A hosszan tartó, súlyos betegség után 47 éves korában elhunyt Benedek Tibor édesapja képtelen megbirkózni fia elvesztésével.

Benedek Miklós teljesen bezárkózott fia halála után

Benedek Miklós idén biztosan nem megy vissza játszani a színházba. A színművész nem a munkaterápiát választja a gyász feldolgozására, hanem inkább bezárkózik. 

A Bors értesülései szerint még az utcára sem megy ki szívesen, minden olyan helyzetet kerül, ami a tragédiára emlékeztetné.

Fia temetéséről még nincs semmilyen információ.

A család olyannyira magába zárkózott a gyászban, hogy még a legközelebbi barátoknak, ismerősöknek sem veszik fel a telefont, nem válaszolnak az üzenetekre. A Bors úgy tudja, azt szeretnék, ha szűk családi körben búcsúzhatnának el szerettüktől. Fájdalmukat nem kívánják megosztani a nagyközönséggel, ahogy az eddigi életük során mindig, most is a kíváncsi szemek számára láthatatlanok igyekeznek maradni.

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Czimbal Gyula

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Részvétem a csalág összes generációjának. És tiszteletem a döntésüknek.
Egy, bármilyen ismert ember halála nem "műsoros est"". És ebben a temetés is benne van.
Egy meghatározott helyen és időben le lehet róni a tiszteletet, de a gyász és a temetés privát esemény.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
durbincs
@dr. prédikátor: azt vérfertőző bérkőcsög ? hágja még az unokahúgait ? mert verik rendesen,a jelek szerint ? agyba-főbe ?
+@RonaGyuri: nade gyurrri ? elfogyott a szárnysbetétje ,?
+@Szeparepa2: Julius 1-től a Mozikban :A Piko-Film bemutatja : A Varangyivadék 2 - avagy a Kopasz Varangy bukása ?
a föszerepben @Szeparepa2: mint elmerottyant : Kopasz Varangy ? + ez a @fideszes gyökér: nevű ?
levarosbukta
Sikeres színész, csak tudnám mitől lett az! Ha egy szerepben láttad az összes szerepét láttad.
Szeparepa2
@levarosbukta: És akkor fel lehetne sorolni még százával, meg ezrével akár világsztárokat is, akiknél ugyanez a helyzet. Egyféle karaktert, lényegében önmagát játssza mindig, apró eltérésekkel. Ennek a jelenségnek pl Robert De Nero az egyik világsztár vezéralakja... De pl Bruce Willis, aki nem kisebb sztár sem tud kibújni a saját bőréből, és mindig átüt a karakteren a karizmája... és elértünk a lényeghez... karizmatikus színész... azaz olyan a kisugárzása, az egyéniség, ami szinte felülír minden eljátszott karaktert egyrészt, másrészt pedig nem vállal el és nem is osztanak rá olyan szerepet, ami nem "kompatiblis" vele, hiszen abban a szerepben úgyis borzalmas lenne... Ez a színész típus abszolút gyakori és nincs vele semmi baj... így is lehet valaki zseni... sőt a legnagyobb zsenik szinte mind ilyenek! Nézzük csak meg mondjuk Hopkinst, Nicholsont, vagy a magyarok közt pl Bodrogi Gyula ugyebár, Sinkovics, Latinovics... (ja igen, nőket is soroljunk, mondjuk Cate Blanchet, magyaroknál mondjuk Udvaros Dorottya) mindre el lehet mondani, hogy ha egy szerepben láttad, akkor az összes szerepét láttad... és akkor mi van? Semmi, ha zseniálisan csinálja, nagyon is jó az, ha ismétlődik, mert nem lehet megunni...
levarosbukta
@Szeparepa2: Nincs igazad, mert meg lehet unni.
Szeparepa2
@levarosbukta: Ízlés kérdésében vitatkozol... nem utal túl magas értelmi nívóra, már megbocsáss... Azt rögzíthetjük, hogy nem igénytelen és tehetségtelen színész, hanem épp ellenkezőleg; erre egy életpálya sikere a tényszerű igazolás... hogy te megunod az a te szubjektív dolgod... lehet megunod az ilyen karizmatikus színészeket, akik lényegében ugyanazt a karaktert játsszák zömmel... ez a te dolgod... ezzel kapcsolatban azon vívni, hogy kinek van igaza... nevetséges... (nem utolsósorban nem is ez a téma itt)
Málna
@luiz: Én is őszinte leszek: miért nyitod meg az oldalt, ha nem érdekel?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok