Békesi László volt pénzügyminiszter közösségi oldalán drámai hangon, de a tőle megszokott szakszerűséggel elmélkedik a gazdasági és társadalmi újraindításnak nevezett kormányzati káoszról, a szétzuhanó szénakazalként összelapátolt tervekről. 

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@Béla333: nem akarlak megsérteni, mindenkinek tisztelem az elveit! Azért ne feledd, hogy több helyen pont az LMP helyett lett / maradt kormánypárti képviselő! Náluk is "megmérette magát", könnyűnek találtatott, így maradt a régi kormánypárti képviselő. Aztán listáról vörös szőnyegen sétált be a parlamentbe.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
Békesi kimondottan rokonszenves, és abszolút meg tudom érteni.
Nessy
@Nyírfa: Én is tökéletesen egyetértek vele. Ma nem igazán szeretne az idős emberek nagy része fiatal kenni, mint anno.
Béla333
@Nessy: 10.25
Hagyni kellett volna az LMP-t, nem gyalázni. Elég lett volna annyi, hogy ne az LMP-ben lássa az MSZP/DK a fő ellenséget, hanem a Fideszben.
Nézd meg: az akkori 2 társelnök (Hadházy és Szél) ma az ellenállás, az ellenzék motorja. Akkor meg annyi mocskot kaptak az ellenzéktől, hogy még a Fidesztől sem kaptak annyit.
Egy kis gondolkodással lett volna megoldás '18-ban, de voltak akik csak az ellenzéki dominanciára hajtottak.
Ez van, az a hajó már elment...
Béla333
@Nyírfa: 10.36
Igen! Hittem az LMP-ben és bíztam abban, hogy a többi ellenzékinek is a legfontosabb nem az, hogy ők mondják meg, hogy ki hová álljon az ellenzéki térfélen, hanem a Fidesz leváltása.
Lehet, hogy elfogult voltam az LMP-vel, de te/ti sem voltatok tárgyilagosak velük szemben.
Elég lett volna hagyni, hogy bizonyos dolgokban úgy döntsenek, ahogy akarnak, de a Bolgár Gyuri bácsitól kezdve Kálmán Olgán keresztül az akkor még ellenzéki sajtó és a többi párt politikusa bennük látták a legfőbb ellenséget, mert nem úgy gondoltak bizonyos dolgokat, ahogy ők.
Mertek gondolkodni és dönteni. Ez nem megy a mai szekértáborok között.
Így most együtt szidhatjuk a maffiát... Legalább ennyi.
Nessy
@Horizont: Azt hiszem, nem vagy egyedül. :-(((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.