A rendőrök elfogták az emberkereskedőket, akik éveken keresztül dolgoztattak prostituáltként egy 2017-ben elrabolt, akkor még csak 17 éves lányt.

A nyomozók személyi szabadságától megfosztott sértett sérelmére, kizsákmányolás céljából, erőszakkal, a sértett sanyargatásával, különösen súlyos hátrányt okozva elkövetett emberkereskedelem bűntett és más bűncselekmény megalapozott gyanúja miatt folytatnak nyomozást A. Zsolt 40 éves szegedi lakos és társai ellen.

A férfi a gyanú szerint feleségével közösen 2017 elején megvette az akkor 19 éves lányt annak barátjától, majd elvették tőle az iratait, megverték és folyamatos fenyegetésekkel rávették, hogy előbb szegedi lakásukban, majd egy másik ingatlanban, később pedig Németországban és Ausztriában prostitúciós tevékenységet végezzen.

Emberkereskedőkre csapott le a rendőrség

A nőről fotókat készítettek, amivel szexuális szolgáltatást nyújtó online oldalakon hirdetéseket adtak fel, olvasható a rendőrség honlapján.A sértett által megkeresett pénzt teljes egészében elvették tőle, abból semmit nem tarthatott meg. A házaspár ebből fedezte anyagi jólétét.

Egy alkalommal Nürnbergben egy problémás vendéggel való konfliktusa után megpróbált elszökni az áldozat, de futtatói utolérték, majd a lakásba visszakísérve testszerte összeverték és életveszélyesen megfenyegették. A nyomozás adatai szerint a nőtől több mint 10 millió forint összegű – szexuális szolgáltatással – keresett pénzt vett el a házaspár.

Emberkereskedőkre csapott le a rendőrség

Tőlük úgy tudott „elszabadulni” a sértett, hogy Németországban egy másik férfi, a 42 éves T. Gyula kedvességet, megértést és szerelmet színlelve közös jövővel hitegette, emiatt elkezdett neki dolgozni – ugyancsak prostituáltként. Az így megkeresett pénz nagy részét szintén elvette tőle a férfi.

Emberkereskedőkre csapott le a rendőrség

A KR NNI nyomozói június 30-án kora reggelre összehangolt akciót szerveztek a KR Bevetést Támogató Osztályával közösen. A művelet alkalmával a rendőrök elfogták A. Zsoltot, valamint T. Gyulát, akiknek az otthonaiban kutatásokat tartottak és bizonyítékokat foglaltak le. Mindkét férfit gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették őket és kezdeményezték letartóztatásukat. A. Zsolt ismeretlen helyen lévő feleségét még keresik a rendőrök.

Cikk- és címlapkép: police.hu

(police.hu)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.