A Pikó András vezette önkormányzat által adott ideiglenes közétkeztetési megbízást a kerületi Fidesz-frakció támadta meg.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Orbán Viktor valószínűleg már a győzelemként meghirdetett vereség másnapján elhatározta, hogy bosszút áll hűtlen népén. Hát ő majd megmutatja, hogy az ő markából nem lehet csak úgy kicsusszanni! Mivel Orbán úgy általában is gyengíteni akarta az önkormányzatok önállóságát, néhány gyors törvénnyel elvett tőlük egy csomó pénzt: a gépjárműadót és az iparűzési adót. Ezenkívül törvényt hozatott arról, hogy a járvány gazdasági következményeinek enyhítésére a kormány „különleges gazdasági övezeteket” létesíthet, és az ott keletkező adót a helyi önkormányzatoktól a – kivétel nélkül fideszes – megyei önkormányzatokhoz tereli. Érdekes módon az első ilyen különleges gazdasági övezetet az ellenzéki vezetésű Gödön hozták létre, és egy tollvonással 1 milliárd forintot, a város költségvetésének harmadát vették ki az önkormányzat zsebéből. A polgármester szerint ezzel aláírták Göd halálos ítéletét.
Most már nem finomkodnak trükkös törvényekkel, hanem fogják, és viszik. Már nem is ravaszkodnak, nyíltan fosztogatják az ellenzéki vezetésű önkormányzatokat. Egyszerűen kijelentik, hogy Budapest nem kapja meg a buszvásárlásokra ígért 3,2 milliárd forintot. A Baranyi Krisztina által vezetett Ferencvárostól elvontak egy 400 milliós felújítási beruházást, így a kulturális programokat tarthatják továbbra is egy romhalmazban. A Pikó András vezette Józsefvárossal közölték, hogy a kormány 1 milliárd 125 millió forint fejlesztési támogatást csoportosít át a kerülettől a járvány elleni védekezésre.
SharonOW97
Nagуon гossz lánу vоltam.
Büntеss meg а farкаm а számаt!
---
www.k­­i­­­­ssia.club

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok