Az annyira szép amikor az állam csapja be a munkavállalóit. Mikor kiszervezi a tevékenységet, és ezzel átveri a melóst, aki jelen esetben egy "csak" vagyonőr. Mondjuk a többi is csak. Hogy ez hogyan történik? Egyszerűen! És hol? Mindenhol! De nézzük a jelen példát.

(Forrás: varosikurir.hu, Városi Kurír által)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Eljutott oda az ország, hogy az ÁLLAM, a KORMÁNY, MAGYARORSZÁG egy személyben őfélesége, olyan anyagi hátteret varázsolva népeSS családjának, amely csak ebben a moslék, kajáló országban fordulhat elő:
.
https://www.google.com/search?q=orb%C3%A1n+cs...
.
Miért ne tenné a TABU ÁLLAM, amikor van miről elterelni a társadalom figyelmét
.
https://www.google.com/search?q=orb%C3%A1n+cs...
.
Pedig ha megbecsüli magát az un. ÁLLAM ÉN VAGYOK, nyugodtan testőrök nélkül nyalhatna fagyit, kajálhatna a restiben kolbászt!
Eladott Ország
Mert hát állam bácsi okos. Tudja, ismeri azt a Rockefeller-mondást, miszerint: „Adjátok nekem egy ország pénzügyeit, és nem érdekel kik hozzák a törvényeket!” Nesze neked választás 2022-ben. Olajos Pintér Sanya: ÉRTEK MINDENHEZ. LEGYEN AZ OLAJ, BENZIN, ÖRZÉS-VÉDÉS, ADOK-VESZEK, MEGY A PÓKER ... VAGYOK ETTŐL JOLLY JOKER.
https://scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0...
Az olajszőkítésből származó milliárdokat nem a bankoktól vették fel az emberek ez egy hatalmas tévedés! Orbán Viktor és a bűntársai adták ki hitelre az olajszőkítésből származó milliárdokat természetesen a bankok közvetítésével. Nem gondolkodott el még azon senki, hogy miért óvja Orbán a bankokat? Valamint azon sem hogy Pintér Sándor nevén vásárolt OTP részvények az Orbán Viktor tulajdona volt! Gondolkozni kéne már emberek és az elmúlt 30 év harácsolását, a spontán privatizációját, amit szintén bankkölcsönökből vásárolgattak a keresztény urak! Már csak azon érdemes elgondolkozni, amit Orbán megengedett magának eladta a közvagyont, a székházat, amiből megvette az apukának a dolomit bányát! Utána jött sorra még 12. Bábolnai gazdaság. Tokaj hegyalja, amit szintén állami kölcsönből vásárolt Viktorka! Ez az ember egy igazi haramia Pintér Sándor pedig a végre hajtó, vagy ha jobban tetszik kivitelezője Orbánnak. Ez a brancs rosszabb, mint a Cosa Nostra (A mi ügyünk) Pintér pedig a hűséges szolgája Orbánnak! Tartozik neki a csúti sok mindent eltüntetett Orbán után, ha úgy tetszik Orbán lekötelezettje! 1990. évek vége felé mikor kiborult a bili az olajszőkítésről hogy a figyelmet eltereljék Pintér felbérelte Dietmár Clodot robbantgatott is...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Itthon - 2020. August 8., 13:13
Gyászol Németh Szilárd
Szórakozás - 2020. August 8., 12:50
Magyar lányt szeret Schumacher fia
Itthon - 2020. August 8., 12:39
Kezdődik a parlagfűszezon