Komoly szembesítés.

Visszavitték a borsodnádasdi gyilkost az aknához, ahol megölte a 17 éves Csengét – így reagált a szembesítéssel

A Debreceni Törvényszék helyszíni tárgyalást tart ma este a borsodnádasdi gyilkosság ügyében.

K. Csenge gyilkosa zavartan állt, amikor azt az aknát tanulmányozták, amelybe bedobta a 17 éves lányt. Csenge halálát fulladás okozta. Az áldozat édesanyja rosszul lett, mentő vitte el.

Mint ismert, a fiatal lány holttestét egy vízaknában találták meg 2017. szeptember 3-án. Csenge a halála előtt a szintén a településen élő B. Rolanddal találkozott, aki a vádirat szerint többször arcon ütötte, majd a már eszméletlen lányt az aknába dobta. A lány végül ebbe fulladt bele.

Az első fokon eljáró Miskolci Törvényszék gondatlanságból elkövetett emberölés miatt nem jogerősen négy év szabadságvesztésre ítélte a büntetlen előéletű, 24 éves vádlottat. Az ítéletet a vádlott és védője tudomásul vette, az ügyész azonban a szándékos emberölés minősítésének megállapításáért és a büntetés súlyosításáért fellebbezett, így került az ügy a debreceni táblabíróságra.

Forrás: Blikk

Kép: Pixabay

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
4 ev egy szándékos gyilkossagert?
Egy bolti tolvaj nagyobb büntetést kap.
Kivéve persze a fideSSes kiflicsucskot, ő államtitkár lett.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lampa laz
Mi van itt újabban, pedofilokat, nőverő szadistákat mentenek fel, milliárdokat ellopó, költségvetési csalást elkövető politikusok ügyeit sikálják el, gyilkosokat ejnye-bejnye módon büntetnek, tyúktolvajokat meg évekre bezárnak, miféle ítélkezések vannak itt ... dekázó jucus, hol van az igazság(ügy)??
jancsipapa
@Horizont: Felháborító, botrányos ítélet . ( persze azt végképp nem értem ,hogy az áldozat anyjának miért kellett ,(vagy egyáltalán miért lehetett) ott lenni...
Mrfingusz
Már régen felkellet volna akasztani ezt a férget !
vacsi
Addig húzzák-vonják, amíg már mindenki megfeledkezik róla, akkor helyben hagyják a 4 évet, mert már lassan okafogyottá vált... Pedig én szívesen kipróbálnám, hogy ez a féreg hogy férne be ebbe a szűk aknába (és hogy a bírónő, aki ezt a szánalmas, illetve felháborító ítéletet hozta)?
lampa laz
@Horizont: Jól eltüntették szem elől azt a rohadt férget.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.