A Fidesz-KDNP a 2021-es központi költségvetés elfogadásával a válságos idők ellenére is biztosítja a 13. havi nyugdíj visszaépítését, megőrzi a nyugdíjak vásárlóértékét - mondta Nacsa Lőrinc kereszténydemokrata országgyűlési képviselő. A mostani kormány rezsit csökkent, rezsiutalványt ad, nyugdíjprémiumot fizet - sorolta. Úgy fogalmazott, hogy 2010-ben szövetséget kötöttek az idősekkel, és azt be is tartják. Garantálják a nyugdíjak reálértékének megőrzését, sőt növelik is azt, míg a balliberálisok, akik most felelősségre vonják a kabinetet, 2005 és 2010 között 10,5 százalékkal csökkentették a juttatások vásárlóértékét - jelentette ki. Nacsa Lőrinc úgy fogalmazott, hogy ők a válságban nem "sanyargatják", hanem támogatják, megbecsülik az időseket. Arra a kérdésre, hogy a nyugdíjak svájci indexálása végleg lekerült-e a napirendről, Nacsa Lőrinc úgy válaszolt, hogy rendszeresen egyeztetnek az idősügyi szervezetekkel, és mindig közösen hoznak döntést.

Forrás: hirklikk.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
A puding próbája a kajálás!
.
Kiderül az, ami már kiderült, hogy nagyobb francok a Himalájánál, -, föléjénél.
.
Összehasonlítás, amit ír az újság, sőt még vannak akik emlékeznek is arra, hogy mivel kezdte őfélesége a tündöklését:
.
.
------ Nyugdíjkorrekciós programot jelentett be Gyurcsány
.
hvg.hu/itthon/20050930nyugdijkorrekcio
.---------------------------------------
.
----- Gyurcsány idején végig volt 13. havi nyugdíj
.
hirklikk.hu/kozelet/gyurcsany-idejen-vegig-volt-13-havi-nyugdij/323849
------------------------------
.
----- Alig növekvő nyugdíjak
.
www.nyugdijguru.hu/nyugdij/oregsegi-nyugdij/alig-novekvo-nyugdijak
.
(...)"""- a nyugdíjemelés kívánatosabbnak tűnő megoldásai - például a 2010-ig Magyarországon is alkalmazott svájci indexálás, amelynek során az emelés mértékét fele részben az infláció, másik fele részében pedig a nemzetgazdasági átlagkereset növekedési üteme határozta meg - valóban enyhíthetik a nyugdíjak és a keresetek között nyíló olló káros hatásait, de meg kell találni hozzá a pótlólagos és fenntartható finanszírozási forrásokat, hiszen egyetlen százalékpontnyi emelés a nyugellátásokban 30-35 milliárd forint plusz költséget generál."""" (...)
------------------------------------------
.
Az OECD 2011. 04. 07-i cikke szerint vagánykodott, miután karaktergyilkolással megnyerte azt, amit egyre dúrvábban művel, visszaélve a hat-almával!
.
.index.hu/gazdasag/magyar/2011/04/07/orban_nem_lesz_itt_mar_tobbe_ketharmad/
--------------------------
.
----- Orbán Viktor őszödi beszéde a fizetésről és nyugdíjról való lemondásról
.
www.youtube.com/watch?v=A6BOwCtmhTU
.
Nem tudok angólúl, a lényege az, hogy egy havi nyugdíj SIC, SIC, amellyel talán 2011-ben az OECD közgyűlésén vagánykodott őfélesége
--------------------------------------------
.
A jó ég mentse meg azokat, akiket őfélesége lemezlovasai mondanak el százszor, ezerszer, hasonlóan megvédve a nyugdíjakat, mint a manyupot!...
Nessy
Nacsa hazudj, de rajt ne kapjanak! A te fizetésed biztos megőrzi a vásárló értékét!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.