Több mint hetven színész, rendező, színházi művész támogatta aláírásával a Színművészeti Egyetem modellváltását lehetővé tevő törvényt. A Palkovics László miniszternek és Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettesnek küldött levélben azt írják: nemzeti kultúránk védelmében kinyilvánítjuk, hogy támogatunk minden olyan átalakítást, amely az egyetemen felhalmozott hatalmas tapasztalatot - továbbfejlesztve azt - nemzeti örökségünk megőrzésének és gyarapításának szolgálatába állítja. A nyílt levelet teljes egészében közöljük.

(Forrás: origo.hu, Horizont által)

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Soha nem hittem, hogy az origóról küldök be bármit. Most csak azért tettem, mert végignézve a 70 nevet hát egy kettőtől lehidaltam. Mélyen szomorú...hát itt tartunk. Tövig benyaltak orbánnak. Lelkük rajta. Már káromkodni sincs erőm.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
fideszes gyökér
@Málna: éljen orbánviktorcigány, a magyarok kétharmada!
Aki Én
@Málna: ...mit sem ér a butaság, rosszindulat nélkül. Ha tudnád, hogy buta vagy, nem lennél buta. Látod, téged itt imádnak. Gondolom általában ez a jellemző a környezetedben, ezért evett ide a fene. Hajrá, én drukkolok neked, legyen ebben sok örömöd!
namihami
""Nomen est omen"" A fidesz-cirkusz kedvenc háziszinészei és társulati tagjai.
Eléjük tették az ívet és szóltak, hogy itt a bérlista, lehet aláírni. Hát, megtörtént.
@Horizont: Sajnos, úgy van, ahogy írod. Szerepel rajta néhány szinész is, de a többi pusztán ""szinész"". Ez van, amikor a gyomor korgása felülírja a lélek rezdülését. Ez egy Szapora Jobinál nem hír, de ezen a listán, ha nem is sok, de van néhány név, ami mostantól sajnos ott lesz. És lesz egy csomó olyan is, amelyikről egy esetleges kurzusváltás (csekély valószinűség van rá) esetén gyorsan ki fog derülni, hogy csak "" becsapták"" őket. Orbáni szélkakas-effektus...
Horizont
@Aki Én: Annyira fárasztó ez a buta némber. És meg van győződve egy csomó faszságáról. Hogy azért nem állok szóba vele, mert nem tudok válaszolni a kérdéseire és kényelmetlenül érzem magam. Én...miatta :)) Mit képzel tényleg magáról ez a hülye picsa? Nem pazarolok semmit az ilyen agyatlan fidesz nyaloncokra. Még elbízná magát ...jobban :DDDD
fideszes gyökér
@Málna: orbán viktor a haza megmentője, aki ráadásul demokratikus is!
Ilyen megválasztott császárkirály.
Mindig a magyarok érdekeit nézi.
Nincs egy vasa se.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.