Székely Sándor mogyoródi vállalkozó évek óta rendszeres szereplője a médiának mint a magyar laposföldes mozgalom alapítója és vezéralakja.

Fegyházat kapott a magyar laposföld-mozgalom vezéralakja, amiért lopott árammal üzemeltette a drogültetvényét

Székelyt a feleségével együtt 2016-ban kábítószer birtoklása miatt őrizetbe vette a rendőrség.

A rendőrök a családi ház pincéjében csaknem 400 tő marihuánát, egy vödörben több kilogramm száraz növényt, egy ládában pedig közel három kiló növényi gumót találtak. Az ingatlanban öntözőrendszert működtettek, valamint ki volt építve a termesztéshez szükséges szellőztetés és világítás is. Székely nyolc hónapot töltött előzetesben.

A bíró Székely Sándort hat év fegyházbüntetésre ítélte, és nyolc évre eltiltotta a közügyek gyakorlásától. Az indoklásban kifejtette: nemcsak a nagy mennyiségű kábítószer birtoklása, hanem az is közrejátszott az ítéletben, hogy a vállalkozó megbuherált villanyórával – vagyis lopott árammal – működtette évekig az ültetvényt.

Székely feleségét bűnsegédként vonták perbe, de mivel erre nem találtak bizonyítékot, őt felmentették.

Az ítélet nem jogerős, a védelem az áramlopás vádját nem ismerte el, ezért ez ügyben felmentésért, a kábítószer miatt pedig a büntetés enyhítéséért fellebbezett.

(24.hu)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Ahhoz, hogy maga is elfogadja a tények ellenére, hogy lapos a föld, bizony elég sok drogra van szüksége.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vacsi
Jól bedrogozott, és laposnak látta a Földet?
namihami
@vacsi: Vagy be IS drogozott és lopósnak IS látta a Földet. Erre is van példa--(több társával egyetemben pl.) Dajcsnak hívják.
Peller Anikó
@namihami: Nem kell de van fényesebb. A Hold az. Lapos, ezt is bárki láthatja. Felnézel az égre és ott a Hold egy palacsinta. Az meg lapos, ma éppen láttam tízet. (Kajszi)lekváros volt dióval, élesztővel.

Szerencsére a Holdon nincs sok víz, ezért nem is csorog a szélein semmi. Se víz se lekvár.
namihami
@Peller Anikó: Véletlenül nem volt közte 2-3 kakaós is? Ha kell, hozom a kakaót.
Peller Anikó
@namihami: Hát az nem, mert a lekváros-mákosat imádom, csak nagyon szorul a darálóm (ha megszorítom) és így lett diós. De jó, hogy mondod, szaladok megnézni a maradékot, nehogy valaki felfalatozza. Nahami.
namihami
@Peller Anikó: Ahogy látom, nem fogunk a palacsintán összeveszni. legfeljebb akkor, ha nem csinálsz nekem is legalább 3-4 kakaósat IS. És kizárólagos jelleggel, kakaósat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.