Járatonként 72 millió forintba is kerülhetett, hogy a Wizz Air egészségügyi eszközöket szállított Magyarországra.

A Népszava közérdekű adatigénylés nyomán megtudta:

tavasszal mintegy 4,713 milliárd forintot fizetett a kormány a Wizz Air-nek 65 olyan járat után, amely egészségügyi eszközöket és védőfelszerelést hozott Kínából Magyarországra.

A lap azt írja, ez nem a végösszeg, hiszen a légitársaság legalább száz alkalommal szállított egészségügyi védekezéshez szükséges eszközöket Kína és Magyarország között. Azt nem közölte a Külügyminisztérium a Népszavával, hogy mennyit fizettek ki végül a Wizz Air-nek összesen, de a lap kalkulációja szerint

a járatok átlagos költségét alapul véve 7,2 milliárd forint is lehetett a végösszeg.

Több mint ötmilliárd forintba kerülhetett a kínai egészségügyi eszközök szállítása

A lap kereste a Wizz Air-t is, ám a társaság azt közölte, hogy a szerződések értéke üzleti titoknak számít. Azt ugyanakkor a cég már korábban közölte, hogy a kormány kereste meg a céget a Magyarország és Kína közötti légi híd kialakításának lehetőségével.

A Külügyminisztérium arra a kérdésre nem válaszolt, hogy miért a személyszállító gépekkel rendelkező Wizz Air-t keresték meg, így azt sem tudni, miért nem teherszállításra specializálódott logisztikai cégeket bíztak meg a feladattal.

A Népszava egyébként április 23-án élt közérdekű adatigényléssel, a tárca pedig – a járványhelyzet idején 45 nappal kitolható válaszadási határidőt is kihasználva – július 3-án válaszolt a lapnak.

Cikk- és címlapkép: MTI/Czeglédi Zsolt

(nepszava.hu)

78 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Na de mi került egy lélegeztető gépen darabonként 19 millió Ft-ba, amikor az európpai beszerzési átlag ár 3,5-4 millió Ft/db.
És azt sem tudjuk, hogy ebből a 10 ezerból mennyi a ténylegesen egészségügyben használható berendezés- és mennyi az ún. sima légzést segitő készülék. Igy még érdekesebb a fenti ár. Vajh hol éesz a legközelebbi toporzék villa, amely alkalmas lesz arra, hogy ott fogadja a külügyminiszternek csúfolt a külföldi diplomatákat.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Yoda69
Ezek a rohadt geci fideSS maffiozok meg ezt is megmutyiztak.
Eriksson
"A Külügyminisztérium arra a kérdésre nem válaszolt, hogy miért a személyszállító gépekkel rendelkező Wizz Air-t keresték meg, így azt sem tudni, miért nem teherszállításra specializálódott logisztikai cégeket bíztak meg a feladattal."

Talán azért, mert a Wizz Air légitársaság magyar érdekeltségű, s az utasforgalom leállásával erre észszerű alkalom adódott, továbbá a magyar kormánynak nem volt saját teherszállítási kapacitása.
kereső
Na de mi került egy lélegeztető gépen darabonként 19 millió Ft-ba, amikor az európpai beszerzési átlag ár 3,5-4 millió Ft/db.
És azt sem tudjuk, hogy ebből a 10 ezerból mennyi a ténylegesen egészségügyben használható berendezés- és mennyi az ún. sima légzést segitő készülék. Igy még érdekesebb a fenti ár. Vajh hol éesz a legközelebbi toporzék villa, amely alkalmas lesz arra, hogy ott fogadja a külügyminiszternek csúfolt a külföldi diplomatákat.
kereső
Aztán meg azt is csiripelik a repülőtér tájékáról, hogy sok-sok dobozkát ki sem csomagoltak, hanem innen egyenesen ment külföldre.Hogy hová???És kinek??? Többek között az a szállitmány is, amelyet orbán személyesen fogadott a reptéren, és nagy büszkén pózolt vele.
ómió
Pedig "mi efftársi segíjt" lehetett volna ebből lenyulni!
namihami
@Eriksson: A személyszállító és teherszállítógépek között azért van egy nem elhanyagolható különbség. Mégpedig a kialakítás.
Az ugye nyilvánvaló, hogy egy eleve fuvarozásra szánt gép belső tere (már csak a csomagok elhelyezése okán is), de másként van kialakítva, mint a személyszállító. Ezzel egyetemben a kapacitása is nagyságrendekkel több. Ha ki is szedik az üléssorokat (plusz költség), a szállítmányok elhelyezése, mennyisége, rögzíthetősége akkor se azonos a két géptipuson. Vajon hány fuvarnyi (és anyagi) különbség adódott a két rendszer eltérése miatt? Hogyan és mennyi ""alkotmányos költség"" lett ebből IS?
A WizzAir csak valami ""haveri"" bónuszon keresztül kerülhetett ebbe a buliba, amiről nekünk vagy soha vagy csak évek múlva fogunk némi tudást csepegtetni.
RonaGyuri
@Eriksson: már mitől is lenne magyar érdekeltségű???

