Több mint hetven színész, rendező, színházi művész támogatta aláírásával a Színművészeti Egyetem modellváltását lehetővé tevő törvényt. A Palkovics László miniszternek és Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettesnek küldött levélben azt írják: nemzeti kultúránk védelmében kinyilvánítjuk, hogy támogatunk minden olyan átalakítást, amely az egyetemen felhalmozott hatalmas tapasztalatot - továbbfejlesztve azt - nemzeti örökségünk megőrzésének és gyarapításának szolgálatába állítja. A nyílt levelet teljes egészében közöljük.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@Málna: ...mindig ezzel a buta dumával próbálod leállítani a vitapartnered, mikor érzed, hogy már neked is kínos a saját butaságod.
Jól van, nem kínozlak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
Ezek a buta lipsik képtelenek vitára, csak személyeskedni akarnak...olyan Kuglik...
Aki Én
@Málna: Ahogy elnézem, az itt fórumozók kb 80 %-a már rájött, hogy buta vagy. Én sem mondhatok mást. Hálátlan feladat a tiétek, folyamatosan szembe menni a forgalommal.
Te miért nem valami fideszes oldalon osztod az észt, ott imádnának.
Málna
@Aki Én: Az itt fórumozók 80%-a buta. Ennyit erről.
Aki Én
@Málna: ...mit sem ér a butaság, rosszindulat nélkül. Ha tudnád, hogy buta vagy, nem lennél buta. Látod, téged itt imádnak. Gondolom általában ez a jellemző a környezetedben, ezért evett ide a fene. Hajrá, én drukkolok neked, legyen ebben sok örömöd!
namihami
""Nomen est omen"" A fidesz-cirkusz kedvenc háziszinészei és társulati tagjai.
Eléjük tették az ívet és szóltak, hogy itt a bérlista, lehet aláírni. Hát, megtörtént.
@Horizont: Sajnos, úgy van, ahogy írod. Szerepel rajta néhány szinész is, de a többi pusztán ""szinész"". Ez van, amikor a gyomor korgása felülírja a lélek rezdülését. Ez egy Szapora Jobinál nem hír, de ezen a listán, ha nem is sok, de van néhány név, ami mostantól sajnos ott lesz. És lesz egy csomó olyan is, amelyikről egy esetleges kurzusváltás (csekély valószinűség van rá) esetén gyorsan ki fog derülni, hogy csak "" becsapták"" őket. Orbáni szélkakas-effektus...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.