A 12-es főút Nagymaros és Zebegény közti szakaszát megnyitották.

Az Útinform szerda reggeli jelentése szerint a következő a helyzet az utakon: 

Élénk a forgalom a Budapest felé vezető főbb útvonalakon. Telítettek a sávok az M3-as autópálya bevezető szakaszán az M0-s autóút csomópontjától, szakaszos torlódásra kell számítani Gödöllőtől a főváros felé.

Sokan közlekednek az M0-s autót déli szakaszán az M1-es autópálya felé vezető irányba, ami miatt Dunaharaszti és Halásztelek között lelassul az előrejutás, kicsit több, mint fél órás a menetidő-növekedés. Az ellenkező oldalon, Nagytéténynél, és a Halásztelek csomópontnál kell lassulásra készülni, 20 perces menetidő-veszteséggel, mert a 17-es km közelében egy műszaki hibás teherautó vesztegel a külső sávban.

Megnyitották a 12-es főút Nagymaros és Zebegény közti szakaszát

A Dunakanyarban, a 12-es főút Zebegény és Nagymaros közötti szakaszát, megnyitották. A gépjárművek egy sávon irányonként váltakozva haladhatnak, a forgalmat jelzőlámpa szabályozza. Ezzel egy időben a 12-es főúttal párhuzamos kerékpárutat is visszaadták a forgalomnak.

Áradás miatt több komp szünetel a Tiszán

A Tiszán, a magas vízállás és a levonuló uszadék miatt sorra leálltak a kompok. Szünetel az átkelés: Balsa és Kenézlő között, Tímár és Zalkod között, Tiszadob és Tiszalúc között, ahol a pontonhíd sem üzemel!, Tiszacsege és Ároktő között, között, valamint Tiszabög és Nagyrév, illetve Tiszadorogma és Egyek között.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.