'Wizz Air Holdings Plc is a United Kingdom-based airline company.'!!! =))
namihami
@Eriksson: Ahogy minden üzletüket. ""Alkotmányos költség""--rendszerrel.
Eriksson
@RonaGyuri: A Wizz Air Hungary Légiközlekedési Zrt. egy magyarországi székhelyű diszkont légitársaság, melynek tulajdonosa a Jersey szigeten bejegyzett Wizz Air Holdings. Központi irodája Budapesten található, míg cégközpontja üzleti megfontolásból Genfben. Wikipédia
Ügyfélszolgálat: 06 90 900 555
Elnök-vezérigazgató: Váradi József (2003. szept.–)
Székhely: Budapest
Alapító: Váradi József
Alapítva: 2003. szeptember, Budapest
Eriksson
@namihami: Könnyű az ilyen kifejezésekkel dobálózni, bizonyosság nélkül.
namihami
@Eriksson: Bocs, de melyik kifejezésre gondolsz? Az ""alkotmányosra""?
Mert az nemcsak dobálózás, az már évek óta bírósági itélet tárgya. A Woldemort Nagyúr dobta be a köztudatba, ő pedig (ha emlékeim nem csalnak) nem köthető szorosan a baloldalhoz.
RonaGyuri
@Eriksson: te óriási tévedésben vagy az csak a magyarországi képviselete!!! SOKKAL KEVÉSBÉ MAGYAR mint pl. a CEU!!! =))
namihami
@Eriksson: Ez nem az én koncepcióm. Ez a magyar bíróság koncepciója, sőt jogerős itélete volt. És nincs köztük rokonom. Még igazságügyminiszterasszonyi szinten sem...
Eriksson
@namihami: Mármint a Woldemort üggyel kapcsolatban? Akkor jó.
RonaGyuri
@Eriksson: már megint korlátolt vagy, lassan mondom hogy te is értsd ez csak a Mo-i részlege!!!
namihami
@Eriksson: Akkor tedd mellé a Kósát IS, Mr. 20%... Vagy az adriai csónakost (tudod a B@szógép)...
Esetleg a ""drnemvoltközgyűlés""... és nincs vége a sornak
kereső
@RonaGyuri: Már megint hagyjátok magatokat a nagy terelő kutyustól terelni- el a valódi problémától.Nagyon érti.
Eriksson
@RonaGyuri: Mintha azt írtam volna 09:31-kor, hogy a "Wizz Air légitársaság magyar érdekeltségű". Lehet, hogy az "IS" lemaradt s ezért kalandozol kizárólag az UK felé?
Ha nem sikerült megnyitnod a linket, ide másolom az összes érdekeltséget:

