Leszedte magáról a nyomkövetőt és lelépett az országból egy férfi, aki a társaival korábban 150 millió forint értékű droggal és 56 millió forint értékű hamis 500 euróssal üzletelt, de lebukott. Hollandiában csípték meg egy évnyi bujkálás után.

Az Országos Rendőr-főparancsnokság közleménye szerint a magyar célkörözési egységek közreműködésével a holland rendőrség célkörözési egysége beazonosított és elfogott egy férfit Hollandiában, aki ellen Magyarországon bűntetőper folyt, ám a férfi a nyomkövető eszközt magáról leszedve lelépett az országból tavaly. 

Hollandiában kaptak el magyar férfit, aki ellen hat elfogatóparancs volt és 12 évnél több börtönre ítéltek

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) Nemzetközi Bűnözés Elleni Főosztály (NBEFO) pécsi osztálya folytatott eljárást S. Cs. magyar állampolgár ellen, amelynek iratait a nyomozás befejezése után vádemelési javaslattal küldtek meg 2017. június 2-án az illetékes ügyészségnek.

(Maga az elfogás még 2015-ben történt, amikor a két siófoki férfi lakásaiban közel 7 kilogrammnyi kábítószert, valamint 228 darab hamisított 500 eurós bankjegyet találtak. Volt egy harmadik bűntársuk is, illetve a hamis pénz nyomán még öt személy került a hatóság látóterébe a rendőrség korábbi közleménye szerint.)

A közlemény szerint a bírósági szakban lévő eljárás során a férfi bűnügyi felügyelet alatt állt, azonban 2019. február 17–én a testén elhelyezett nyomkövető eszközt eltávolította, majd ismeretlen helyre menekült. Szökése alatt a bíróság 12,5 év fegyházbüntetésre ítélte; ellene hat elfogatóparancs volt érvényben.

A KR NNI NBEFO pécsi osztálya által folytatott körözési eljárás során a nyomozók megállapították, hogy a férfi feltehetőleg Hollandiában bujkál. A KR NNI Célkörözési Alosztály közreműködésével a holland hatóság célkörözési egysége beazonosította a tartózkodási helyét, majd 2020. június 26-án elfogta őt. A férfi ekkor hamis osztrák iratokkal próbálta meg igazolni magát.

A magyar hatóságoknak történő átadásáról a holland bíróság fog dönteni.

Nagyvilág - 2020. July 6., 09:04
Meghalt Ennio Morricone
Itthon - 2020. July 6., 09:51
Szijjártó Péter látja az új világrendet

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

liwidi
Szeretne érezni egy gyönyörű lányt? Látogassa meg ezt az oldalt -> http://3sex.club...
Gyütt Mönt
@liwidi: még trippert is kaphatnék tőled :((
csak úgy....
@Gyütt Mönt: amit csak a kundsaft szeretne ! :)
Szeparepa2
Érdekes, hogy profi bűnöző a fószer, mert ezek elit bűncselekmények, amiket leírtak róla. Profin megszökött, nyomkövetőt bontott... majd hirtelen átcsapott totális amatőr idiótába, és bent maradt az EU-ban... érthetetlen... mitöbb inkább életszerűtlen... inkább csak propaganda hír lesz ez, a zsaruk szokásos melldöngetése, hadd lássuk, hogy topon vannak a fiúk... ez úgyis ellenőrízhetetlen, hiszen senkin nem fog utánajárni Hollandiába... Egy biztos, egy profi ilyet nem csinál főleg 6 db elfogatóval a picsáján, ekkora baromságot, hogy Hollandiában "bújkál"... A magyar fakabátokra inkább az jellemző, hogy akinek sikerül előlük lelépni külföldre, akár csak Romániába vagy Szerbiába, annak bottal ütik a nyomát, mert buta balfaszok ahhoz, hogy levadásszák...
NancyRR76
Idejе tаlálni egу állandó baгátnőt. Sok egуеdülálló hölgу váг itt -> http://www.k­­i­­­­ssia.club...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.