Máig kétséges, hogy vajon kizárólag Sz. Attila felelős-e a dúsgazdag üzletasszony haláláért, az egykori nyomozó tagadja a gyilkosság elkövetését.

Sz. Attila a bíróságon tagadta bűnösségét, ám a férfi életfogytiglani börtönbüntetést kapott első fokon. Korábban a férfinek tudomására jutott, hogy az 52 éves asszony, T. Jánosné és férje között elmérgesedett a viszony és elszámolási vitában álltak egymással. A férfi ezt kihasználva akart pénzt keresni – írta meg a Bors.

Tagadja bűnösségét az exrendőr, aki élve temethetett el a milliárdos üzletasszonyt

Sz. Attila megfenyegette és meggyilkolta a feleséget. Újlengyel és Újhartyán között ásott egy sírgödröt, ahova kicsalta az asszonyt. Először ütni kezdte, majd késsel többször és több helyen is megszúrta. Végül a haldokló nőt élve temette el a gödörbe.

Bár az egyelőre tisztázatlan, hogy a férfi egyedül követte-e el a szörnyűséget, Sz. Attila az utolsó szó jogán is ártatlanságát bizonygatta.

Nem vagyok gyilkos, semmi közöm nincs ehhez

– magyarázta a bíróságon.

Cikk- és címlapkép: Pixabay

(borsonline.hu)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
Talán húsz év múlva kiderül az igazság.
Vagy akkor sem.
jesz
@görbetükör: nem derülhet ki, mert megtanulta a faszi, hogy tagadni...tagadni...tagadni...abból nem származhat baj.
Gyütt Mönt
@durbincs: koma, kihúztad a gyufát. Eddig csak te támadtál, de fordult a kocka. Azt olvastam, hogy bedegeci vagy, később meg hogy nem a bede. Akkor csak a geci?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.