A volt perui nagykövet egy évet kapott felfüggesztve és 540 ezer forintos pénzbüntetést kell fizetnie. Ügyvédje azzal védekezett, hogy védence mélyen vallásos ember és óriási lelkiismeret-furdalása van.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
"mélyen vallásos ember és óriási lelkiismeret-furdalása van."

Qrrvajóóó!!! Ezen túl ez már lényeges enyhítő körülmény? Veszek egy akkumulátoros lelkiismeret-fúrót!...
csak úgy....
és minél fogva lesz fölfüggesztve? dühöng a neoliberalizmus magyarországon!
Gyütt Mönt
@Qqberci: nem a lelkiismeret-furdalása, hanem a 30 kiló fogyása. Norbi likes this :)))
szegfue
Elgondolkodtató ez a fajta védekezés, hogy "mélyen vallásos" ember... Szerintem, ha valaki valóban a hite szerint él, az nem eshetne ilyen "bünbe", hiszen hogy tudta összeegyeztetni a hitét a gyermek pornográfiával?! De mondjuk 1x belenézett 1 ilyen oldalba, akkor "megcsuszott"... de hogy egy hálózatba került, az bizony azt jelenti, hogy rendszeresen foglalkozott ezzel, közben egyetlen 1x sem jutott eszébe a vallása. Ezt csak ahhoz tudom hasonlitani, hogy hirtelen felindulásból leszurok valakit, viszont ha már többször szurok, az szerintem előre kitervelt dolog. Ez a 19 ezer fotó bizony "kitervelt" volt, nemcsak 1 félrelépés!! Szégyent hoz a többi, hite szerint élőkre, ha a vallást veszi elő védekezésül... Ez az itélet inkább egy "szabálysértési birsághoz" hasonlit.:(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.