A Wizz Air-vállalatcsoport

Wizz Air Hungary Ltd. (székhely: Laurus Offices, Kőér u. 2./A, B épület, H-1103 Budapest, Magyarország; cégjegyzékszám: 01-10-140174).
Wizz Air Holdings Plc. (székhely: 44 Esplanade, Saint Helier, Jersey JE4 9WG, cégjegyzékszám: 103356).
Wizz Air UK Ltd. (székhely: Main Terminal Building, London Luton Airport, Lu2 9ly, Luton, Egyesült Királyság; cégjegyzékszám: 10982241).
WA Pilot Academy Spólka z ograniczona Odpowiedzialnoscia (székhely: ul. Jasna 26, 00-054 Varsó; cégjegyzékszám: KRS 0000674609).
Wizz Air Bosnia LLC (székhely: Tuzla International Airport, utasterminál, első emelet – 12-es szoba, Gornje Dubrave b.b., 75270 Zivinice, Bosznia-Hercegovina; cégjegyzékszám: MBS: 32-01-0083-15).
Wizz Aviation Professionals S.R.L. (székhely: Bd. Dacia 49/8, Chișinău, MD-2062, Moldovai Köztársaság; cégjegyzékszám: n.a.).
Eriksson
@namihami: Helyben vagyunk. Simonkát miért nem emlegeted?
Igaz, egyik sem kötődik a Wizz Air-hez.
Nessy
Könyörgöm, ezen kár polemizálni. A beszerzési árhoz képest, ez aprópénz! Ezt sikerült a "portyázóknak kifürkészni"! Hozsánna nekik, és milliós jutalom!
RonaGyuri
@Eriksson: ne erölködj, mert buta vagy:

A Wizz Air Hungary Légiközlekedési Zrt. egy magyarországi székhelyű diszkont légitársaság, melynek tulajdonosa a Jersey szigeten bejegyzett Wizz Air Holdings.
Málna
@Eriksson: Nem tudtam, hogy a Wizz Air magyar kötődésű cég. Ma is tanultam valamit.
Eriksson
@Málna: Meglepő dolgok szoktak időnként kiderülni. :)))
Málna
@Eriksson: Már utána is olvastam kicsit. Nem tudom, Gyuri bácsinak ez miért nem sikerült.:-)
Eriksson
@RonaGyuri: Azt hiszem innentől a magad szellemi magasságaiban kell, hogy folytasd...
Eriksson
@Málna: Saját kútfője szilárd és megingathatatlan tudáson alapul. Ha belepusztul, akkor is. :)))
cikicakk55
@namihami: ma 10:45
Én is ugyan erre gondoltam. Orbán valamelyik cimbijének,vagy strómanjának van érdekeltsége a Wiz- Air-nál. Ki zárt,hogy más miatt rendelték volna meg legalább 5x-ös feláron ezeket a gépeket. Érdekes,hogy mindenre van pénz,de a munkájukat elvesztett emberek,vagy a csődbe ment kisvállalkozóknak semmi anyagi támogatásra nem futja.
Málna
@Eriksson: Pedig párszor már belepusztult.:-)
szegfue
@Málna: @Eriksson: Nincs szándékomban vitázni ezen, de @RonaGyurinak van igaza...

