A képviselőtestület nagyobb része nem tudott együttműködni Szanyi Szilvia polgármesterrel.

A bizalom hiánya, és komolyabb problémák már korábban felszínre kerültek a képviselők részéről Balatonfűzfőn, a Propeller is idézte a Nemzeti Naplóban megjelent ügyeket. A független jelöltként induló polgármesterrel szemben a fő kifogások azok voltak, hogy nem egyeztet senkivel, nem tud bánni a hivatal dolgozóival, és így ellehetetlenül az önkormányzat munkája. 

Botrány a Balatonnál: feloszlatta magát a testület Balatonfűzfőn, új választás lesz

Balatonfűzfő látképe – Fotó: By Solymári – Own work, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=71474934

Nem tudott együttműködni

Ez volt az indok a képviselőtestület részéről is a szavazás megindítására, amelyre végül a mai napon 11:30 körül került sor. A testület felrótta a polgármesternek, hogy a hivatal 26-27 munkatársából már 6-7 dolgozót elbocsátott, vagy felmondtak a testület szerint a polgármester személye miatt, így az önkormányzat működése kérdésessé vált. Végül a mai szavazáson minősített többséggel feloszlatta magát a testület, így új választásokat kell kiírni Balatonfűzfőn, új testületet és polgármestert választanak.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
A hírekből úgy érzem, nem nyugodt a magyar tenger...
namihami
Ez tényleg egy független rothadt alma lehetett. Csak a fideszes támogatás kellett a rothadás megindulásához. Nem kellett volna éppen tőlük várni a támogatást.
rokker33
@Shikari: És mi a helyzet a rohadt naranccsal!??Kukába való mind a 133+1 rohadt narancs már évtizedek óta lejárt a szavatosságuk !!
csak úgy....
@Shikari: holnap hánytól rendel megint a doktor úr? :) már alig bírom kivárni ,hogy óvashassam a fideszes nostredámust!
csak úgy....
@Shikari: tököm aki szórakoztatni akart, tibim! keress végre magadnak valami kétkezi munkát,mert a maradék eszedböl már csak tengödsz! nem veszed észre,hogy lassan mindenki rajtad röhög!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.