Komoly szembesítés.

Visszavitték a borsodnádasdi gyilkost az aknához, ahol megölte a 17 éves Csengét – így reagált a szembesítéssel

A Debreceni Törvényszék helyszíni tárgyalást tart ma este a borsodnádasdi gyilkosság ügyében.

K. Csenge gyilkosa zavartan állt, amikor azt az aknát tanulmányozták, amelybe bedobta a 17 éves lányt. Csenge halálát fulladás okozta. Az áldozat édesanyja rosszul lett, mentő vitte el.

Mint ismert, a fiatal lány holttestét egy vízaknában találták meg 2017. szeptember 3-án. Csenge a halála előtt a szintén a településen élő B. Rolanddal találkozott, aki a vádirat szerint többször arcon ütötte, majd a már eszméletlen lányt az aknába dobta. A lány végül ebbe fulladt bele.

Az első fokon eljáró Miskolci Törvényszék gondatlanságból elkövetett emberölés miatt nem jogerősen négy év szabadságvesztésre ítélte a büntetlen előéletű, 24 éves vádlottat. Az ítéletet a vádlott és védője tudomásul vette, az ügyész azonban a szándékos emberölés minősítésének megállapításáért és a büntetés súlyosításáért fellebbezett, így került az ügy a debreceni táblabíróságra.

Forrás: Blikk

Kép: Pixabay

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
4 ev egy szándékos gyilkossagert?
Egy bolti tolvaj nagyobb büntetést kap.
Kivéve persze a fideSSes kiflicsucskot, ő államtitkár lett.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Yoda69
4 ev egy szándékos gyilkossagert?
Egy bolti tolvaj nagyobb büntetést kap.
Kivéve persze a fideSSes kiflicsucskot, ő államtitkár lett.
lampa laz
Mi van itt újabban, pedofilokat, nőverő szadistákat mentenek fel, milliárdokat ellopó, költségvetési csalást elkövető politikusok ügyeit sikálják el, gyilkosokat ejnye-bejnye módon büntetnek, tyúktolvajokat meg évekre bezárnak, miféle ítélkezések vannak itt ... dekázó jucus, hol van az igazság(ügy)??
jancsipapa
@Horizont: Felháborító, botrányos ítélet . ( persze azt végképp nem értem ,hogy az áldozat anyjának miért kellett ,(vagy egyáltalán miért lehetett) ott lenni...
Mrfingusz
Már régen felkellet volna akasztani ezt a férget !
vacsi
Addig húzzák-vonják, amíg már mindenki megfeledkezik róla, akkor helyben hagyják a 4 évet, mert már lassan okafogyottá vált... Pedig én szívesen kipróbálnám, hogy ez a féreg hogy férne be ebbe a szűk aknába (és hogy a bírónő, aki ezt a szánalmas, illetve felháborító ítéletet hozta)?
lampa laz
@Horizont: Jól eltüntették szem elől azt a rohadt férget.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.