"Részvényes(ek) adatai
1/2. WIZZ Air Holdings Plc
JE-49Wg Jersey, St. Helier, Esplanade 44
Külföldi cég, szervezet esetén a nyilvántartási szám: 103356
Külföldi cég, szervezet esetén a nyilvántartási hatóság: JFSC Companies Registry (JFSC Társasági Cégnyilvántartás)
Kézbesítési megbízottja: CMS Cameron McKenna Nabarro Olswang LLP Magyarországi Fióktelepe
1053 Budapest, Károlyi utca 12. 3. em.
Cégjegyzékszám: 01-17-000344
EUID: HUOCCSZ.01-17-000344
A részvényes egyedüli részvényes.
A változás időpontja: 2019/03/31
Bejegyzés kelte: 2019/03/12 Közzétéve: 2019/03/14
Hatályos: 2019/03/31 ... "
Ez a Cégbiróságon "tárolt" cégkivonata a Wizz Airt Zrt-nek, melyet bárki, bármikor ingyen lekérdezhet. Tehát egyetlen tulajdonosa van a cégnek és az pedig egy külföldi cég. Nekem ne higgyétek el, keressetek rá a Cégbirósági nyilvántartásban.
Rockxy
hát ja, belekerült az tizenötmilliárdba is, vagy mégtöbbe is és még annál is többe.
nehogy már olcsójánososdit játsszunk!
a vizer meg vizer továbbra is.
népszaga
namihami
@Eriksson: Nem egyszer céloztam rá (és olvashattad), hogy én a szocik lopásaival se értek egyet. De itt és most egy fideszes truvájról beszélünk.
És, ami persze nem mellékes (a lopás ténye), az mindkét oldalra igaz. A gondot leginkább az jelenti, hogy mindez a nagyságrendekkel van. Talán emlékszel:: ""talicskával tolták ki..."". Na, orbáni (azért az ő neve a jellemző, mert a tudta és beleegyezése nélkül ezek még fingani se mernek,. ha mégis, akkor végük) szinten nem a talicska, de az összes Wizz Air gép is többfordulót hajtott és hajt folyamatosan végre. És ezt tőlünk (tőled-tőlem-tőle) lopják el. Persze, és azt nem tudhatom, Te hol állsz a sorban...
Yoda69
@Málna: Ezert vitte csodbe a fideSS a MALEV-ot hogy helyet csinaljon WizzAirnek. Capice?
Eriksson
@namihami: Nem szívesen megyek bele az ilyen lopási ügyekbe, mert jövő hétig lehetne sorolni az egyes pártokhoz kötődő "mutyikat". Tehát jobb, ha el se kezdjük, mivel az ilyen szájtépéseknek, akarom mondani klavi csapkodásoknak nincsen kézzelfogható haszna, legfeljebb kialakul egy köpködős, anyázós közhangulat. És miért jó az?
csak úgy....
@Eriksson: @Málna: az orbán iránt érzett szerelmetek,vagy mi a franc... vakít! :)
namihami
@Eriksson: Én sem veled, sem másokkal (na jó, kettő azért volt) nem álltam és állok le anyázni. De, és azért legyél már korrekt, a lopási ügyek, úgy számban, mint összegben, nem a baloldal fényes győzelmével végződnének.
Mint írtam, nem szeretném védeni a balosok gennyes gócait (sajnos, ott is akad), de ez az utolsó tíz év (benne a mészárosokkal, vőkkel, kósákkal és társaikkal) messze nem egyezik meg a szoci időszak (szintén elitélendő) lopásainak mértékével. Hol találsz Te pl. baloldali Mészárost (világszinten jegyzett milliárdos 5-6 röpke év alatt) vagy ügyesen beházasodó családtagot, akik mentességet élveznek még a vizsgálhatóság ellen is.
csak úgy....
@Eriksson: pedig pld. a miniszterelnöki vöröl mesélhetnél !
ha történetesen a gyerek a gyurcsány veje lenne,ki sem bírom találni..
marhára szelektív a gondolkodásod.
Nessy
@namihami: Anno a két milliós fizetés "pofátlan" volt, és a két millió feletti rész 98%-s adót vont maga után! Nem kevés akkor nyugdíjba vonuló szívta meg a végkielégítést.
Ma??? Mennyi is az annyi? Persze, azért ma sem mindegy! Mert mindenki egyenlő, de vannak egyenlőbbek! Kéretik nem demensnek nézni mindenkit, aki elmúlt 50 éves!
csak úgy....
az a félelmetes a magyar politikában ,hogy jóformán semmi másra nem kell koncentrálniuk a kormányzó politikusoknak, mint a maguk gyarapodására! a média mossa az agyakat,már gondolkodni sem kell ,-talán már nem is tudnak sokan (maguktól) de arra emlékszik a jámbor,hogy multkor mondták a TV be,hogy a karácsony,márki vagy a botka alkalmatlan !
üres fejek és üres stadionok országa.
csak úgy....
@Eriksson: a gondolkodásra képtelen,mindenbe beletörödös típus...
kereső
Azt irja az ujság( na nem az MTI), hogy lemondott a belügyminiszter, mert túlárazva vettek lélegeztető gépeket, éés kormányválságba sodródott az ország. Itt van ez a szomszédban-Szlovéniában.pedig ottan csak 10 millában számolták a gépek árát. (majdnem fele a magyarnak).A szlovének tüntetnek! Ha bele gondolok, hogy a szlovén elnök orbán kebel barátja ( na ott is azért hülyék vannak, hiszen már ült börtönben a jó ember korrupció miatt), és a wizzair néhány gépét ki sem pakolták, csak épp megmutatták az MTI-nek, és toporzék bejelentette, hogy mennyi érkezett éppen, lehhet hogy a végálllomás ez az ország volt? Ott a rendőrség nyomoz- felbukkan-e végül a magyar szál??? Ha igen, akkor kezdhetünk számolni, hogy ki mennyit nyert ezen a járványon? ( Itthon elszámolták a beszerzést 19mill./db, eladták ugyanazt 10/mill/db???)Összesen háromszáz milliárd került kifizetésre a járványalapból. Meg még el is adtak közel feléért valamennyit. Ki tudja, hány lélegeztető géppet vettek nyilvántartásba egyedileg a katonai hadtáposok??? Azaz ténylegesen mennyi került a Waberers raktáraiba???
Aki Én
@Málna: @Eriksson: Ti ketten együtt még butábbak vagytok. Totál leamortizáljátok egymást. Jó mulatást!
szegfue
@Yoda69: 13:26 Azért az is érdekes, hogy a Wizz Air ZRT ellen 2020. jun. 22-én végrehajtást jegyeztetett be az Air Advisor (lengyel légitársaság) és egy közjegyző (erről nem derült ki, hogy kinek a megbizásából).
csak úgy....
@Szeparepa2: gyakorlatilag odafelé több millió az eu. ba való beutazási engedélytt is küldhettek a kínai kommunista barátaiknak! jobb üzlet mint a letelepedési kötvény...
Eriksson
@namihami: Életem nagyobb részét szoci érában élem le. Kell ennél többet mondanom?
csak úgy....
@Eriksson: gondolod,hogy ez mentesít a kötelezö gondolkodás alól? szerintem nem vagy egyedül,-persze abban biztos vagyok,hogy hasonlóan a támogatásodat élvezte a "szocialista éra" mint most a fidesz! (vakon)
