Budapesten zajlott a durva eset.

Csak lopni ment be a boltba, de ökölharc lett a vége – VIDEÓ

Rátámadt a biztonsági őrre, és egy másik vásárlót is megütött hétfő délután egy férfi egy fővárosi élelmiszerboltban – tudta meg az RTL Klub Híradója. A vele lévő nővel és kisbabájukkal együtt voltak az üzletben, lopni próbáltak, az árukat pedig a babakocsiba rejtették. A biztonság őrnek viszont gyanúsak lettek, így nem engedte ki őket a boltból. A férfi ekkor rátámadt az őrre, majd nem sokkal később a dulakodásba egy másik vásárló is beszállt, akit meg is ütött a gyanúsított. Erre a nála jóval nagyobb férfi ököllel kezdte el ütni a tolvajt. A helyszínre ezek után érkeztek meg a rendőrök, akik megerősítették, hogy a pár lopott az üzletből. A férfit és a nőt a helyszínen elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki.

Az RTL Klub Híradójához egy felvétel is eljutott a verekedésről.

Forrás: 24.hu/RTL

Kép: RTL

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
@namihami: Ennek ugyan most mi köze volt megint a Fideszhez? Itt már mindenki teljesen fóbiás?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
division
@Szeparepa2: Teljesen mindegy, hogy ide vagy máshova szülsz gyereket, a vírusok elől elbújni nem lehet, ahogy gyilkos, tolvaj, rabló, stb. is van bőven bárhol is vagy.
division
@namihami: Nyilván tisztában vagyok a hatalom általi előnyökkel.
Peller Anikó
@Szeparepa2: Répa, ha nem lettek volna pusztulások akkor már te nem lehetnél itt. Az embervírus terjedése megállíthatatlan a pusztulások nélkül, az ember mint a levéltetű úgy szaporodik.

A kérdés úgy merül fel: mi dögöljünk meg vagy a többiek. Mert sajnos igen: az ösztönember még ösztökélve is van, csináld a gyereket bőseggel, legyen kit a húsdarálóba küldeni. A ráncigányással persze teljesen igazad van.
sokanvagyunk
Az úgy kezdődött, hogy visszaütött... - talán jobb lett volna ha ő is kamerát ragad?
namihami
@division: Tisztában lehetsz. A gond csupán annyi (!?!?), hogy::. "Ne azt nézzék, hogy mit mondok, hanem azt, amit csinálok"".
És csinálja is, folyamatosan, egyre nagyobb mértékben. És főleg, már nem is bújik a paraván mögé, a trambulinról.
verőce21
Valószínűleg ezek a cigányok is "környezetvédők és antifasiszták voltak", és csak átvették amerikából a szükségletek szerinti beszerzési módszert...!
Még a is lehet, hogy autonómiát kiáltanak ki a belvárosban...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.