást hallottál? Fülész látott már? De, mintha te "terelted" volna az "emúttnyócévet"! Vagy az is más volt? És mit is írt át "pártunk és kormányunk", horribile dictu "akár hetenként"? Csak nem kisnyilasékkal koalíciózik? Vagy ezt még efftársilag se lehet rájuk hazudni? A "jó efftársi minőséget" meg nem feltétlen párttagkönyv jelzi. Nálad fényesen bizonyítják a megnyilvánulásaid is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.