Málna
@Aki Én: Te nem unod még magad? Minden nap ugyanazt írod. Nagyon öreg vagy már? Mert akkor érthető.
csak úgy....
@Málna: gondolod,hogy a kor számít,hogy téged ,@Eriksson:t valaki lebutázzon?
szerintem nektek rozsdás az elmétek csak nem veszitek észre ,már elöre elvakít titeket az augusztus 20. i tüzijáték! :)
tudode
Az aki 3/4 éven belül nem kényszerűlt kórházi ellátásra, fogalma nincs arról, hogy úgy eszközben, mint személyzetben micsoda szegénység van (legalábbis abban az állami kórházban), amelynek a szolgáltatását igénybe kellett vennem (saját gyógyszer, egyebek, rozoga vérnyomásmérők, stb. stb.).
.
Horror az, hogy járvány kitörése kellett ahhoz, hogy az elfűrészelt szakbarbár érzékelje azt, hogy egészségügy is tartozik a felelősségi körébe, annyi kütyüt beszereztetve, hogy egész Európát el lehetne vele látni, betegágy hadgyakorlatot követően!
szegfue
@Málna: 18:59 Tőlem annyit linkelhetsz ide, amennyit csak birsz... el sem olvasom, mert értelmetlen. Én kizárólag, HITELES FORRÁSKÉNT a Cégbirósági kivonatokat fogadom el, mint ahogy egy pályázathoz, támogatási kérelemhez is csak ezt fogadják el.
Málna
@csak úgy...: A korral is járhat, ha valaki nem veszi észre, hogy mindig ugyanazt hajtogatja. Persze lehet simán rögeszme is. Nálad meg önigazolás. Túl sokszor hallottad...:-)
Málna
@szegfue: A Holdingnak is lehet magyar tulajdonosa (és szerintem van is). Az egyik leányvállalat pedig ide van bejegyezve, tehát itt fizet járulékokat.
csak úgy....
@Málna: nem akartam mondani de kibányásztad belölem! te egy gondolkodásra képtelen , meggyözödéses hülye ! a rögeszmék inkább nálad tapasztalhatók és a hiszékenységed lassan beteges! frankón telifosta a buksidat a fidesz,persze az üres fejjekkel könnyü dolga van,volt és lesz!
Málna
@csak úgy...: Mérges lettél. Beletrafáltam, ugye?:-) Nem volt nehéz.
szegfue
@Málna: Ne velem vitatkozz! Egyébként ez nem holding, hanem Zrt. Tudom, hogy nem hiszed el, de akkor vedd a fáradtságot és nézzed meg a Cégbiróság honlapján. Ha annak a bejegyzésnek sem hiszel, akkor ennyi... Sőt nyugodtan kitárgyalhatjátok @Eriksson-nal, hogy "Gyuri bácsinak ez miért nem sikerült"... holott ebben Ti vagytok a tudatlanok.
Málna
@szegfue: Nem vitatkozom, ne ijedj meg, csak leírom, amit tudok. Utánaolvastam, magyar cég, külföldi befektetőkkel.
csak úgy....
@Málna: rád sosem tudnék haragudni és mérges is csak nagyon ritkán vagyok! :)
veheted úgy,hogy megértelek és minden hülyeségedben támogatlak,mert te megérdemled!
ha szerinted cuki pofa a viktor,akkor szerintem is és így tovább! az értelmeddel megbabonáztál..
csak úgy....
@Málna: hurrá! akkor az audi,mercedes,bmw ...is magyar ! :) ha te lennél a titkárnöm,hát nem is tudom mit csinálnék veled...,szerintem kirúgnálak!
Málna
@csak úgy...: A te titkárnőd? Álmodik a nyomor...
Nem nagyon érted a felállást, látom...
csak úgy....
@Málna: ne terelj málna! ha nem lenne ez a járvány,te már butaságból doktorálhattál volna..
Málna
@csak úgy...: Nem tereltem, arra reagáltam, amit írtál. Nem értetted?
Gyütt Mönt
@durbincs: koma, kihúztad a gyufát. Eddig csak te támadtál, de fordult a kocka. Azt olvastam, hogy bedegeci vagy, később meg hogy nem a bede. Akkor csak a geci?
szegfue
@Málna: tegnap 20:04 Mégis mitől kellene megijednem?!
Csak ugy elvileg: Ha egy cég M.o-n müködni szeretne, azt ügyvédi ellenjegyzéssel bejegyeztetik a Cégbiróságon, igy kap magyar adószámot, akárki is a tulajdonosa. Ez nem azt jelenti, hogy "magyar cég külföldi befektetőkkel", hanem M.on müködő külföldi cég. A Te elveid mentén akkor a Győri Audi is magyar cég ugye?
Aki Én
@Málna: mit mondhatnék még, ha ez tény? Buta vagy, minek ezt túlrgozni? Nem, nem vagyok öreg, de ennek nincs is jelentősége, csak a ki agyad miatt keresel mentséget magadnak. Ne erőlködj, már így is mindenki lúzernek tart. Nézz körül. De gyere máskor is, kellesz kontrasztnak.
Málna
@szegfue: Meg szoktál ijedni a vitáktól. Ez tapasztalat.
A győri Audi egy külföldi cég magyar leányvállalata, a Wizz Air viszont egy echte magyar cég.
Málna
@Aki Én: Ha nem vagy öreg, akkor viszont rögeszmés vagy. Engem mondjuk nem zavar, neked ciki.
F_Viktor
Ez bizony hűtlen kezelés, a honvédségi csapatszállító repülőgépek alkalmasak lettek volna a feladatra, hogy ahogyan más országokban is tették!
szegfue
@Málna: Óriási tévedésben vagy! Nem "ijedek meg a vitáktól. Pl. jelen esetben is
még mindig nem vagy hajlandó az egyetlen, hiteles forrást megnézni... egyszerüen tévedhetetlen gondolod Magad még ebben a témában is, mert "olvastál" róluk. Akkor ez szerinted vita?! Nem, mert Te kijelented, amit hiszel és amiről azt gondolod: az a kőbe vésett igazság...egyetlen pillanatig sem vagy hajlandó még csak el sem gondolkodni a dolgon, nemhogy valakinek igazat adjál. Tehát nem futamodok meg, csupán -- ahogy irtam már: az üres kalász fenntartja a fejét, a teli meghajol... Ezzel be is fejeztem a Veled való beszélgetést... További jó egészséget!
szegfue
@F_Viktor: Bizony, ahogy mondod. Én még azt is furcsállom, hogy ez ellen a cég ellen 2 db végrehajtást jegyeztek be a Cégbiróságon, tehát tartozásuk van, amit vagy nem akarnak, vagy nem tudnak kifizetni. Lehet, hogy a magyar kormány a fuvarozási szerződéssel, ill. ennek kifizetésével "megmenti" a céget a felszámolástól?!
Málna
@szegfue: Linkeltem neked, de kijelentetted, hogy téged nem érdekel.
A kalászos hasonlatod meg már elsőre is béna volt, ne írd le többször...
Gyütt Mönt
@durbincs: koma, kihúztad a gyufát. Eddig csak te támadtál, de fordult a kocka. Azt olvastam, hogy bedegeci vagy, később meg hogy nem a bede. Akkor csak a geci?
legott
Orbán masszívan pénzeli a keresztényüldöző kommunista Kínát (Kína nem keresztény nemzet - ha nem tudnák a geci fideszes gyökerek) - csak úgy, mert a hazafias érzelmű buta nácik így tolják 2020-ban, Magyarországon.

