Egy férfi tett feljelentést ismeretlen személy ellen, aki 2020. március 28. és március 30. között megbontotta a Pusztahencse külterületén levő gyümölcsöst határoló kerítést, és a területről ellopott kettő fából készült mobil illemhelyet.

Megtagadta a vallomástételt a pusztahencsei WC-tolvaj asszony

A cselekmény elkövetése kapcsán rövid időn belül a nagydorogi rendőrök látókörébe került egy pusztahencsei nő, akit a nyomozók elszámoltattak és a településen levő ingatlanjainak udvarán megtalálták az ellopott WC-ket, melyek közül az egyiket már összedarabolták – írják a rendőrség honlapján.

Az asszonyt gyanúsítottként hallgatták ki lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A nő nem tett vallomást, azonban arra nem adott magyarázatot, hogy az építmények hogy kerülhettek a tulajdonában levő házak udvarára.

Az ügy vizsgálatát a nagydorogi rendőrök befejezték, és a keletkezett iratokat a napokban megküldték az illetékes ügyészségnek.

(police.hu)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Hurrá!
.
----- Orbán Viktor: Magyarország nem enged be nem uniós polgárokat
.
koronavirus.gov.hu/cikkek/orban-viktor-magyarorszag-nem-enged-be-nem-unios-polgarokat
.
""""Nem enged be unión kívüli országokból érkező polgárokat Magyarország Szerbia kivételével, mert az ellentétes a magyar emberek egészséghez fűződő érdekével - közölte Orbán Viktor miniszterelnök az Európai Unió azon javaslatának megvitatása után, amelyben azt kérik, hogy a tagállamok nyissák meg határaikat 14 nem európai ország előtt."""
.
Ezzel NEM A TŰZZEL, a bennszülöttek egészségével játszadozik a MINDENRE HATÓ, olan törzzsel, amije van nekije!
tudode
11,40 hszt a Szerbiai járványhoz szántam!
Gyütt Mönt
@durbincs: koma, kihúztad a gyufát. Eddig csak te támadtál, de fordult a kocka. Azt olvastam, hogy bedegeci vagy, később meg hogy nem a bede. Akkor csak a geci?
advocat
Sz.r a helyzet. Már a sz.rt is lopják!
simmering73
Szép új Magyarország. Már a budit is lopják.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.