Hollik István karcosat nyilatkozott.

A Fidesz szerint azért nem értett egyet az ellenzék a költségvetéssel, mert nem érdekli őket a magyar emberek sorsa

A baloldal nem szavazta meg a 2021. évi költségvetést, ezzel ismét bizonyította, hogy nem érdekli a magyar emberek sorsa – hangsúlyozta a Fidesz kommunikációs igazgatója a közösségi oldalára pénteken feltöltött videóban.

Hollik István kiemelte: a pénteken elfogadott költségvetés a gazdaság újraindításáról, a munkahelyek megvédésről szól, a járványügyi készültség fenntartása mellett.

"A baloldalnak 2009-ben az volt a válasza az akkori válságra, hogy megsarcolta a magyar embereket és további terheket rakott a vállukra" – fogalmazott. Hozzátette: ezzel szemben a Fidesz-KDNP úgy kezeli a koronavírus által okozott válsághelyzetet, hogy segít az embereknek és a magyar vállalkozásoknak.

Hollik István ismertetése szerint ezért a jövő évi költségvetésben szerepel a 13. havi nyugdíj visszaépítése és a nyugdíjprémium, továbbá jövőre a tankönyvek már teljes körűen ingyenesek lesznek. Emellett tovább bővül a családok támogatása, 2021. július 1-jétől a csecsemőgondozási díj a bruttó bér 70 százalékáról 100 százalékra nő, a közszférában pedig jövőre 390 milliárd forinttal több jut a bérekre, mint idén. Folytatódik az adócsökkentés is, a kisvállalati adó, a kiva 11 százalékra csökken.

"A baloldal ma nemmel szavazott a költségvetésre, így nemet mondott ezekre az intézkedésekre is" – jelentette ki a kommunikációs igazgató.

Hollik István szerint a baloldalnak egy szempontja van, "megtámadni mindent, amit a Fidesz-KDNP csinál", és "ha mi igent mondunk, ők biztosan nemet".

A politikus szerint ahogy a baloldal nem segítette a járvány elleni védekezést, "úgy most sem érdekli őket, hogy az ország költségvetése hozzájáruljon az emberek védelméhez és a gazdasági kihívások megoldásához".

"Nekünk viszont továbbra is Magyarország az első. Mi azért szavaztuk meg a költségvetést, mert az segít abban, hogy a koronavírus-járvány után Magyarország minél hamarabb újra a növekedés útjára tudjon lépni" – hangoztatta Hollik István.

Forrás/Kép: MTI/Kovács Attila 

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
A 133 bátor ember egyike, aki bársonyhokedli várományosként így építgeti karrierjét:
.
hu.wikipedia.org/wiki/Hollik_Istv%C3%A1n
.
----- Politikai akciói
.
""""2018. június 12-én az Amnesty International Magyarország nevű emberjogi szervezet lejáratása céljából a szervezet irodájának ajtajára egy "Bevándorlást támogató szervezet" feliratú matricát ragasztott. Ezt a cselekedetét néhány nappal később egy párttársa Hölvényi György hazugságnak nevezte, annak ellenére, hogy Hollik István az akciót nyilvánosan egy sajtótájékoztatóval együtt hajtotta végre."""
-----------------------------
.
Hááát! Nem ő az első, aki ilyen hőstettel került be őfélesége pikszisébe, szerencséjére a nebulóknak!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Józsipapa
" Nekünk viszont továbbra is Magyarország az
első. " - MINÉL TÖBBET LOPNI !!!
MÉG !!! MÉG !!! MÉG!!!
justhpeter
Annál nagyobb provokáció nincs, mint amikor a kormánypárt és a kormány nevében a Hülye Hollik és a Dörmögő Dömötör szólal meg. Ugyanis 1 bittel csak provokálni lehet.
solidedge
A Fideszt a helyén kell kezelni. Nincs jelentőségük.
ómió
Efftársilag? Őszintén? Bár a kettő kizárja egymást, de tényleg nem!
namihami
A holliki mondandó egyetlen értelme:: ""Ekkora halat fogtam!"""
És az igazságmagva is pontosan ugyanannyi.
advocat
Kellene szólni a FIDESZNEK, hogy ez az ország még nem Észak-Korea! Egyelőre. Ott 150 (?) százalék lenne az elfogadottság! Éljen Kim Dzsong Viktor! És Hollik is, a tesó!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.