A múltat végképp elhazudni. 28 évvel ezelőtt az történt, hogy Csurka Istvánnak maradt még egy kis bora az előző évi termésből. Ezért az ismert szélsőjobboldali vátesz írt egy politikai pamfletet saját lapjába, a Magyar Fórumba a nemzeti ünnep alkalmából, amiben megpendítette az akkori miniszterelnök, Antall József leváltását is. Nevesen halálos betegsége miatt, de főleg egy szélsőjobboldali (nemzetinek nevezett) irányváltás érdelében.

Forrás: b1.blog.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
S közben egy igazán releváns szlogen született

Ami Orbánnak Zsóti, valami olyasmi Lacának a Stefka

A mindig éles szemű nickgarbowszki ismét egy frappáns post-al jelentkezett: „Valahogy kimaradt Kövér történelmi felszólalása, amikor a kormány hű szolgája megemlékezett a Csurka-dolgozatról”. A cikk apropója „a Fidesz-propagandasajtójának oszlopa, a Pesti Srácok, illetve az agitka lapigazgatója, a minden pártállamot kiszolgáló Stefka István is megemlékezett Csurka írásáról.”.
A post kapcsán két remekbeszabott momentumot kell kiemeljek:
egyfelől; egy frappáns illusztráció


(m.blog.hu/b1/b1/image//mani.jpg)

s egy igencsak releváns szlogen: „A múltat végképp elhazudni.”! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.