Szerinted nem vagyok magyar, mert szarok matyóra, meg a bullshit primitív magyar népzenére?
Szerencsére isten nem személyválogató:
"Ezért nincs mentséged, te ítélkező ember, mert amikor más felett ítélkezel, magadat ítéled el, hiszen magad is ugyanazt cselekszed, miközben ítélkezel! Azt pedig tudjuk, hogy az Isten ítélete igazságosan sújtja azokat, akik ilyeneket cselekszenek. Azt gondolod, te ember, aki ítélkezel azok felett, akik ilyeneket tesznek, holott magad is ugyanazokat cselekszed, hogy akkor te megmenekülsz az Isten ítéletétől? Vagy megveted jóságának, elnézésének és türelmének gazdagságát, és nem veszed tudomásul, hogy téged az Isten jósága megtérésre ösztönöz? Te azonban kemény szívvel és megtérés nélkül gyűjtesz magadnak haragot a harag napjára, amikor az Isten nyilvánvalóvá teszi, hogy igazságosan ítél. Mert mindenkinek cselekedetei szerint fog megfizetni: azoknak, akik állhatatosan jót cselekedve törekszenek dicsőségre, megbecsülésre, és halhatatlanságra, örök életet ad; azoknak pedig, akik viszálykodók, akik ellenállnak az igazságnak, és a hamisságot követik, haraggal és bosszúállással fizet majd. Gyötrelem és szorongás lesz a része minden ember lelkének, aki a rosszat cselekszi"

