Magatehetetlen férfitól vették el értékeit.

Renátó és tini haverja kifosztották az úttest szélén fekvő atomrészeg embert Siófokon

A rendelkezésre álló adatok alapján 2020. július 4-én hajnalban, az akkor még ismeretlen tettesek Siófokon, a Glatz Henrik utcában egy az úttest szélén – ittassága miatt magatehetetlenül – fekvő férfi nadrágjából eltulajdonították a sértett pénzét, bankkártyáját és iratait – olvasható a rendőrség hivatalos honlapján.

Az eljárás során a rendőrök látókörébe került Ny. Renátó és fiatalkorú társa, akiket még aznap elfogtak és előállítottak a Siófoki Rendőrkapitányságra. A nyomozók a 19 éves és a 16 éves helyi lakosokat – bűnügyi őrizetbe vételük mellett – kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

(police.hu)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gyütt Mönt
@durbincs: koma, kihúztad a gyufát. Eddig csak te támadtál, de fordult a kocka. Azt olvastam, hogy bedegeci vagy, később meg hogy nem a bede. Akkor csak a geci?
Nessy
@Kookas: Valószínűleg! Ettől függetlenül őrizet, legalább 30 napra. Az ítélet koruk miatt úgy sem lesz visszatartó erejű a jövőre nézve.
vacsi
"Renátó és tini haverja" - nem inkább két mocskos ...?!
Gyütt Mönt
Ilyen esetben a szülőket nagyon megbüntetném a nevelés elmulasztása miatt. Otthon kell beléjük nevelni a másik ember tiszteletét és a tulajdon sérthetetlenségét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.