Vádemelés lett az ügyből.

Megkéselte a szakács a panaszkodó vendéget – döbbenetes jelenet a budapesti étteremben

Vádat emelt a Fővárosi Főügyészség egy IX. kerületi gyorsétterem szakácsa ellen, aki egy gyrosszeletelő késsel sebesítette meg egyik reklamáló vendégét.

A főügyészség pénteken azt közölte az MTI-vel, hogy a vádirat szerint még 2018. július 16-án este egy baráti társaság tért be a gyorsétterembe, ahol egyiküket a 27 éves szakács nem szolgálta ki. A vendég ezt sérelmezte, a panaszkönyvet kérte, de ezt megtagadták tőle.

A szóváltásba bekapcsolódott a társaság egy másik tagja is – a későbbi sértett – aki azután kifelé menet a pulton talált fóliatekercset a vádlott felé dobta. Erre a szakács egy 35 centiméter pengehosszúságú, a készülő gyroshús vágására használt késsel a sértett fejére csapott, akinek a bal szemöldökétől a tarkójáig csontig hatoló vágott sérülése keletkezett.

Bár a sérülés 8 napon belül gyógyuló, a sértett életveszélyesen is megsérülhetett volna, ezért a főügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntett kísérlete miatt emelt vádat.

A vádlott szabadlábon védekezik, az ügyészség a vádiratban 2 év, 4 év próbaidőre felfüggesztett szabadságvesztés kiszabását indítványozta arra az esetre, ha a bírósági ülésen beismeri tettét és lemond a tárgyalás jogáról – áll a közleményben.

Forrás: MTI

Kép: Pixabay

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ronin2
"késsel a sértett fejére csapott, akinek a bal szemöldökétől a tarkójáig csontig hatoló vágott sérülése keletkezett."...
"Bár a sérülés 8 napon belül gyógyuló, a".
Akkor az nem is kés volt,hanem sarló?!.

No,azért megnézném azt a majdnem megskalpolt fejet,amelyik 8 napon belül meggyógyult.
Hülyefirkász.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kokopelli
...a "világhírű magyaros vendéglátás"?...nem ismertem meg soha!
Gyütt Mönt
Nem volt ott egy doktori címmel rendelkező biztonsági őr?
simmering73
Jópofa ez a mai ítélkezési gyakorlat: Ha beismerem és nem kérek tárgyalást mehetek, ha nem, akár életfogytot is kaphatok. Most akkor bűnös ez a tetű vagy nem - tisztelt bíróság.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.