A Balaton már rég nem a „magyar tenger”, főleg nem „néplavór”. A NER oligarchái teszik rá a kezüket a környék legértékesebb területeire. A 444.hu egy újabb, egészen elképesztő példára akadt egy olvasó segítségével. A tihanyi hegy oldalába vájtak már egy akkora gödröt, hogy az egész apátság elveszne benne. Hivatalosan, papír szerint egy mezőgazdasági épület lesz ott, igaz, hogy majd 400 négyzetméteres. Azt, hogy ki pusztítja ott a tájat, a 444.hu sem írhatta meg, miután nem közszereplő az illető. Tihany külterületéről van szó, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a tóra. Ilyen helyen elvileg lakóépület, nyaraló nem épülhet, fürdőmedence meg különösen nem. Olyan kisebb építményt, amely szerszámok tárolására alkalmas és akár aludni is lehet benne, olyat fel lehet húzni. És itt a kulcsa történetnek. A 2017-es építési törvény szerint az építkezések egy része nem engedélyköteles. Amihez engedély kell, azt sem ellenőrzik. Az egész hatósági eljárás nem az önkormányzatokhoz tartozik, amelyek...

(Forrás: klubradio.hu, Horizont által)

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
A törvények, jogszabályok szarok, csak a NER tagoknak és seggnyalóiknak jók.
Mindent megtehetnek. Nincs se isten se ember amelyik megállítaná őket. Tarolnak, pusztítanak és maguknak mindent. Még, még és még. Bár a sírba egy sem viszi majd magával, de a harácsolással nem lehet megállni. Egy vigasztal, hogy ezek sem örökéletűek. Mind megdöglik egyszer. A koporsó vagy az urna és ahová elkaparják őket ugyanakkorra lesz mint másnak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Horizont
@Nyírfa: Igen! Annyira szomorú ez az egész. Az is, hogy bármit megtehetnek. Ők nem élnek a helyzettel hanem visszaélnek. Annyi pénzük van bárhol építhetnének ahol lehet, de nekik Tihany kell, mert ők különbek. Vagyis annak hiszik magukat.
Horizont
@Málna: nekem most is jó te szerencsétlen szánalmas hülye picsa.
Nyírfa
@Horizont: Adtam magamnak is egy tetsziket, nem direlkt, hanem , rossz szokása szerint ugrik a gépem.
Na, mindegy. Elolvastam a 444 cikkét is, megnéztem a felvételt. Azt érzem, amiről Te is írtál: szomorúságot.
És folytatódik a Balaton kisajátítása, újabb és újabb szállodákkal, kikötőkkel, fakivágásokkal. Ha a hegyet volt merszük megbontani, ugyan mi tarthatja vissza őket? Mert nagyon úgy néz ki, hogy a magyarok hazafisága nem terjed ki a szülőföldjük gondozására.
görbetükör
Pusztul az ország, pusztulnak valós értékeink. Mert pusztítják. :(
Horizont
@Nyírfa: Először felháborodik az ember aztán letargikus mély szomorúságba kerül. Én hülye azt hittem hajdanában- danában hogy 2020-ra szép új világ lesz. Hát nem lett. Sőt...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.