Élete árán mentette meg a fulladástól tízéves nevelt fia, Janika életét Sz. Károly. 

Janika édesanyja szerint a kisfiú kérlelte párját, hogy menjenek ki a tóra, így Károly kivitte őt csónakázni. Elárulta, hogy mindketten jól kijöttek egymással, így benne egyáltalán nem volt félelem. Azt azonban nem érti, hogy kedvese hogyan merülhetett el, hiszen kiváló úszó volt, többször is átúszta már a tavat, így a család egyelőre nem tudja, hogyan történhetett a tragédia.

A vízen valóban nem lehet sem horgászni, sem csónakázni, sem úszni, Károlyék pedig a halőrök csónakjával mentek ki a sekély tóra.

Nem tagadom, tudtuk, hogy tilosban járnak, és nem szabad a tóra menni, de inkább életem végéig fizetném a büntetést, mint hogy ezt a fájdalmat érezzem, amit most

– mondta a Borsnak Janika édesanyja, Andrea.

A halőrök voltak, akik riasztották a rendőröket a történtek láttán. Kiérvén egy kadarkúti rendőr azonnal a vízbe vetette magát, és kimentette a kisfiút, de Károly addigra már elmerült. Testét később a búvárok találták meg. Andrea elmondta, hogy örökké hálás lesz a fiát megmentő rendőrnek.

A családot az éjszaka közepén értesítették a történtekről, akkor még azt hitték, hogy a kisfiú fulladt meg, azonban amikor kiértek a helyszínre, látták ahogyan a búvárok Károly testét a partra fektetik, a kisfiú pedig már a mentőben ült. Andrea teljesen összeomlott, amikor meglátta kedvese élettelen testét.

(borsonline.hu)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.