A V4-együttműködés, a nemzeti érdekek képviselete, a családpolitika és az illegális bevándorlás ügyében is egyetértés volt Orbán Viktor miniszterelnök és Boris Kollár, a szlovák törvényhozás elnöke között kettejük budapesti tárgyalásán – tájékozatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője kedden.

Orbán Viktor: tovább erősítjük a visegrádi együttműködést
Orbán Viktor miniszterelnök fogadja Boris Kollár szlovák házelnököt a Karmelita kolostor előtt 2020. június 30-án. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda

A Karmelita kolostorban tartott egyeztetésen elhangzott: Magyarország és Szlovákia egyaránt érdekelt az Európai Unió sikerében, ám továbbra is ki fognak állni a nemzeti érdekek és a tagállamok szuverenitása mellett. A két politikus között nézetazonosság volt abban, hogy az illegális migrációval kapcsolatban zéró toleranciát kell alkalmazni.

A szlovák parlamenti elnök példaértékűnek nevezte a magyar kormány családpolitikáját. Mindketten aláhúzták annak fontosságát, hogy az Európában példátlanul sikeres visegrádi együttműködést meg kell őrizni, sőt erősíteni érdemes – mondta a sajtófőnök.

(MTI)

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
Egyszerű a képlet. Ha nagy ívben kerüli a többi visegrádi ország Orbánt akkor erősödik, vele gyengül.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SharonOW97
Сsak еzen az оldаlоn а lеgszеbb busty сsibék!
Kövеsse а linkеt, és nеm fog megbánni!
-----
www.k­­i­­­­ssia.club
Gauntlet
Zéró? Legyetek mindketten menekültek , sátor nélkül, szabadban!
justhpeter
Már lejárt lemez az orbáni erőlködés. Valamit szeretne visszahozni abból, amin a másik három ország már túllépett. Már nem győzhet, de még erőlködik és a környezete nem meri megmondani neki.
kokopelli
@justhpeter: A sötétben négyen nem majréznak,hanem még szívóznak is?...mint a gyerekek? (;-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.