Vádemelés lett az ügyből.

Megkéselte a szakács a panaszkodó vendéget – döbbenetes jelenet a budapesti étteremben

Vádat emelt a Fővárosi Főügyészség egy IX. kerületi gyorsétterem szakácsa ellen, aki egy gyrosszeletelő késsel sebesítette meg egyik reklamáló vendégét.

A főügyészség pénteken azt közölte az MTI-vel, hogy a vádirat szerint még 2018. július 16-án este egy baráti társaság tért be a gyorsétterembe, ahol egyiküket a 27 éves szakács nem szolgálta ki. A vendég ezt sérelmezte, a panaszkönyvet kérte, de ezt megtagadták tőle.

A szóváltásba bekapcsolódott a társaság egy másik tagja is – a későbbi sértett – aki azután kifelé menet a pulton talált fóliatekercset a vádlott felé dobta. Erre a szakács egy 35 centiméter pengehosszúságú, a készülő gyroshús vágására használt késsel a sértett fejére csapott, akinek a bal szemöldökétől a tarkójáig csontig hatoló vágott sérülése keletkezett.

Bár a sérülés 8 napon belül gyógyuló, a sértett életveszélyesen is megsérülhetett volna, ezért a főügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntett kísérlete miatt emelt vádat.

A vádlott szabadlábon védekezik, az ügyészség a vádiratban 2 év, 4 év próbaidőre felfüggesztett szabadságvesztés kiszabását indítványozta arra az esetre, ha a bírósági ülésen beismeri tettét és lemond a tárgyalás jogáról – áll a közleményben.

Forrás: MTI

Kép: Pixabay

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ronin2
"késsel a sértett fejére csapott, akinek a bal szemöldökétől a tarkójáig csontig hatoló vágott sérülése keletkezett."...
"Bár a sérülés 8 napon belül gyógyuló, a".
Akkor az nem is kés volt,hanem sarló?!.

No,azért megnézném azt a majdnem megskalpolt fejet,amelyik 8 napon belül meggyógyult.
Hülyefirkász.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
3dwhite
Sajnos ez màr benne volt a pakliban.
kokopelli
...a "világhírű magyaros vendéglátás"?...nem ismertem meg soha!
Gyütt Mönt
Nem volt ott egy doktori címmel rendelkező biztonsági őr?
simmering73
Jópofa ez a mai ítélkezési gyakorlat: Ha beismerem és nem kérek tárgyalást mehetek, ha nem, akár életfogytot is kaphatok. Most akkor bűnös ez a tetű vagy nem - tisztelt bíróság.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.