A viharban sem vagy te buta primitív geci magyarkodó - ahogy próbálsz kisajátítani magadnak mindent...
Valójában egy sehonnai bitang vagy - aki még mindig tök hülyén a származását kutatja, hogy honnan is jött...
Egy identitászavaros sehonnai bitang kis geci vagy!

Mindent lenyúltatok, minden a tiétek, de még mindig féltek mindentől és mindenkitől.
Szánalmasak vagytok!
Nekünk semmi közünk egymáshoz - ez biztos !!!
Vigyed a kokárdát, a nemzeti WC-t - minden a tiéd lehet.
De az van, hogy közben a lelked Sátáné - így végül minden a Sátáné: a kokárda, meg a...
legott
www.youtube.com/watch?v=pmJqFogvX-c

Geccci !!!

Azt hiszed meg van mindened? Nincs semmid. meztelen vagy.

Geccci !!!

Jézus saját kezűleg fog elpusztítani téged, darabokra szaggatva, kifolyatva a véred.

Geccci !!!

Feltámadsz, geccci? Jó. A végső ítéletkor Jézus atyja, maga Isten fog darabokra szaggatni, és örökre kitörölni az élők sorából - még a neved is. Mintha soha nem léteztél volna.

Ez szeretet? Igen! Az isten szeretők iránt. Eltűnik a gonosz, és soha többé nem mérgezi romlottsággal a földet, a földön élőket.
Eltűntök örökre, mintha sosem léteztetek volna, "még az emléketek is elfelejtődik"...

Tombolj geci magyarkodó, verd a dobot, sirasd sámán a sosemvoltot!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.