Fokozott ellenőrzés Siófokon.

Száz rendőr, köztük lovasjárőrök razziáztak Siófókon, itt a videó az akcióról

Az idegenforgalmi szezonban a város lakossága a többszörösére duzzad, megnövekedett látogatói létszám és éjszakába nyúló rendezvények jellemzik a sétányt és környékét – olvasható a rendőrség honlapján.

Száz rendőr, köztük lovasjárőrök razziáztak Siófókon, itt a videó az akcióról

A rendőrség az évnek ebben az időszakában alapvetően megerősített létszámmal van jelen, és az önkormányzattal, társszervekkel, polgárőrséggel szorosan együttműködve hajtja végre feladatait. Az egyenruhások a közrend és közbiztonság fenntartása mellett segítséget nyújtanak a hozzájuk forduló magyar és külföldi állampolgároknak egyaránt, valamint jelenlétükkel erősítik a helyi lakosok és a turisták szubjektív biztonságérzetét.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a Készenléti Rendőrség és a társszervek segítségével 2020. július 4-én 22 óra és július 5-én 6 óra között összehangolt rendészeti és bűnügyi ellenőrzéseket hajtottak végre Siófokon, a Petőfi sétányon. A művelet célja a jogsértő cselekmények elkövetésének megelőzése, felderítése, megakadályozása, illetve megszakítása volt.

(police.hu)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gyütt Mönt
@durbincs: koma, kihúztad a gyufát. Eddig csak te támadtál, de fordult a kocka. Azt olvastam, hogy bedegeci vagy, később meg hogy nem a bede. Akkor csak a geci?
tudode
Ott, ahol keresni valója lenne a rendőrségnek ott bezzeg nem keresnek, kutatnak, ott ahol milliárdok tűnnek el a közvagyonból-, pénzből
.
Például:
.
----- Így tűnnek el milliárdok ((((.Nagyjából 193 000 találat (0,45 másodperc) ))))
.
www.google.com/search?q=%C3%8Dgy+t%C3%BCnnek+el+milli%C3%A1rdok&oq=%C3%8Dgy+t%C3%BCnnek+el+milli%C3%A1rdok&aqs=chrome..69i57.10744j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
Az más, hogy azok a milliárdok törvényesítetten válnak narancsköddé, amelyekben benne van a rendőrök teljesítményük arányában meg nem kapott jövedelmük is!
.
TABU országban a szórakozni vágyó fiatalokat molesztálják, ahelyett, hogy az egoista állam gondoskodna kultúrált szórakoztatásukról. Mint pl. az átkosban utcabállal, és egyéb szórakozási lehetőséggel a szegény családok tinii számára, min pl.
.
A Kádár rendszerben a hetenkénti utcabállal
.
www.youtube.com/results?search_query=Utcab%C3%A1l
.
Egyedül a Fidelitasz, és a Felház gyűjti azokat a fiatalokat, akiknek a sorsa agymosás lesz!
.
www.youtube.com/results?search_query=orb%C3%A1n+%C3%BCzenete+a+fiataloknak
.
Úgy, hogy időnként őfélesége üzenget a fiataloknak, hogy ezt kell tenni, azt kell tenni, de nem gondoskodik a fiatalok szabadidejének kultúrált értelmes eltöltésével, csak össze, vissza üzenget, általában mindennek az ellenkezőjét!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.